Problemen met add-ons oplossen en beheren in Internet Explorer 8

Een goede manier om meer functionaliteit uit Internet Explorer te halen, is door add-ons te installeren. Vandaag bekijken we hoe we ze kunnen beheren en bepalen we ook of ze ervoor zorgen dat Internet Explorer 8 langzaam opstart.

Add-ons beheren

Om uw IE-add-ons te beheren, klikt u op Tools en gaat u naar Add-ons beheren.oplossen-en-beheren-ad-dons-in-internet-explorer-8 foto 1

Het scherm Add-on beheren wordt geopend en vanaf hier kunt u verschillende dingen doen, zoals de geïnstalleerde add-ons, hun status, versie, laadtijd en meer bekijken.

problemen oplossen-en-beheren-addons-in-internet-explorer-8 foto 2

Beperk de informatie over verschillende add-ons op basis van hun type.

oplossen-en-beheren-ad-dons-in-internet-explorer-8 foto 3

Daar is de mogelijkheid om te zoeken naar meer informatie over elke Add-on.

problemen oplossen-en-beheren-ad-dons-in-internet-explorer-8 foto 4

Om de navigatie te vergemakkelijken, kunnen ze gemakkelijk worden gesorteerd volgens verschillende criteria.

oplossen-en-beheren-ad-dons-in-internet-explorer-8 foto 5

Klik in de linkerbenedenhoek van het venster Add-ons beheren op de link die u naar de IE 8 Add-ons Gallery brengt.

oplossen-en-beheren-ad-dons-in-internet-explorer-8 foto 6

Problemen met trage laadtijden oplossen

Als Internet Explorer 8 langzamer begint te laden dan normaal, is dit een goede plek om te bepalen waarom. U kunt zien hoeveel tijd het kost om te laden in de kolom Laadtijd.

oplossen-en-beheren-ad-dons-in-internet-explorer-8 foto 7

Als u merkt dat er meer dan voldoende tijd nodig is om te laden, kunt u deze uitschakelen.

problemen oplossen-en-beheren-addons-in-internet-explorer-8 foto 8

Soms werken andere add-onfuncties niet als deze is uitgeschakeld en kunt u de bewerking annuleren als u dat wilt.

oplossen-en-beheren-ad-dons-in-internet-explorer-8 foto 9

Het uitschakelen van een add-on is slechts tijdelijk en u kunt er een eenvoudig opnieuw inschakelen door terug te gaan naar de lijst en met de rechtermuisknop op Inschakelen te klikken.

oplossen-en-beheren-ad-dons-in-internet-explorer-8 foto 10

Als u nog geen upgrade naar Internet Explorer 8 hebt uitgevoerd, wordt deze meegeleverd met Windows 7 en dit zou u moeten helpen bij het beheren van de Add-ons-functie.

Vind IE 8-add-ons

Meer verhalen

Eenvoudig bestanden versnipperen met Moo0 File Shredder

Heeft u een kleine maar effectieve app nodig om bestanden op uw computersysteem te vernietigen? Nu kunt u klein en effectief zijn met Moo0 File Shredder.

Miro 2.5 verbetert snelheid en prestaties voor Windows-, Linux- en Mac-versies

Als u op zoek bent naar een gratis en gebruiksvriendelijke desktoptoepassing voor het beheren van online audio- en video-inhoud, is het de moeite waard om de nieuwste versie van Miro te bekijken. De laatste keer dat we naar de Open Source-videospeler en podcastclient keken, was iets minder dan een jaar geleden en sindsdien hebben ze het veel verbeterd.

Verwijder malware van een geïnfecteerd systeem met Ad-Aware 2009

Eerder deze week hebben we je laten zien hoeveel een probleem spyware eigenlijk is, en daarna hebben we je laten zien hoe je het kunt opruimen met Spybot - en in de les van vandaag laten we je zien hoe je de rommel had kunnen opruimen met Ad-Aware 2009.

Tijdelijke oplossingen voor mislukte installatie van extensies en thema's in Firefox

Heb je ooit geprobeerd een extensie of thema in Firefox te installeren en kreeg je de irritante foutmelding Invalid file hash (mogelijke downloadcorruptie)? Nu kunt u werken aan het oplossen van dat probleem met de volgende tijdelijke oplossingen.

Vernietig malware efficiënt met Spybot Search & Destroy

Eerst hebben we u laten zien hoe gemakkelijk uw computer geïnfecteerd kan raken met spyware, crapware en andere ongewenste software - en vandaag laten we u zien hoe u uw systeem kunt opschonen met Spybot Search & Destroy.

Tabgedrag aanpassen in Firefox met Tab Kit

Op zoek naar een gemakkelijke manier om het tabbladgedrag in Firefox te specialiseren? Met de Tab Kit-extensie kunt u de tab-ervaring personaliseren naar uw hartenwensen.

Vrijdagpret: leer hoe je een Rubiks kubus oplost

Toen ik tien jaar oud was, loste ik mijn eerste Rubik's Cube op. Dat klopt, ik heb alle stickers eraf gehaald en er weer op de juiste manier op gezet. Afgelopen weekend besloot ik dat het tijd was om te leren hoe ik het op de juiste manier kon oplossen.

Hulp bij het oplossen van problemen met uw pc met ESET's SysInspector

Bij het oplossen van problemen met een computer is het altijd fijn om een ​​systeemdiagnosetool bij de hand te hebben. Vandaag bekijken we ESET's SysInspector, een uiterst gedetailleerd diagnostisch hulpmiddel voor Windows dat technici helpt bij het diagnosticeren van problemen.

Haal de knop Sluiten terug op het laatst geopende tabblad in Firefox

Gefrustreerd en mist u de knop Sluiten op het laatste geopende tabblad in de nieuwere versies van Firefox? Nu kunt u die prachtige knop Sluiten terug hebben met de extensie Last Tab Close Button.

Bewaak uw computer op een gemakkelijke manier met Moo0 System Monitor

Op zoek naar een eenvoudige manier om het gebruik van systeembronnen op uw computer te controleren? Dat kan nu met de zeer aanpasbare Moo0-systeemmonitor.