Recente Minecraft-updates voor Xbox 360 en Xbox One

Minecraft kan worden beschouwd als de bestverkochte game op Xbox One en Xbox 360. Deze game biedt mensen de mogelijkheid om met hun eigen fantasie nieuwe structuren te bouwen. Als gevolg hiervan spelen mensen die ernaar uitkijken om eindeloze mogelijkheden in verbeelding te verkennen deze game het liefst op Xbox. Om de spelers meer betrokken te maken bij het spel, zijn er onlangs verschillende nieuwe updates uitgebracht. Hier is een lijst met de meest prominente updates die de afgelopen maanden zijn uitgebracht voor Minecraft Xbox 360 en Xbox One.

Battle Mini Game kan worden beschouwd als een van de meest indrukwekkende updates die in het recente verleden voor Minecraft-game zijn uitgebracht. Vóór deze update was Minecraft bedoeld als een spel voor één speler. Met deze nieuwe update kregen mensen de mogelijkheid om Minecraft te spelen in multiplayer-modus via Xbox. De multiplayer-game die via Xbox wordt aangeboden, is competitief en heeft de mogelijkheid om de spelers urenlang bezig te houden. Als je de multiplayer-optie niet ziet, moet je de laatste update downloaden en de game opnieuw starten.

Samen met de laatste update van Minecraft is er ook een Star Wars skin pack uitgebracht. Dit heeft indruk gemaakt op Star Wars-liefhebbers die Minecraft spelen. Er werd niet slechts één Star Wars-pakket in de game geïntroduceerd, maar drie. Deze pakketten bevatten Classic, Prequel en Rebels in één bundel. Samen met het Star Wars-pakket werden meer dan 130 verschillende personages uit de hele melkweg geleverd aan Minecraft-spelers op Xbox. Hierdoor kunnen de spelers hun Minecraft-saga omtoveren tot een legendarische ervaring.

Van de recente updates die werden geïntroduceerd in Minecraft, neemt het Xbox One Edition Favorites Pack een prominente plaats in. Dat komt vooral omdat het samen met zeven verschillende add-on-packs is uitgebracht. Deze uitbreidingspakketten bevatten de bestverkochte functies en konden indruk maken op Minecraft-spelers die in alle uithoeken van de wereld wonen. Het add-on pack is bijvoorbeeld uitgebracht samen met Battle & Beasts Skin Pack, Battle & Beasts 2 skin pack, City Texture pack, Fantasy Texture pack, National Texture pack en verschillende andere. Ze hadden de mogelijkheid om het hele spel nog indrukwekkender te maken voor de mensen die het op Xbox One en Xbox Live spelen.

Het Biome Settlers Skin Pack is samen met een recente update ook geïntroduceerd in Minecraft-game. Dit skinpakket is echter speciaal van de grond af ontworpen om de best mogelijke ervaring voor de spelers te bieden. Als gevolg hiervan bevat het ook mobs en middelen. Je kunt 24 verschillende kolonistenkarakters krijgen, samen met dit nieuwe skinpakket, inclusief jagers, boogschutters en brouwers. Met al deze updates is tijd doorbrengen op een Minecraft-kamp een betere ervaring geworden voor de kinderen die de game op Xbox Live en Xbox One spelen. Het zou nog beter worden met de toekomstige updates die naar verwachting zullen worden uitgebracht.

Aanbevolen verhalen

Ludacris werkt Scrabble bij met Slang N' Friendz-app

De rapper en acteur heeft deze week zijn vijf jaar oude sociale kruiswoordraadsel-app geüpdatet.Windows 10 Creators Update wordt uitgerold naar Xbox Insiders

De eerste functies in een update die is ontworpen om Xbox en Windows dichter bij elkaar te brengen, zijn nu beschikbaar om te testen.

Hoe u uw Minecraft-spel via internet kunt delen

Als je je lokale Minecraft-game met vrienden op internet wilt delen, is dat iets ingewikkelder dan gewoon op een knop drukken. Laten we eens kijken naar de instellingen achter de schermen die je moet aanpassen om twee externe Minecraft-spelers met elkaar te verbinden.

Vechten tegen CES-vermoeidheid op het Sleep Number 360 Smart Bed

CES 2017 is in volle gang en ik heb mijn zere voeten en pijnlijke rug gerustgesteld op de Sleep Number 360.

Honderden Amazon-medewerkers gebruikten een anonieme app om te vertellen hoe een recente zelfmoordpoging werd afgehandeld

Meer dan 200 mensen plaatsten hun gedachten over de zelfmoordpoging via de anonieme chat App Blind.