RescueTime laat per ongeluk hun domein verlopen, geeft GoDaddy de schuld

rescuetime-laat-per ongeluk-hun-domein-verlopen-beschuldigt-godaddy foto 1Tijdregistratiesoftwaremaker RescueTime heeft vandaag geleerd dat u uw domein voor ten minste 9 jaar per keer moet registreren als u een bedrijf heeft - toen GoDaddy hun domein uitschakelde omdat het niet kon worden verlengd.

Als je naar een whois-rapport voor het domein kijkt, kun je duidelijk zien dat het domein gisteren zou zijn verlopen en dat ze het vandaag hebben vernieuwd, daarom is het nog niet voor iedereen bijgewerkt.

rescuetime-laat-per ongeluk-hun-domein-verlopen-beschuldigt-godaddy foto 2Wat er gebeurde, volgens een bericht op Hacker News door een van de RescueTime-mensen:

We hadden het domein ingesteld om elke 2 jaar automatisch te verlengen. De kaart # was niet langer geldig (een van de frequente gevallen waarin banken willekeurig nieuwe creditcards verzenden en oude ongeldig maken om fraudeurs voor te blijven?).

Het verbazingwekkende is dat GoDaddy gisteravond om middernacht het bericht heeft gestuurd dat de facturering is mislukt. En parkeerde het domein. Geen opzegtermijn.

We zijn nooit fans geweest van de services van GoDaddy - elke keer dat je een domein probeert te vernieuwen, krijg je heel veel upsells te zien die je absoluut niet wilt, en hun verlengingsprijzen zijn belachelijk. Het is een hele klus om ermee om te gaan en daarom hebben we de meeste van onze domeinen via Dreamhost geregistreerd.

[via Hacker-nieuws]

Meer verhalen

Vrijdagpret: Tiny Piranha

Als je een lange week hebt gehad, ben je klaar om even te ontspannen terwijl je je vrijdag afmaakt. Vandaag hebben we voor jou de perfecte manier om een ​​hap uit die stress te nemen met Tiny Piranha.

Microsoft Money Plus is nu gratis beschikbaar

Vorig jaar stopte Microsoft met het maken van nieuwe versies van Microsoft Money, hun softwarepakket voor persoonlijk geldbeheer - en nu hebben ze het gratis voor iedereen beschikbaar gemaakt ... nou ja, min of meer.

Beginner Geek: bekijk verschillende tijdzones in de Windows 7 Tray Clock

Moet u gelijke tred houden met de tijd in verschillende tijdzones over de hele wereld? Hier kijken we naar het toevoegen van meerdere zones aan de Windows 7 System Tray Clock.

Voeg een premium thema toe aan je Tumblr-blog

Wil je je Tumblr-blog een aparte look geven met een premium thema? Laten we eens kijken hoe u in slechts enkele seconden een premium thema kunt kopen en toevoegen aan uw Tumblr-blog.

Firefox gebruiken om eenvoudige testmodellen te maken

Pencil is een wireframing-tool die we kunnen gebruiken om een ​​mock-up van de gebruikersinterface van onze applicatie te schetsen. Het mooie van Pencil is dat het lichtgewicht, gebruiksvriendelijk en nauw geïntegreerd is met Firefox. Bovendien is het een gratis open source applicatie! Aan het einde van het artikel zullen we geven

Hoe u uw 3G- of wifi-snelheid kunt vinden op uw Android-telefoon

Ben je benieuwd wat voor verbindingssnelheid je haalt met je Android-telefoon? Vandaag bekijken we hoe u eenvoudig uw wifi- of 3G-snelheden kunt controleren met de Speedtest-app van Speedtest.net.

Andere talen toevoegen aan Office 2010

Wilt u de spelling en grammatica in andere talen in Office controleren, of wilt u de Lint UI-taal wijzigen? Hier leest u hoe u dit kunt doen in Office 2010 met een Office-taalpakket.

Dropbox gebruiken met een iPhone of iPod Touch

Een van de geweldige functies van Dropbox is de mogelijkheid om je bestanden te delen en te synchroniseren met andere computers en mobiele apparaten. Vandaag bekijken we hoe je Dropbox aan je iPhone of iPod Touch kunt toevoegen.

Maak een back-up van uw Windows 7 Media Center-instellingen met mcBackup

Als je een HTPC-liefhebber bent en Windows 7 Media Center gebruikt, heb je waarschijnlijk veel geplande opnames en kanaalopstellingen waarvan je een back-up wilt maken. Hier bekijken we een eenvoudige tool waarmee u het gemakkelijk kunt doen.

Geek Fun: Halo 2600

Heb je je ooit afgevraagd hoe Halo eruit zou zien als het tijdens de Atari 2600-dagen zou zijn gemaakt? Omdat elke dag een goede dag is om plezier te hebben tijdens de bedrijfstijd, kijken we vandaag naar een coole en unieke kijk op Halo met Halo 2600.