Keer terug naar Vvardenfell in 'The Elder Scrolls Online: Morrowind'

terug-naar-vvardenfell-in--en-039;the-elder-scrolls-online-morrowind-and-039; foto 1

Ben je ooit verstrikt geraakt in een Elder Scrolls Online-avontuur om alleen maar rond te kijken, verlangend naar meer rollen van een oudere soort? Welnu, het lijkt erop dat uw gebeden zojuist zijn verhoord, aangezien Bethesda zojuist heeft aangekondigd dat Morrowind op 6 juni naar Elder Scrolls Online (ESO) komt.

Deze uitbreiding, met de fantasierijke titel ESO: Morrowind, neemt spelers mee terug naar het eiland Vvardenfell, de setting voor het baanbrekende Elder Scrolls III: Morrowind. Bestaande spelers kunnen upgraden naar de Morrowind-editie voor $ 39,99, terwijl nieuwe spelers toegang krijgen tot zowel de uitbreiding als bestaande ESO-content voor $ 59,99.Er is ook een digitale en een fysieke collector's edition, beschikbaar voor respectievelijk $ 79,99 en $ 99,99. Terwijl de digitale collector's edition je toegang geeft tot een hele reeks exclusieve in-game content, bevat de fysieke versie een nogal stoer uitziend 12-inch Dwarven Colossus-beeld, een 176 pagina's tellend boek, een kaart van Morrowind en de verplichte exclusieve metalen spel geval.

terug-naar-vvardenfell-in--en-039;the-elder-scrolls-online-morrowind-and-039; foto 2

Dus wat kunnen gamers verwachten van deze nieuwe uitbreiding? Welnu, Morrowind belooft meer dan 30 uur aan nieuwe verhaalinhoud, een 'gloednieuwe' zone (Vvardenfell), een PVP-modus voor drie teams (Battlegrounds), een extra spelersklasse en een extra proefversie. Gelukkig biedt het ook een gemakkelijk toegangspunt voor nieuwe spelers, waardoor niet-ingewijden rechtstreeks in de Morrowind-uitbreiding kunnen springen zonder eerdere ESO-content te hoeven voltooien.

Omdat een aankoop de originele game omvat, krijgen nieuwelingen ook direct toegang tot honderden uren aan oudere inhoud, zodat ze kunnen inhalen wat ze hebben gemist. Net als de rest van ESO vereist deze uitbreiding geen abonnementskosten. Terwijl de game aanvankelijk op pc werd gelanceerd met het traditionele op abonnementen gebaseerde MMO-prijsmodel, gaf Bethesda uiteindelijk toe en vroeg gamers alleen om een ​​eenmalige betaling zodra de game naar consoles was verhuisd.

ESO Morrowind is nu beschikbaar om te pre-orderen op PS4, Xbox One, pc en Mac met een pre-order die spelers toegang geeft tot 'The Discovery Pack' - een verzameling exclusieve in-game bonusitems waaronder een schattig dwergen oorlogshond huisdier . Ga voor meer informatie over de verschillende beschikbare edities naar The ESO online store.

Aanbevolen verhalen

Waarom geeft dir C: zulke verschillende resultaten terug van dir C:?

Als je leert over het gebruik van de opdrachtregel en wat de verschillende opdrachten kunnen doen, vraag je je misschien af ​​waarom je zulke verschillende resultaten krijgt voor wat lijkt op bijna identieke opdrachten. Met dat in gedachten helpt de SuperUser Q&A-post van vandaag een verwarde lezer de verschillen te begrijpen.

Snackr RSS Ticker Scrolls Updates Over Uw Monitor

Snackr is een op Adobe AIR gebaseerde RSS-ticker. Installeer, laad het met RSS-feeds en kijk hoe het nieuws voorbij rolt.