Rapport: Apple Mulling HBO, Showtime, Starz-bundel

Als u zich abonneert op de kabel, heeft u mogelijk de mogelijkheid om premiumkanalen zoals HBO, Showtime en Starz als een bundel te kopen, in plaats van dat u er apart voor moet betalen. Sommige kabelaanbieders bieden deze optie aan, maar hier zit het addertje onder het gras: het is alleen beschikbaar als je ook een traditioneel kabelpakket hebt.

Naar verluidt wil Apple hier echter verandering in brengen en premiumkanaalbundels naar het digitale tijdperk brengen. Recode, die niet nader genoemde bronnen uit de branche citeert, meldt dat Apple 'de drie netwerken heeft benaderd om ze samen te voegen tot één pakket'.Apple biedt HBO Now, Showtime en Starz al afzonderlijk aan als in-app-aankopen, maar met deze nieuwe bundel kun je ze samen kopen. Apple verkoopt momenteel HBO, Showtime en Starz voor respectievelijk $ 15, $ 11 en $ 9 per maand, dus een bundel zou waarschijnlijk minder dan $ 35 per maand zijn en beschikbaar zijn op je iOS-apparaten en via Apple TV.

Apple zou deals moeten sluiten met contentproviders om dit te realiseren. Showtime is al beschikbaar als add-on voor Hulu met een korting van $ 2 per maand; Showtime en Starz zijn ook beschikbaar via Amazon Channels voor $ 9/maand elk.

Verwant

  • Apple's tv-plannen bestaan ​​nog, maar niet hoe je denkt Apple's tv-plannen bestaan ​​nog, maar niet hoe je denkt

Apple legt ondertussen al de laatste hand aan twee originele shows die binnenkort zullen debuteren: Planet of the Apps en Carpool Karaoke: The Series. Planet of the Apps, gehost door Zane Lowe, 'viert de wereld van apps en de getalenteerde mensen die ze maken', luidt de beschrijving van Apple. De show bevat Jessica Alba, Gwyneth Paltrow, Gary Vaynerchuk en will.i.am, die optreden als adviseurs voor ontwikkelaars.

Carpool Karaoke is gebaseerd op het geliefde segment uit The Late Late Show met James Corden. De show zal beroemdheden bevatten zoals ames Corden, Will Smith, Billy Eichner, Metallica, Alicia Keys, John Legend, Ariana Grande, Seth MacFarlane, Chelsea Handler, Blake Shelton, Michael Strahan, John Cena, Shaquille O'Neal en meer.

Apple bracht in februari trailers uit voor beide shows en zei dat ze 'binnenkort' op Apple Music zouden verschijnen.

Aanbevolen verhalen

Galaxy S8 vs. iPhone 7: vlaggenschepen van Samsung en Apple staan ​​tegenover elkaar

De Samsung Galaxy S8 is een grote, mooie en krachtige nieuwe Android-telefoon, maar hoe verhoudt hij zich tot Apple's iPhone 7?