Razer Blade Stealth geüpgraded met 13,3-inch scherm

Trouw aan zijn naam, de Razer Blade Stealth is een gestroomlijnde ultradraagbare met onopvallende styling voor ontmoetingen met je baas of het maken van aantekeningen gedurende de dag. Maar het kan 's nachts stiekem veranderen in een gaming-krachtpatser (met een beetje hulp van de Razer Core).

Een nieuwe, grotere Razer Blade Stealth, onthuld op woensdag op E3, zet die traditie voort. De opvallende nieuwe functie is een bijgewerkt 13,3-inch, aanraakgevoelig QHD-scherm, dat in 3200 bij 1800 pixels wordt verpakt. Dat is bijna een centimeter extra schermruimte, hoewel Razer de 12,5-inch versies zal blijven verkopen: een met een QHD non-touch display en een met een 4K-touchscreen.Het nieuwe 13,3-inch model begint bij $ 1.399 en kan niet worden aangepast, behalve de harde schijf. Het basismodel wordt geleverd met een relatief royale 256 GB solid-state opslag en u kunt een schijf van 512 GB inruilen voor een extra $ 200 of een versie van 1 TB voor een extra $ 600.

Verwant

  • De beste ultradraagbare laptops van 2017De beste ultradraagbare laptops van 2017

De processor is een Intel Core i7 van de zevende generatie, gekoppeld aan 16 GB RAM. Een Thunderbolt 3-interface is inbegrepen voor aansluiting op voeding, externe beeldschermen of USB-accessoires, en het wordt ook gebruikt om de Blade Stealth aan te sluiten op de Razer Core externe grafische behuizing, die deel uitmaakt van zijn onopvallende transformatie naar een gaming-krachtpatser zodra je thuiskomt van een lange dag op het werk.

Het aluminium chassis - nu verkrijgbaar in zwart of gunmetal grey - verandert verder niet veel, met weinig accenten die de machine zouden identificeren als een gaming-rig naast het Razer-logo. Het is natuurlijk iets gegroeid om plaats te bieden aan het grotere scherm, waarbij het 13,3-inch model 2,93 pond weegt in vergelijking met de 2,84 pond van de 12,5-inch.

Alle drie de modellen zijn te koop op de website van Razer, hoewel de nieuwe 13,3-inch configuraties vanaf woensdagmiddag uitverkocht waren. Razer zegt dat de inventaris later deze maand in winkels van derden zal aankomen.

Aanbevolen verhalen

Razer's Blade Stealth verpakt een groter scherm in een vertrouwd frame

Razer's Blade Stealth heeft nu een groter 13,3-inch scherm, als je bereid bent er meer voor te betalen.

Assistent AI van Google Pixel geüpgraded voor slimme huisbediening

De AI-helper is momenteel echter alleen beschikbaar op de smartphones van de zoekgigant.

Koop een 13,3-inch Kaby Lake Asus ZenBook voor $ 679

U bespaart niet alleen meer dan $ 80, maar Amazon Prime-leden krijgen twee dagen verzending zonder extra kosten.

De nieuwe Razer Blade Pro ruilt gimmicks in voor 4K-gamingkracht

Voor het eerst in jaren is de 'Pro'-laptop van Razer eigenlijk zijn beste.