Eenvoudig een lijst met tekstbestanden van de inhoud in een map afdrukken of maken

Heb je ooit gemerkt dat je een afdrukbare lijst of tekstbestand nodig hebt van de inhoud in een bepaalde map of locatie op je computer? Nu heb je die lijst of dat tekstbestand in een mum van tijd met Directory Print!

Opstelling

Directory Print vereist geen installatie. Plaats het exe-bestand eenvoudig in een map of locatie naar keuze, maak een snelkoppeling en u bent klaar om te gaan. Telkens wanneer u Directory Print up start, wordt standaard de inhoud weergegeven van de map of locatie waarin deze zich bevindt.print-of-maak-een-tekstbestand-lijst-van-de-inhoud-in-een-map-op-de-eenvoudige-manier foto 1

Directory afdrukken in actie

Navigeer om te beginnen naar de map of locatie met de inhoud die u wilt bekijken met behulp van het vervolgkeuzemenu bovenaan. Nadat u de door u gekozen map hebt weergegeven, kunt u ervoor kiezen om een ​​lijst met de inhoud af te drukken of de lijst op te slaan in een tekstbestand.

Merk op dat u aanpassingen kunt maken voor wat wel en niet wordt weergegeven in een bepaalde map of locatie (bijv. Systeembestanden, Alleen-lezen).

Opmerking: Directory Print geeft de verschillende bestandstypen weer, maar geen submappen in de map of locatie die wordt bekeken.

print-of-maak-een-tekstbestand-lijst-van-de-inhoud-in-een-map-op-de-eenvoudige-manier foto 2

En het tekstbestand?

Hier is een blik op het tekstbestand dat Directory Print voor ons voorbeeld heeft gemaakt. Heel fijn!

Conclusie

Directory Print kan een uiterst handig hulpmiddel zijn als u plotseling een lijst met tekstbestanden moet afdrukken of maken met de inhoud van een map Mijn documenten, Muziek of een ander type map.

Links

Directory Print downloaden (versie 2.1, trialware)

Meer verhalen

Vrijdagpret: Demolition City

Weer een week achter de rug en het is tijd om te ontspannen en een flashgame te spelen tijdens de bedrijfstijd. Voor de Friday Fun van vandaag bekijken we het leuke en uitdagende physics-spel Demolition City.

Hoe de Windows 7 RC te upgraden naar RTM (definitieve release)

De definitieve versie van Windows 7 is gisteren uitgebracht voor MS Technet-abonnees, maar u kunt niet rechtstreeks upgraden vanaf een pre-releaseversie - tenminste, niet zonder een snelle en gemakkelijke oplossing, en we hebben u gedekt.

Eenvoudig bestanden versnipperen met Moo0 File Shredder

Heeft u een kleine maar effectieve app nodig om bestanden op uw computersysteem te vernietigen? Nu kunt u klein en effectief zijn met Moo0 File Shredder.

Miro 2.5 verbetert snelheid en prestaties voor Windows-, Linux- en Mac-versies

Als u op zoek bent naar een gratis en gebruiksvriendelijke desktoptoepassing voor het beheren van online audio- en video-inhoud, is het de moeite waard om de nieuwste versie van Miro te bekijken. De laatste keer dat we naar de Open Source-videospeler en podcastclient keken, was iets minder dan een jaar geleden en sindsdien hebben ze het veel verbeterd.

Verwijder malware van een geïnfecteerd systeem met Ad-Aware 2009

Eerder deze week hebben we je laten zien hoeveel een probleem spyware eigenlijk is, en daarna hebben we je laten zien hoe je het kunt opruimen met Spybot - en in de les van vandaag laten we je zien hoe je de rommel had kunnen opruimen met Ad-Aware 2009.

Tijdelijke oplossingen voor mislukte installatie van extensies en thema's in Firefox

Heb je ooit geprobeerd een extensie of thema in Firefox te installeren en kreeg je de irritante foutmelding Invalid file hash (mogelijke downloadcorruptie)? Nu kunt u werken aan het oplossen van dat probleem met de volgende tijdelijke oplossingen.

Vernietig malware efficiënt met Spybot Search & Destroy

Eerst hebben we u laten zien hoe gemakkelijk uw computer geïnfecteerd kan raken met spyware, crapware en andere ongewenste software - en vandaag laten we u zien hoe u uw systeem kunt opschonen met Spybot Search & Destroy.

Tabgedrag aanpassen in Firefox met Tab Kit

Op zoek naar een gemakkelijke manier om het tabbladgedrag in Firefox te specialiseren? Met de Tab Kit-extensie kunt u de tab-ervaring personaliseren naar uw hartenwensen.

Vrijdagpret: leer hoe je een Rubiks kubus oplost

Toen ik tien jaar oud was, loste ik mijn eerste Rubik's Cube op. Dat klopt, ik heb alle stickers eraf gehaald en er weer op de juiste manier op gezet. Afgelopen weekend besloot ik dat het tijd was om te leren hoe ik het op de juiste manier kon oplossen.

Hulp bij het oplossen van problemen met uw pc met ESET's SysInspector

Bij het oplossen van problemen met een computer is het altijd fijn om een ​​systeemdiagnosetool bij de hand te hebben. Vandaag bekijken we ESET's SysInspector, een uiterst gedetailleerd diagnostisch hulpmiddel voor Windows dat technici helpt bij het diagnosticeren van problemen.