Rapport: iPhone 8 weggooien Lightning-poort, maakt gebruik van gebogen display

Als we het laatste nieuws over de onvermijdelijke iPhone 8 mogen geloven, dan wijkt dat nogal af van de norm voor Apple. Maar de Wall Street Journal meldt dat we een behoorlijke opschudding van het conventionele iPhone-ontwerp mogen verwachten, en we zullen niet wachten tot 2018 om het te zien.

Als Apple trouw is aan vorm, dan krijgen we rond september van dit jaar S-varianten van de iPhone 7 en 7 Plus. Maar blijkbaar gaan we ook een iPhone 8 aan de bovenkant van de line-up krijgen als een manier om de 10e verjaardag van de iPhone te vieren. Maar dit is geen gewone iPhone.We hebben al gehoord dat Apple overstapt op OLED-panelen van Samsung voor het iPhone 8-display. Zoals 9to5Mac meldt, wordt nu gedacht dat het scherm gebogen en 5,8-inch groot zal zijn, maar erin slaagt om binnen de fysieke grootte van de bestaande 4,7-inch iPhone te blijven. Dat betekent geen rand en geen Home-knop onder het scherm. We mogen ook een grotere batterij verwachten.

Als dat nog niet genoeg van een verrassing was, is er een aantoonbaar grotere. Er wordt aangenomen dat Apple zijn eigen Lightning-poort laat vallen en in plaats daarvan USB-C gebruikt. Hoewel een dergelijke stap wordt toegejuicht, suggereert het dat investeren in accessoires die standaard worden geleverd met een Lightning-verbinding op dit moment onverstandig zou zijn. Het roept ook de vraag op of de iPhone 7S en 7S Plus ook de overstap naar USB-C zullen maken.

Zoals bij elke high-end smartphone, zal deze een premium prijs hebben. Apple zal de prijs van de herziene 7S-telefoons niet verlagen, maar ervoor kiezen om de iPhone 8 aan te bieden voor $ 1.000 of meer. Als dat het geval is, moet het echt iets bijzonders zijn. Een gebogen display, glazen behuizing, draadloos opladen en 3D-selfies suggereren dat dit wel eens het geval zou kunnen zijn.

Aanbevolen verhalen

WSJ: 10th Anniversary iPhone krijgt gebogen OLED-scherm

Het bedrijf zal ook twee reguliere modellen met LCD-schermen uitbrengen.

5 gewoonten van succesvolle mensen vóór 8 uur 's ochtends

Een positieve, productieve toon voor de dag zetten, gaat erom dat je jezelf de tijd geeft om je hoofd erbij te houden. Bereid je voor op je intrede in de werkarena, als je daar wilt winnen.

Geek Trivia: Waar komen de meest productieve bliksemstormen op aarde voor?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!