Oplossing voor wanneer Windows Verkenner in Vista stopt met het weergeven van bestandsnamen

Als je een probleem hebt gehad waarbij Windows Verkenner in Vista besluit om plotseling te stoppen met het weergeven van de bestandsnamen in bepaalde mappen, heb je geluk, want het is een gemakkelijke oplossing.

Het probleem doet zich voor omdat Windows ten onrechte denkt dat u de map als een map Afbeeldingen hebt geclassificeerd en de optie hebt gekozen om de bestandsnamen te verbergen.

Wat, geen bestandsnamen?fix-voor-wanneer-windows-explorer-in-vista-stops-showing-file-names foto 1

Om dit probleem op te lossen, klikt u met de rechtermuisknop in de lege ruimte van de map en kiest u de optie Deze map aanpassen in het menu.

fix-voor-wanneer-windows-explorer-in-vista-stopt-tonen-bestandsnamen foto 2

Selecteer nu het tabblad Aanpassen en kies vervolgens Afbeeldingen en video's als maptype.

fix-voor-wanneer-windows-explorer-in-vista-stops-showing-file-names foto 3

Geef ofwel het bestandsmenu weer, of houd de Alt-toets ingedrukt, waarna u de optie Bestandsnamen verbergen kunt deselecteren, waardoor de mappen onmiddellijk worden weergegeven.

fix-voor-wanneer-windows-explorer-in-vista-stopt-tonen-bestandsnamen-foto 4

Hier zijn we, nu hebben we weer bestandsnamen ...

fix-voor-wanneer-windows-explorer-in-vista-stopt-tonen-bestandsnamen-foto 5

Houd er rekening mee dat u waarschijnlijk terug moet gaan naar het menu Deze map aanpassen en in plaats daarvan het maptype terug moet wijzigen in Alle items, maar dat is aan u. U kunt deze tip ook ongedaan maken als u bestandsnamen in een map wilt verbergen.

Meer verhalen

Snelle tip: gebruik tabtekens in tekstvakvakken in Firefox

Als je ooit tab-tekens in tekstvakken met meerdere regels in Firefox wilde kunnen gebruiken, dan heb je geluk omdat iemand een Firefox-extensie heeft gemaakt waarmee je precies dat kunt doen.

Een gebruiker toevoegen in Windows Home Server

Windows Home Server bevindt zich nog in de bètafase, maar wanneer het officieel wordt uitgebracht, hebben we alle informatie die u nodig hebt om uw thuisserver effectief te beheren. Hier is een korte handleiding over hoe u een nieuwe gebruiker aan uw thuisserver kunt toevoegen.

Verfraai uw Word 2007-documenten met alinearanden en arcering

Hier is een snelle tip om wat extra flair toe te voegen aan alinea's in uw Word 2007-documenten om ze te laten opvallen.

Oude stuurprogramma's verwijderen na het upgraden naar nieuwe hardware

Als je rare problemen ervaart na het upgraden van je hardware, of als je net een upgrade hebt uitgevoerd naar het nieuwste hardwareapparaat en niet de gewenste prestaties ziet, wil je misschien de oude stuurprogramma's verwijderen die nog steeds voor de oude hardware zijn geïnstalleerd , ook al kun je ze normaal gesproken niet zien in

Herstel ontbrekende/verborgen items in het Configuratiescherm van Windows 7 of Vista

Heb je je ooit afgevraagd waar het pictogram Beeldscherminstellingen of de map Netwerkverbindingen in de klassieke weergave van het Configuratiescherm is gebleven? Trouwens, waarom kun je ze niet zoeken met behulp van de zoekfunctie in het startmenu? Omdat het verboden is om in het register te laden - daarom.

Gizmo's, gadgets en widgets Oh Bleh!

Noem ze zoals je wilt Gadgets, Widgets, Gizmo's ... maar wat ze zijn is dom. Ik heb geen enkele gadget gevonden die allesbehalve vervelend is. Geen van deze kleine eye candy-speeltjes doet iets om mijn computerervaring te verbeteren. Integendeel, ze irriteren me en vreten waardevolle computerbronnen op

Firefox-extensies compatibel maken nadat Firefox-update ze zonder goede reden heeft verbroken

Ik was niet van plan om vanavond nog een Firefox-artikel te schrijven, maar na het herstarten van Firefox liep de automatische updater zonder mijn toestemming en brak mijn favoriete extensie. Ik zou natuurlijk de extensie kunnen openen en het probleem handmatig kunnen oplossen, maar het is gewoon belachelijk om dat te moeten doen.

Plaknotities toevoegen aan elke pagina met Internote voor Firefox

Hoe vaak heb je een plaknotitie op een pagina willen plaatsen om je aan iets te herinneren? U kunt bijvoorbeeld een plakbriefje op digg.com plaatsen, zodat u de volgende keer dat u het bezoekt, aangeeft dat u echt iets productiever zou moeten doen. =)

Voeg Sudo toe aan je laatste bash-commando met '!!' Syntaxis

Hoe vaak heb je een opdracht in je linux-shell getypt en realiseerde je je toen dat je sudo was vergeten te typen, zodat je een fout krijgt of het gevreesde alleen-lezen-bestand bewerkt? Dit overkomt me veel meer dan ik zou willen toegeven, dus ik schrijf erover.

Upgrade de firmware van uw router

Als u een router in uw thuisnetwerk gebruikt, is het erg belangrijk om uw firmware up-to-date te houden. Firmware is software die is ingebed in de hardware van uw router. Aangezien een meerderheid van de mensen een bekabelde of draadloze router van Linksys bezit, zal ik de stappen op Linksys WRT54GS laten zien. Afhankelijk van