Prestaties verbeteren Indexeringsservice XP uitschakelen

Volgens de eigen kennisbank van Microsoft zijn er verschillende problemen met de Indexing-service die in XP wordt gebruikt om het zogenaamde snellere zoeken te bieden. Ik geloof dat er veel middelen worden gebruikt om de indexeringsservice uit te voeren die de prestaties van XP verminderen. Ook is het voordeel dat u ervan krijgt op zijn best twijfelachtig. Dus laten we doorgaan en het uitschakelen. Als u geen merkbare verbetering vindt, kunt u deze altijd weer inschakelen.

Dubbelklik op Deze computer en klik met de rechtermuisknop op uw rootstation. Wat meestal Local Disk (C:) is, kies nu Eigenschappen. Schakel onder het tabblad Algemeen het selectievakje uit naast Indexeringsservice toestaan ​​deze schijf te indexeren voor snel zoeken naar bestanden. Klik op Toepassen.

prestatieverbetering-uitschakelen-indexeringsservice-xp foto 1Zorg ervoor dat u in het resulterende venster Wijzigingen toepassen op C:, submappen en bestanden aanvinkt. Klik OK.

prestatieverbetering-uitschakelen-indexering-service-xp foto 2

Terwijl de nieuwe attributen van toepassing zijn, ziet u het voortgangsdialoogvenster. Nu ben je klaar! Als u het terug wilt wijzigen, volgt u dezelfde stappen en plaatst u een vinkje in het vakje om de service opnieuw in te schakelen.

prestatieverbetering-uitschakelen-indexeringsservice-xp foto 3

Meer verhalen

Maak extern bureaublad sneller

Als u op kantoor of thuis haastig op een computer moet werken, kan het wijzigen van een paar opties voordat u verbinding maakt de verbindingssnelheid verbeteren. We maken alleen verbinding met de computer om een ​​probleem op te lossen of om problemen op te lossen, zodat de graphics op de externe machine er niet fancy uit hoeven te zien.

Zorg ervoor dat uw Linux SSH-sessie niet wordt verbroken

Ik ben het type nerd dat altijd een SSH-client open heeft staan, verbonden met mijn meest gebruikte servers, zodat ik direct toegang heb voor monitoring en al het andere. Als zodanig irriteert het me enorm als de verbinding wordt verbroken, dus ik deel een paar methoden om je sessie levend te houden.

Synaptics Touchpad-pictogram verwijderen uit het systeemvak

In mijn zoektocht om elk nutteloos systeemvakpictogram dat geheugen verspilt kwijt te raken, was ik erg geïrriteerd toen de automatische updates van Vista een nieuw stuurprogramma installeerden en het pictogram voor het touchpad weer in mijn systeemvak belandde. Dit pictogram heeft bijna geen voordelen, dus het moet weg.

Creative Zen V Plus

Sinds ik iTunes opgaf en naar Foobar2000 ging; Ik heb ook besloten om ook andere draagbare mp3-spelers te onderzoeken. Ik heb uiteindelijk een Creative Zen V Plus gekocht. Ik ben altijd een fan geweest van Creative-producten en deze kleine man stelt niet teleur. Ik heb het 4GB-model waarmee ik kan opslaan

Snelle hulp: Flip3D-pictogram herstellen in Windows Vista

Nadat ik gisteren het artikel had geschreven over het herstellen van het pictogram op het bureaublad van de show, ontving ik een aantal e-mails met de vraag of ik de snelkoppeling voor Flip3D ook kon plaatsen, dus ik heb ook een kopie van die snelkoppeling gecomprimeerd.

Snelle hulp: Herstel Bureaubladpictogram weergeven in Windows Vista

Ik heb tientallen e-mails ontvangen met de vraag hoe je het pictogram op het bureaublad van de show kunt herstellen nadat je het hebt verwijderd, dus ik heb een oplossing voor iedereen: ik heb een kopie van de snelkoppeling gecomprimeerd en je kunt het hier downloaden.

Opslaan en herstellen van bureaubladpictogramlay-out in Windows Vista

Als je vaak van resolutie wisselt, heb je waarschijnlijk het probleem ervaren dat Windows je pictogrammen verplaatst telkens wanneer het naar een lagere resolutie overschakelt, zoals bij het spelen van een videogame of het aansluiten van je laptop op een extern beeldscherm.

Bekijk Feedburner-abonneenummers, zelfs als FeedCount niet wordt weergegeven

Als je een blogger bent die niet wil pronken met je abonneenummers, let dan op: hoewel je de Feedcount-widget niet weergeeft, als je deze op enig moment hebt ingeschakeld, kunnen we je abonneenummers nog steeds zien als we gewoon weet de juiste URL om naar toe te gaan.

Tips om hulp te krijgen van The How-To Geek

Ons motto hier is altijd Computerhulp geweest van uw vriendelijke how-to-nerd, en we proberen u zo vriendelijk mogelijk te helpen. Omdat we u graag efficiënter willen helpen, heb ik besloten om enkele tips op te schrijven over de beste manier om hulp te krijgen.

SSH-welkomstbanner wijzigen op Ubuntu

Elke keer dat ik verbinding maak met mijn Ubuntu-ontwikkelserver via mijn ssh-client, ontvang ik hetzelfde bericht en ik word het beu om het te zien, dus besloot ik het bericht in iets anders te veranderen.