Reddit hoopt dat nieuwe sociale functies de trollen in het gareel houden

Reddit

Reddit weet dat zijn ouderwetse prikbordstijl een beetje intimiderend kan zijn voor nieuwe gebruikers, en de individuele gebruikerspagina's zijn nooit echt verder gegaan dan een lijst met ingediende opmerkingen en enkele badges - wat het intimiderend kan maken voor informele redditors om bij te blijven echte mensen in dienst. Immers, hoe vaak is er een beroemdheid langsgekomen voor een AMA, om daarna nooit meer op de site te zijn gezien? Dat verandert vanaf vandaag, wanneer Reddit een nieuw formaat gaat testen dat profielpagina's hun eigen bestemming maakt en de site meer in lijn brengt met sociale netwerken als Facebook en Twitter.

Volgens een bericht op r/modnews gisteren, zal 'een zeer klein aantal redditors' nu rechtstreeks op hun eigen profiel kunnen posten, in plaats van het oude systeem waar gebruikers alleen berichten in communities konden plaatsen. De nieuwe profielpagina's zullen ook opnieuw worden ontworpen om 'de avatar van de redditor, een korte beschrijving en hun berichten beter te laten zien'. Fans kunnen ook de profielen van die testers volgen alsof ze een subreddit zijn, dus de updates van de bètatester verschijnen op de voorpagina van die volger wanneer ze zich aanmelden bij Reddit. (In het verleden moesten gebruikers met een grote fanbase hun toevlucht nemen tot het maken van hun eigen subreddits die anderen konden volgen.) Volgers kunnen reageren op profielberichten, maar ze kunnen geen nieuw bericht beginnen op het profiel van iemand anders.De hele ervaring lijkt opvallend veel op een Twitter-profielpagina -- compleet met bannerfoto bovenaan -- en gebruikers zoals u/LeagueOfLegends, Reddit-medeoprichter Alexis Ohanian en u/Shitty_Watercolour maken allemaal deel uit van de bètatest en hosten vandaag AMA's als je een idee wilt krijgen van de look en feel. Reddit zegt dat de profielpagina's nog steeds in uitvoering zijn, maar iedereen kan zichzelf of het profiel van een buddy nomineren voor opname in de bètatest. Reddit's eigen veelgestelde vragen over het bètaprogramma merken op dat gebruikers met een geschiedenis van misbruik de nieuwe functies mogelijk helemaal niet krijgen, om te voorkomen dat het 'een voertuig voor intimidatie of haat' wordt. Dat gezegd hebbende, 'als alles goed gaat', schrijft moderator u/hidehidehidden, zullen de functies naar verwachting in de loop van de komende maanden voor iedereen beschikbaar komen.'

Aanbevolen verhalen

Qualcomm kondigt nieuwe chips aan voor LTE-functietelefoons

Zelfs goedkope telefoons gaan over op 4G. Qualcomm heeft een nieuwe chip om dat makkelijker te maken.

De beste callcenterfuncties voor kleine tot middelgrote bedrijven (MKB)

Voor geavanceerde callcenterfuncties die uw kleine tot middelgrote bedrijf (MKB) kunnen helpen met marketing, helpdesk, klantervaring en meer, hoeft u niet verder te zoeken dan uw bestaande Voice-over-IP (VoIP)-provider. Hier is hoe.

Waarom senator Cory Booker inspiratie haalt uit sociale media

Ondanks de vreselijke trollen die je online kunt vinden, gelooft Senator Booker in de verbindingen die we online maken.

VS hopen dat cyberaanvallen het raketprogramma van Noord-Korea zullen vertragen

Het heeft tot nu toe echter niet veel geluk.

Hoe Reddit minder te laten zuigen

Vroeger hield je van Reddit, maar het is gewoon niet leuk meer. De grappen zijn niet grappig, de tips zijn niet nuttig en iedereen maakt constant ruzie over intern drama of identiteitspolitiek.