Retro Game Machine gemaakt van IKEA Basket en Arduino Board

retro-game-machine-gemaakt-van-ikea-mand-en-arduino-bord foto 1

Op zoek naar een schone behuizing voor uw volgende project? Deze gepolijst ogende constructie combineert een kleine IKEA opbergmand, Arduino-spelbord en schattige arcade-knoppen om een ​​compacte speelautomaat te creëren.

Met dank aan ketellapper John J., bevat de build een Hackvision - een op Arduino gebaseerd gaming-bord ontworpen voor homebrew retro-gaming - gekoppeld aan enkele eenvoudige arcade-knoppen en een joystick. Het geheel is verpakt in een IKEA Rationell Variera opbergmand. Nu alles aan elkaar is verbonden, hoeft John alleen maar de video op zijn tv aan te sluiten om te genieten van wat ouderwets gamen.Klik op de onderstaande link om de rest van het buildlogboek te bekijken.

Hackvision Retro Gaming Console [Tinker Projects via IKEAHacker]

Meer verhalen

De optionele functies van Windows beheren vanuit PowerShell in Windows

De meeste mensen weten dat u de optionele Windows-functies kunt in- of uitschakelen via het Configuratiescherm, maar vandaag laten we u zien hoe u hetzelfde kunt doen via de PowerShell-opdrachtregel in Windows 8.

Uit de doos met tips: iOS-look op Android, Google Maps als Time Machine, Wii Game Saves downloaden

Een keer per week verzamelen we enkele geweldige lezerstips en delen ze met iedereen. Lees verder om te zien hoe u uw Android-telefoon op iOS kunt laten lijken, een Google Maps-mashup als een tijdmachine kunt gebruiken en Wii-games kunt downloaden.

Google's best verborgen spellen en paaseieren

Google staat erom bekend Easter Eggs - verborgen spelletjes, trucs en andere leuke dingen - in zijn producten te gooien. Ik weet zeker dat je een aantal van deze kleine dingen hebt gezien, of het nu de pictogrammen van de Android-versie zijn of een van de vele verborgen games in Chrome. Vandaag gaan we het hebben over enkele van

Ingebouwde Raspberry Pi-behuizing is goedkoop, stevig en wordt snel verzonden

Als je op zoek bent naar een Raspberry Pi-case - en als je onze Raspberry Pi-mediacentrumgids leest, weten we dat je dat bent - heb je ontdekt dat er een tekort aan cases is. Deze lasergesneden hoes is goedkoop, stevig, tegen...

Vrijdagpret: Blokken

Het spel van deze week draait helemaal om blokken... heel veel blokken. Je doel is om de blokken in kettingen van drie of meer te verplaatsen om het niveau te wissen met een minimum aantal zetten. Op het eerste gezicht lijkt het allemaal eenvoudig genoeg, maar ben je klaar voor de uitdaging die je te wachten staat?

Windows 8-apps uitvoeren als een andere gebruiker vanaf het startscherm

In eerdere versies van Windows kon je gewoon de Shift-toets ingedrukt houden en met de rechtermuisknop op een applicatie klikken om deze als een andere gebruiker uit te voeren, wat handig was om meerdere versies van een applicatie tegelijk uit te voeren. In Windows 8 werkt het een beetje anders.

Test en verbeter uw zoekvaardigheden met behulp van Geavanceerd zoeken met Google's online cursuswerk

Als je vorige maand om de een of andere reden de officiële online cursus van Google hebt gemist, kun je nog steeds profiteren van en toegang krijgen tot het online klaswerk van 'Power Searching with Google'. De online cursus werk...

Geek Trivia: Wiens dood bracht Twitter, Wikipedia en andere sites op hun knieën?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Snelkoppelingen voor Gmail leert u snelkoppelingen

Chrome: Gmail heeft een uitstekende reeks sneltoetsen als je de tijd neemt om ze te leren. Je kunt het proces radicaal versnellen met Shortcuts for Gmail, een handige kleine extensie die je doet denken aan het toetsenbord...

Extensies van buiten de Chrome Web Store installeren

Probeer een extensie van buiten de Chrome Web Store te installeren en Chrome zal u vertellen dat extensies alleen kunnen worden toegevoegd vanuit de Chrome Web Store. Dit bericht is echter onjuist - u kunt nog steeds extensies van elders installeren.