Oplossen mislukt om eth0 op te roepen in Ubuntu Virtual Machine

Als je een virtuele Ubuntu-machine hebt verplaatst of gewijzigd en plotseling een probleem hebt gehad om netwerken te laten werken, wil je misschien deze pagina doorlezen, want ik heb een oplossing bedacht om het weer aan het werk te krijgen.

De volledige foutmelding is deze:

|__+_|


Voer deze opdracht uit om het interfacebestand te bewerken en verander vervolgens eth0 in eth1.|__+_|

Nadat u deze opdracht hebt uitgevoerd om het netwerk opnieuw te starten, zou alles waarschijnlijk weer moeten werken:

|__+_|

Je zou in staat moeten zijn om een ​​ping-commando uit te voeren, of ifconfig -a te gebruiken en alles zal werken.

Meer verhalen

De tijdsduur wijzigen wanneer gebruikers hun inlogwachtwoord moeten wijzigen

Als u de beheerder bent van een gedeelde computer of een paar computers op kantoor, wilt u waarschijnlijk dat de gebruikers hun wachtwoord regelmatig wijzigen voor een betere beveiliging. Hier leest u hoe u dit doet in Windows 7 en XP.

Beginner Geek: onthoud alles wat u online ziet met Evernote voor Chrome

Heb je ooit een geweldig artikel, afbeelding of download op een website ontdekt, om later te vergeten waar het was? Hier leest u hoe u Evernote kunt gebruiken om interessante dingen op internet bij te houden met de nieuwe Evernote-extensie voor Chrome.

Vraag de lezers: welke antivirus gebruikt u? [Opiniepeiling]

Elke dag verschijnen er nieuwe virussen met als enig doel uw persoonlijke gegevens en computersystemen in gevaar te brengen. Deze week willen we weten welke antivirussoftware jij gebruikt.

Hoe de incompatibele add-onfout van Firefox 4.0 Beta te omzeilen en toch extensies te installeren

De nieuwste Firefox-bèta is nogal geweldig, met tabbladen bovenaan en een nieuw menu dat erg veel op Opera lijkt. Het is allemaal erg gelikt, totdat u probeert uw favoriete extensies te installeren die nog niet zijn bijgewerkt. Hier leest u hoe u ze kunt dwingen om te werken.

Ontwerp een prachtig nieuw thema voor je blogger-blog

Wil je je Blogger-blog een nieuw likje verf geven met een nieuw thema? Hier leest u hoe u de nieuwe Template Designer kunt gebruiken om uw Blogger-site te laten opvallen en er geweldig uit te laten zien.

Een drive-image overdragen via een netwerk met behulp van een Ubuntu Live-cd

Drive-images zijn geweldig om te hebben, maar moeilijk op te slaan als je geen grote externe harde schijf hebt. We laten u in één stap zien hoe u een schijfkopie kunt maken en overbrengen naar een andere computer.

Een knop 'Concept plaatsen op blog' toevoegen aan Windows Live Writer Beta

Heeft u problemen ondervonden bij het vinden van de optie om een ​​concept op uw blog te plaatsen in de nieuwe bètaversie van Windows Live Writer? Hier is een truc waarmee je met één klik een conceptbericht op je blog kunt plaatsen.

Bekijk het beveiligingsniveau van een website in de adresbalk van Firefox

Als u een minimale gebruikersinterface gebruikt en de statusbalk verbergt, heeft u geen toegang tot het vergrendelingspictogram op het beveiligingsniveau. Bekijk het beveiligingsniveau met behulp van kleuren in de adresbalk met de Glassy Urlbar-extensie voor Firefox.

Mac-beginners: aan de slag met Adium IM voor OS X

Adium is een fantastisch multi-client IM-programma dat is opgebouwd uit de libpurble-kern, dezelfde kern waarop Pidgin is gebouwd. Zoals met de meeste dingen Mac, is Adium mooier dan de meeste IM-clients.

De taakbalkkleur van Windows 7 wijzigen zonder extra software

Natuurlijk kun je Windows hacken en een aangepast thema installeren als je dat echt wilt, of betalen voor een softwarepakket om het voor je te doen. Wat u misschien niet weet, is dat u een dwaze truc kunt gebruiken om de kleur van de taakbalk te wijzigen zonder toegevoegde software, zonder uw vensterkleur te veranderen.