Gedetailleerde directory-informatie afdrukken met Karen's Directory Printer

Bent u op zoek naar een manier om directory-informatie uit te printen of in tekst op te slaan met alleen de details die u nodig heeft? Nu kunt u zo specifiek zijn als u wilt met Karen's Directory Printer.

Installatie

Het venster om op te letten tijdens de installatie is het derde. Kies tussen het toegankelijk maken van het programma voor alle accounts/gebruikers op uw computer of alleen voor de huidige.print-gedetailleerde-map-informatie-met-karen-and-rsquo;s-map-printer foto 1

Een goede kijk op Directory Printer

Nadat u Directory Printer hebt gestart, zijn er vier tabbladen om door te bladeren. Het tabblad Welkom biedt basisinformatie en tips voor het gebruik van het programma.

Het tabblad Afdrukken is gericht op het rechtstreeks afdrukken van de informatie die u nodig hebt. Blader door de boomstructuur om de map te selecteren waarvan u de informatie wilt hebben. Vervolgens kunt u specifiek de details selecteren die u wilt afdrukken met betrekking tot bestanden en de mappen waarin ze zich bevinden.

Opmerking: Met de pijltoetsen aan de rechterkant kunt u de volgorde van de weergegeven lijsten wijzigen.

Bepaal de exacte informatie die u aan uw nieuwe tekstbestand wilt toevoegen in het tabblad Opslaan op schijf. Let op de opmaakopties onderaan ... kies of u de aanvullende informatie wilt weglaten op basis van uw persoonlijke voorkeuren.

Opmerking: Als u naar dit tabblad overschakelt nadat u in het tabblad Afdrukken hebt gewerkt, moet u bladeren naar de map die u daar hebt gekozen.

Maak aanvullende aanpassingen aan de map-/bestandsinformatie die is afgedrukt of opgeslagen op schijf in het tabblad Overige instellingen.

Karen's Directory Printer in actie

Voor ons voorbeeld hebben we besloten om de directory-informatie voor de Miranda Instant Messenger-map op ons Vista-systeem af te drukken. Na het selecteren van de specifieke informatie die we wilden opnemen, was het gewoon een kwestie van op de Print-knop te klikken. Leuk en gemakkelijk…

Voor ons nieuwe tekstbestand hebben we ervoor gekozen om de aanvullende informatie in de formatteringsopties weg te laten, en toen alles klaar was, werd de informatie op schijf opgeslagen en klaar om mee te werken.

Hier is het tekstbestand voor ons voorbeeld ... alle mappen en bestanden worden mooi weergegeven.

Conclusie

Als u het een prettig idee vindt om specifiek de directory-informatie te kunnen kiezen die u afdrukt of opslaat in tekstbestanden, dan is Karen's Directory Printer zeker de moeite waard om eens nader te bekijken.

Links

Download Karen's Directory Printer (versie 5.3.2)

Meer verhalen

Websites maken met KompoZer

Bent u op zoek naar een manier om eenvoudig uw eigen webpagina's te maken? KompoZer is een mooie eenvoudige website-editor waarmee u snel aan de slag kunt en vertrouwd raakt met het proces.

Betaal niet voor Windows-beveiliging als dat niet hoeft

Bij Lifehacker heb ik een interessant artikel geschreven voor How-To Geek-lezers, over hoe goed de standaard Windows-beveiligingstools werken als je gewoon een beetje gezond verstand gebruikt (en Microsoft Security Essentials installeert).

Maak het navigatiedeelvenster gemakkelijker te beheren in Windows 7

Windows 7 heeft veel verbeteringen aangebracht aan verschillende functies, maar Windows Verkenner kan een beetje vervelend zijn bij het organiseren van een grote verzameling bestanden en mappen. Vandaag laten we u een snelle tip zien om het beheersbaarder te maken.

Help het Blue Screen of Death oplossen met BlueScreenView

Voor Windows-gebruikers is het waarschijnlijk maar al te bekend om het Blue Screen of Death te zien, vooral in XP. Vandaag bekijken we BlueScreenView, een gratis hulpprogramma om de gegevens in de minidumpbestanden weer te geven en te interpreteren nadat de BSOD is opgetreden.

Verplaats het Live Messenger-pictogram naar het systeemvak in Windows 7

Als je de overstap naar Windows 7 hebt gemaakt en Windows Live Messenger gebruikt, is het je misschien opgevallen dat het pictogram in de nieuwe taakbalk blijft staan. Als je je hieraan ergert en het liever in het systeemvak (systeemvak) ziet, volg dan dit eenvoudige proces.

Voeg een Quick Restart-functie toe aan Firefox

Ben je gefrustreerd omdat je geen snelle en gemakkelijke manier hebt om Firefox opnieuw te starten na het wijzigen van de about:config-instellingen of een soortgelijke actie? Nu kan dat met een beetje extensiemagie.

We hebben 5 gratis exemplaren van de Excellent DisplayFusion Pro. Wil er een?

Wil je meer gratis spullen? Vandaag geven we 5 exemplaren weg die al 5 exemplaren van DisplayFusion Pro hebben weggegeven, een taakbalk met meerdere monitoren en een roterende applicatie voor bureaubladachtergronden waar we al heel lang fan van zijn. En het ondersteunt nu Windows 7!

Verander uw Windows 7-bibliotheekpictogrammen op de gemakkelijke manier

Heb je ooit de standaardpictogrammen van Windows willen vervangen door iets anders? De nieuwe Windows 7-bibliotheekpictogrammen kunnen met een hack worden gewijzigd in een tekstbestand, maar er is een eenvoudigere manier. We zullen beide uitleggen.

BitLocker gebruiken op schijven zonder TPM

BitLocker is een coderingsfunctie die beschikbaar is in Ultimate- en Enterprise-versies van Windows 7 en Vista, maar vereist een Trusted Platform Module (TPM) op het systeem. Niet alle systemen bevatten TPM en vandaag bekijken we hoe u dit kunt omzeilen, zodat u BitLocker kunt gebruiken.

Geef de adresbalk van Firefox een boost met CyberSearch

Op zoek naar een manier om de adresbalk van Firefox een boost te geven met gespecialiseerde (en aanpasbare) op trefwoorden gebaseerde zoekopdrachten? Dan moet je zeker eens goed kijken bij CyberSearch.