Problemen met het sorteren van tv-programma's op iOS-apparaten oplossen

fix-tv-show-sorteerproblemen-op-ios-apparaten foto 1

Als je je iOS-apparaat hebt gevuld met televisieprogramma's van bronnen buiten iTunes, is het je misschien opgevallen dat veel programma's verkeerd worden gesorteerd. Los het sorteerprobleem op door de metadata van de show te wijzigen.

Bij GigaOM merkten ze een eigenaardig probleem op met sorteren op iOS-apparaten. De shows konden perfect worden gelabeld in iTunes, maar op het apparaat sorteerden ze vreemd. Sommige showlijsten zouden bijvoorbeeld meerdere verschillende shows binnenin hebben. De oplossing die ze ontdekten, is het bewerken van het tabblad Info voor de show in iTunes:De oplossing is om naar het tabblad Info te gaan waar de naam van de aflevering wordt gevonden en onder Artiest de naam van de show in te voeren. Het slaat nergens op, maar het werkt wel. Zoals hierboven te zien is, wordt onder Tracknummer ook het afleveringsnummer ingevuld. Voorheen konden afleveringen die correct waren gegroepeerd, alfabetisch worden weergegeven, tenzij besteld met het tracknummer. Blijkbaar is dat opgelost in iOS 4. Hopelijk wordt deze bug ook snel verholpen, maar tot die tijd lost deze tijdelijke oplossing het probleem van verkeerd gesorteerde televisieprogramma's op.

Het sorteren van tv-programma's op iOS-apparaten repareren [GigaOM]

Meer verhalen

Vraag het de lezers: een back-up maken van uw bestanden - lokale opslag versus de cloud

Een back-up maken van belangrijke bestanden is iets dat we allemaal regelmatig zouden moeten doen, maar waar we misschien niet zoveel aandacht aan hebben besteed als we zouden moeten. Deze week willen we weten of je lokale opslag, cloudopslag of een combinatie van beide gebruikt om je bestanden te back-uppen.

De 50 beste How-To Geek Windows-artikelen van 2010

Hoewel we tal van andere onderwerpen behandelen, is Windows hier altijd een primaire focus geweest, en we hebben een van de grootste verzamelingen van Windows-gerelateerde how-to-artikelen waar dan ook. Hier zijn de vijftig beste Windows-artikelen die we in 2010 schreven.

Hoe de Cmd + Q-sneltoets in OS X te wijzigen (om te stoppen met het per ongeluk sluiten van apps)

Als je Mac OS X hebt gebruikt, heb je ontdekt dat de Cmd+W-sneltoets een venster of tabblad sluit, terwijl de Cmd+Q-toets de hele app afsluit. Het probleem? De toetsen liggen vlak naast elkaar en veel te gemakkelijk om per ongeluk aan te raken! Hier leest u hoe u dit kunt wijzigen.

Geweldige WebGL-demo – Flight of the Navigator van Mozilla

Ben je enthousiast over de mogelijkheden die WebGL biedt voor surfen op het web? Je kunt een voorbeeld zien van hoe geweldig het eruit ziet met deze WebGL-demo die Mozilla heeft samengesteld, genaamd Flight of the Navigator.

Bureaubladplezier: pakketten met abstracte pictogrammen

Geeft u de voorkeur aan een meer unieke, artistieke of alternatieve look voor uw desktopconfiguratie? Dan wil je zeker eens een kijkje nemen in onze collectie Abstract Icon Packs. Laat uw fantasie de vrije loop en geniet van de prachtige desktops die deze icon packs voor u kunnen inspireren.

Voeg vallende sneeuw toe aan webpagina's met de Snowfall-extensie voor Opera [Browser Fun]

Kijk je graag naar de sneeuw die door de lucht valt? Of je nu geniet van de sneeuw waar je woont of gewoon een vleugje sneeuw wilt brengen in je warme klimaat, de Snowfall-extensie voegt een vleugje plezier toe aan je browse-ervaring.

Blijf automatisch op de hoogte van de nieuwste releases van Mozilla Labs in Firefox 4.0

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van de nieuwste functies en experimenten van Mozilla Labs? Nu kunt u ze automatisch aan uw browser laten toevoegen met de Mozilla Labs: Lab Kit-extensie voor Firefox.

Houd het weer in de gaten met de weersvoorspellingsextensie voor Opera

Bent u op zoek naar een gemakkelijke manier om op de hoogte te blijven van het weer in uw regio tijdens het browsen met Opera? De Weather Forecast-extensie maakt het snel en eenvoudig om te doen terwijl u uit de buurt blijft.

Vraag How-To Geek: iPad-batterijlevensduur, batchgrootte van foto's wijzigen en enorme muziekcollecties synchroniseren

Kerstmis was goed voor velen van jullie en nu heb je allerlei technische vragen met betrekking tot je vakantiebuit. Kom binnen en we zullen duidelijk maken hoe u meer leven uit uw iPad kunt persen, het formaat van al die foto's kunt wijzigen en enorme muziekcollecties kunt synchroniseren met mobiele apparaten.

De 20 beste How-To Geek Explainer-onderwerpen voor 2010

Het is bijna eind 2010 en we hebben een lijst samengesteld met de 20 beste Explainer-artikelen van het jaar, waarin we een vraag beantwoorden en je wat meer over het onderwerp leren. Genieten van!