Ring Commander organiseert, deactiveert en verwijdert uw Android-beltonen

ring-commander-organiseert-schakelt-uit-en-verwijdert-je-android-beltonen foto 1

Android: het standaard ringtone-beheersysteem in Android laat veel te wensen over; Ring Commander voegt een hele reeks beheeropties toe, waaronder het uitschakelen van beltonen, het verwijderen ervan en meer.

Met Ring Commander kunt u eenvoudig beltonen uitschakelen (handig om beltonen bij de hand te houden, maar de vervolgkeuzelijsten niet te vol te maken), ze volledig te verwijderen en eenvoudig uw beltonen, meldingen, alarmen, systeemgeluiden en meer te schakelen, allemaal vanuit één interface.Ring Commander is alleen voor Android en kost $ 0,99. Als de enige reden waarom je Ring Commander wilt, de functie voor het verwijderen van beltonen is, kun je in plaats daarvan de gratis app Ring Remover gebruiken.

Ring Commander [Android Market via MakeUseOf]

Meer verhalen

Hoe u van uw computer een supercharged TiVo met zieke baard maakt

Zou het niet geweldig zijn als er een programma was dat je favoriete televisieprogramma's automatisch downloadde, categoriseerde en organiseerde - een echte vuur-en-vergeet-oplossing? Er bestaat; lees verder terwijl we je laten zien hoe je een supercharged TiVo met Sick Beard kunt bouwen.

Maak op maat gemaakte gereedschapsladevoeringen met een T-shirt en spuitschuim

Als je op zoek bent naar een manier om een ​​op maat gemaakte ladevoering te maken voor je gereedschap, elektronica of andere kleine voorwerpen, dan gebruikt deze slimme hack wat oude stof en expanderend spuitschuim om een ​​perfecte pasvorm te creëren.

Mari0 is een Super Mario Bros. en Portal Mashup

Eerder dit jaar deelden we een humoristische video over hoe Super Mario Bros. eruit zou zien als de broers Portal-wapens hadden. Mari0 neemt het idee en maakt er een echt spel van.

360 is een op Android gebaseerde panoramische fotomaker

Android: Als u op zoek bent naar een eenvoudige manier om onderweg panoramafoto's te maken en te delen, is 360 een gratis en effectieve panoramamaker voor Android.

Desktop Fun: Desktop Customization Set van de fotograaf

Of het nu gewoon een hobby is of je fulltime baan, fotografie kan heel leuk zijn en je een geweldig gevoel geven als je die zeldzame foto's maakt. Dus waarom zou u die fotominnende passie niet op uw bureaublad laten zien met onze Desktop Customization-set voor fotografen?

Beginner Geek: het datumformaat aanpassen in de Windows-taakbalk

Heb je ooit gewenst dat Windows de volledige datum weergeeft in plaats van de korte datumnotatie in de Windows 7-taakbalk? Met deze eenvoudige zelfstudie laat u Windows de datum precies zo weergeven als u wilt.

Vraag HTG: systeemklokfouten, Wake-On-LAN en doe-het-zelf karaoketracks

Elke week openen we onze reader-mailbag en beantwoorden we uw prangende technische vragen. Deze week kijken we naar een computer die de tijd niet bijhoudt, die Wake-On-LAN gebruikt en je eigen karaoke-tracks draait.

Lichtschakelaar dimt alles behalve media-elementen in Firefox

Firefox: Light Switch is een lichtgewicht add-on die alles op een pagina dimt, behalve het media-element waarmee u communiceert, zoals een video of game.

Nieuwe Xbox360-hack werkt op alle 360-modellen

Het uitvoeren van niet-ondertekende code op de Xbox360 vereist een beetje kennis en een specifiek plan dat is afgestemd op uw specifieke model/chipset. Een pas uitgebrachte hack werkt echter op elke versie van de Xbox.

Apps toevoegen aan de favorietenlijst van Windows 7 Explorer

Besteedt u veel tijd aan het gebruik van Windows Verkenner? Zou het niet handig zijn als u uw favoriete programma rechtstreeks vanuit het Verkenner-venster zou kunnen starten? Er is een eenvoudige manier om applicaties toe te voegen aan uw favorietenlijst in Verkenner.