Populaire iOS-notities-app Bear voegt schetsen (en stickers) toe

populaire-ios-notes-app-beer-adds-schetsen-en-stickers foto 1 AOL

Bear, een snelle, lichtgewicht en mooie app voor het maken van notities voor iOS en de Mac, heeft het afgelopen jaar een aanhang opgebouwd. Het uitstekende ontwerp van de app, de kleine maar essentiële functieset en de gestage stroom van updates maken het de abonnementskosten waard ($ 14,99 per jaar of $ 1,49 per maand, hoewel je de meeste functies gratis kunt krijgen). Vandaag rolt er een behoorlijk grote update uit voor de iOS-app: Bear ondersteunt nu schetsen. In overeenstemming met Bear's focus op de essentie, bevat de schetsfunctie twee verschillende penselen, elk met drie verschillende breedtes en een verscheidenheid aan kleuren.

populaire-ios-notes-app-beer-adds-schetsen-en-stickers foto 2Je kunt je vinger of een stylus gebruiken, inclusief de Apple Pencil op de iPad Pro, en tekeningen synchroniseren op je iPhone, iPad en Mac, op voorwaarde dat je een abonnee bent. Maar je kunt alleen tekeningen maken en bewerken op de iPhone of iPad; op de Mac kun je gewoon je krabbels bekijken. Die afbeeldingen leven als bijlagen bij tekstnotities, net als elke andere afbeelding die u in Bear brengt.

Een andere iOS-functie zijn stickers voor iMessage, want waarom niet? Zoals je zou verwachten, omvatten ze een schattige beer die verschillende schattige dingen doet. De laatste kleine update heeft betrekking op de visuele thema's van de app -- als je nu het thema van de app verandert, verandert dit ook het startschermpictogram op je telefoon of het dock-pictogram op je Mac. Maar de belangrijkste attractie is natuurlijk schetsen. Hoewel ik niet wil dat de ontwikkelaars van Bear te veel functies toevoegen en de app tot een opgeblazen monster maken, ondersteunt vrijwel elke notitie-app die er is (inclusief Apple's Notes-app) tot op zekere hoogte tekenen. Het is gewoon logisch om het in Bear te hebben.

Aanbevolen verhalen

Amazon's iOS-app voegt op onverklaarbare wijze fotostickers toe

Amazon's iOS-shopping-app voegt fotostickers toe, zodat je een gemoedelijke flair kunt toevoegen aan je productzoekopdrachten. Als dat je ding is.

Apple verwijdert niet altijd verwijderde notities die ouder zijn dan 30 dagen

Een beveiligingsbedrijf is erin geslaagd om verwijderde iCloud-notities zo oud als een paar jaar te herstellen, terwijl ze binnen een maand weg zouden moeten zijn.

Instagramverhalen nu populairder dan Snapchat

Snapchat onthulde in zijn IPO-aanvraag van februari dat 'gemiddeld 158 miljoen mensen' de app elke dag gebruiken. Instagramverhalen verslaan dat gewoon.

Geek Trivia: Het eerste kledingstuk met een bedrijfslogo was A?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!