Podcasts die u nu moet downloaden

Op een bepaald moment in het recente verleden maakte podcasting de sprong van doe-het-zelf-technologie voor radio-wannabes naar een gerenommeerd mainstream-medium. Je herinnert je misschien dat podcasts iets meer dan tien jaar geleden voor het eerst in het publieke bewustzijn verschenen, samen met de nieuwe alomtegenwoordige iPod. Het glimmende nieuwe ding van podcasting duurde niet lang, maar het ging nooit echt weg - het maakte gewoon een hobbelige overgang naar volwassenheid door.

Zoals elk free-to-broadcast-platform, werd podcasting overspoeld met inhoud die enorm varieerde in kwaliteit. Hoewel er in het begin inderdaad een paar opvallende hoogtepunten waren, was er ook veel onzin. (Er was meestal veel onzin.) Uiteindelijk viel veel van de onzin weg, waardoor een paar getalenteerde pioniers achterbleven, evenals een nieuwe reeks series die voortbouwden op de podcast-formaten die echt werkten.Tien jaar vooruit: iPods zijn bijna uitgestorven, maar het podcastformaat leeft voort. Je zou zelfs kunnen zeggen dat het bloeiend is.

De term 'podcast' is - en was altijd - een verkeerde benaming. Podcasts zijn niet afhankelijk van iPods, of van een bepaald apparaat. Een betere term zou on-demand radio zijn. En net als elke andere on-demand inhoud, kan deze worden beluisterd op elk apparaat met een internetverbinding.

Omdat alle segmenten van ons leven online komen, wordt de mogelijkheid om toegang te krijgen tot interessante audio-inhoud die speciaal voor jou is gemaakt aantrekkelijker. Naast het feit dat de opnames volgens uw schema werken, bieden podcasts een veelzijdigheid en ruimte voor experimenten die nooit haalbaar zouden zijn op traditionele radio, of het nu terrestrische, openbare of zelfs satelliet is.

Als je oren hebt, is er een podcast die je leuk zult vinden.

Als het formaat nieuw voor je is - of gewoon op zoek bent naar nieuwe luisterbeurten - hebben we een lijst met podcasts samengesteld die zeker de moeite van het bekijken waard zijn. We hebben contact opgenomen met de uitgebreide PCMag-familie voor hun luisteraanbevelingen. We hebben de website van elke pod toegevoegd, evenals een link naar de iTunes-pagina, maar de inhoud is vrijwel overal toegankelijk (persoonlijk luister ik het meeste op mijn Android-telefoon via de uitstekende Pocket Casts-app).

Dit is slechts een kleine greep uit alle beschikbare inhoud - we hadden het onmogelijk allemaal kunnen opnemen. Als je een favoriet hebt die je zou aanraden, laat het dan in de reacties achter. Veel luisterplezier!

Komedie

Komedie Bang Bang (Web, iTunes)
Deze langlopende improvisatiepod heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf - bij talloze gelegenheden - in verlegenheid heb gebracht door me hardop aan het lachen te maken tijdens mijn dagelijkse woon-werkverkeer in de metro. De show is een combinatie van rechtstreekse interviews met beroemde gasten gevolgd door een of twee gekke personages. Zelfs de gesponsorde commercials van gastheer Scott Aukerman bieden hilarische aanvallen van surrealistische anti-humor.—Evan Dashevsky


Gilbert Gottfrieds verbazingwekkende kolossale podcast (web, iTunes)
Gilbert Gottfried kan een verdeeldheid zaaien (persoonlijk hou ik van zijn over-the-top, nasale levering van vaak smakeloze grappen; mijn vrouw, niet zo veel). Zijn podcast Gilbert Gottfried's Amazing Colossal Podcast brengt diverse beroemde gasten om te praten over de entertainmentindustrie in het algemeen, en oude films en tv-shows in het bijzonder. De meeste culturele referenties zijn ver voor mijn tijd (er wordt bijvoorbeeld veel tijd besteed aan het bespreken van The Honeymooners), maar de pure vreugde die Gottfried schept in talkshowbusiness is op zich al een gelijkspel. (Opmerking: de show neemt vaak bijzonder on-pc-wendingen - als alles wat je van Gilbert weet zijn cartoonwerk van Aladdin is, doe dan misschien eerst wat YouTube.) - E.D.


The Mental Illness Happy Hour (web, iTunes)
Een podcast over psychische aandoeningen zal niet iedereen aanspreken. Maar Paul Gilmartin, voormalig co-presentator van Dinner and a Movie, brengt veel charme (en eigen problemen) in serieuze gesprekken met comedians, clinici en gewone mensen die leven en omgaan met een scala aan mentale worstelingen en gediagnosticeerde stoornissen. De toon springt vaak van luchtig naar donker en weer terug, maar je zult het moeilijk hebben om overal diepere menselijke en oprechte gesprekken te vinden.-Matt Safford


De Adam Carolla Show (web, iTunes)
Hoewel hij ongetwijfeld een van de peetvaders van het format is, kan Carolla's podcast overgaan als een lokale ochtendradioshow (die al dan niet een pluspunt voor je kan zijn). Als je al bekend bent met (en geniet van) Carolla's unieke merk van geestige frat-boy-isms, dan is dit een podcast voor jou.-E.D.


Stop zelf met podcasten (web, iTunes)
Komedie lekkernijen van onze buren in het noorden. Twee gastheren, één gast, veel Canadese accenten en gelach. Hoogtepunt: Afgeluisterd, waar de gastheren en luisteraars de rare dingen delen die ze in de wereld hebben gehoord en gezien.-W.R.


Laatste podcast aan de linkerkant (web, iTunes)
Het is een beetje alsof Coast to Coast AM werd georganiseerd door grappige sceptici, niet door paranoïde coocoes. - Eric Griffith


Mijn broer Mijn broer en ik (web, iTunes)
Drie broers - Justin, Griffin en Travis McElroy - geven absurd 'advies' op een manier die alleen hun unieke gevoel voor humor toelaat. Altijd hilarisch en meestal belachelijk, de broers reageren op door luisteraars ingediende vragen en kammen de diepten van Yahoo Answers uit voor enkele van de grappigste kant-en-klare discussies en raakvlakken in podcasting. Ik moet er altijd om glimlachen of lachen tijdens mijn woon-werkverkeer, en hun goedaardige riffs zijn een consistent betrouwbare stemmingslifter in deze moeilijke tijden.-Matthew Buzzi


Mijn favoriete moord (web, iTunes)
Er is een bepaald type persoon voor nodig om uit te zoeken wat in feite een komische podcast is over grafische moorden en echte misdaadverschrikkingen. Maar degenen die gefascineerd zijn door het onderwerp, of gewoon terloops geïnteresseerd zijn, zullen hier genoeg te vinden hebben. De ervaren comedyschrijver en performer Karen Kilgariff en tv-presentator Georgia Hardstark brengen de ontembare, onsamenhangende charme van hun vriendschap om de duisternis in evenwicht te brengen. Blijf sexy en laat je niet vermoorden.-M.S.


Nieuws en politiek

Wakker worden: Sam Harris (web, iTunes)
De controversiële publieke intellectueel Sam Harris kan nooit worden omschreven als te geanimeerd. Zijn (enigszins ironisch getitelde) podcast Waking Up waardeert logica boven alles. Als je op zoek bent naar spraakmakende deconstructies van alles, van wereldwijd jihadisme (een favoriet onderwerp van Sam) tot de voordelen van meditatie, dan is Wake Up de moeite waard om aan je wachtrij toe te voegen.-E.D.


Pod Save America (Web, iTunes) Voormalige Obama-stafleden Jon Favreau en Dan Pfeiffer hadden een podcast die je niet mag missen tijdens de campagne van 2016, Keepin it 1600. mede-oudsten van het Witte Huis Jon Lovett en Tommy Vietor - gehergroepeerd met Pod Save America om 'uitdagingen van de regering-Trump' en meer te bespreken. Vietor organiseert ook een op buitenlands beleid gerichte podcast, Pod Save the World. - Chloe Albanesius


De essentie met Mike Pesca (web, iTunes)
Als je me ooit dubbel lachend in de straten van New York ziet, zoek dan een koptelefoon voordat je Bellevue belt. Ik luister waarschijnlijk alleen naar The Gist met Mike Pesca. Deze 30 minuten durende dagelijkse show van de voormalige NPR-sportverslaggever draait helemaal om retoriek en woordspelingen, ook al is het uitgangspunt dat het over nieuws en actualiteiten gaat. Zijn dikke Brooklyn-accent is bijna net zo onweerstaanbaar als de dikke huid die hij laat zien bij het lezen van zijn eigen haatmail. Deze show is een absoluut genot.-J.D.


De ochtendstream (web, iTunes)
Elke maandag tot en met donderdag een gesprek in vrije vorm. - Jesse Hannah


De Bugel (Web, iTunes)
Lang voordat hij een virale videofabriek bouwde met zijn wekelijkse HBO-show, was (en is) John Oliver nog steeds de helft van de wekelijkse trans-pond podcast, The Bugle. Samen met de in het Verenigd Koninkrijk gevestigde co-host Andy Zaltzman, nemen het paar humoristisch de gebeurtenissen van de week aan met kamer-tot-muur zings geleverd in een envelop van bijzonder Britse taalkundige behendigheid.-verschillende PCMag-stafleden


Realtime podcast (web, iTunes)
Bill Maher's live-chatshow over politieke cultuur, Real Time op HBO, is een van de sterkste overgebleven bestaansredenen van het premiumkanaal. Maar hier is een klein geheim: je hoeft niet echt te betalen voor HBO om het te krijgen! Als je even kunt wachten. Het is niet echt een podcast, maar ongeveer drie dagen na de live-uitzending op vrijdag stelt HBO een gratis audioversie van de aflevering beschikbaar - evenals grappen die de monoloog niet haalden (bekend als '2 Minutes Maher' - die kan worden overgeslagen IMHO) en een audioversie van het web-extra ('Overtime' – altijd het beluisteren waard, zelfs als je de aflevering hebt gezien).—E.D.


Een-op-een

WTF met Marc Maron (web, iTunes)
Een van de pioniers van het genre, komiek Marc Maron, heeft geholpen te definiëren wat podcasting kan zijn. Elke show begint met een humoristische - en vaak buitengewoon persoonlijke - monoloog, gevolgd door een diepgaand gesprek met een gast (van wie de meesten collega-komieken zijn, maar de selectie is onlangs echt geopend). Zelfs als je geen fan bent van Maron's zelfgeobsedeerde vorm van misantropie, is hij een geweldige boeiende interviewer.-E.D.


De Joe Rogan-ervaring (web, iTunes)
Comedian en UFC-kleurman Joe Rogan heeft een verscheidenheid aan tot nadenken stemmende gasten die onderwerpen lijken te bespreken die zo gevarieerd zijn als vechtsporten, astrofysica en bewustzijnsverruimende medicijnen. - Jeffrey Wilson


Je hebt het raar gemaakt (web, iTunes)
Als je graag diep gaat en twee uur te doden hebt, dan is de zeer diepgaande een-op-een-interviewserie van komiek Pete Holmes iets voor jou. Holmes en gast gaan niet alleen in op biografie en carrière, ze verdiepen zich meestal in filosofie en de aard van het bestaan ​​(elke aflevering bevat meestal de vraag 'wat denk je dat er gebeurt nadat je sterft?') - E.D.


Bret Easton Ellis Podcast (web, iTunes)
Dit lijkt veel op WTF, maar met Bret Easton Ellis in plaats van Marc Maron. De gasten komen meestal uit alle delen van de showbizz-industrie, in plaats van zich te concentreren op komieken. En het is meer een gesprek dan een interview. Je leert bij elke show net zoveel over Bret Easton Ellis als over zijn gasten. - Alex Colon


Het Moment met Brian Koppelman (Web, iTunes)
Voorheen onderdeel van Grantland, is het sindsdien verhuisd naar Slate. The Moment with Brian Koppelman is een interviewpodcast die de wereld van entertainment en beroemdheden verkent, meestal met een introspectieve wending. Koppelman, ook bekend van zijn Vine-serie 'Six Second Screenwriting Lessons', graaft in wat mensen drijft en wat hen drijft om hun creatieve werk voort te zetten. Soms lijkt Koppelman iets te veel van het geluid van zijn eigen stem en gedachten te genieten, maar hij heeft genoeg persoonlijkheid om het gesprek interessant te houden.


Frisse lucht (web, iTunes)
Terry Gross is een van de beste interviewers in de branche. En zoals de meeste (alle?) NPR-shows, is haar een-op-een-uitzending Fresh Air beschikbaar als podcast.-E.D.


Liefde + Radio (Web, iTunes)
De officiële biografie van de show: 'Nick van der Kolk's Love and Radio bevat intieme en buitenaards geproduceerde interviews met een eclectische reeks onderwerpen, van louche tot sublieme.'-Sam Winstanley


Cultuur & Muziek

Gigantische Bombcast (web, iTunes)
The Giant Bombcast is een hilarische doorlopende observatie over het leven, internet en alles van kerels die toevallig over videogames schrijven voor hun brood. Overweeg ook de spin-off aan de oostkust, de Giant Beastcast. -Jordan Minor


Ice-T: Podcast op eindniveau (web, iTunes)
De rapper annex metal zanger Ice-T gebeurde een paar jaar voor mijn tijd. Ik ben opgegroeid met het kennen van Ice als de charismatische kerel die politieagent speelt en kangoeroes praat op tv. En nu heeft hij een podcast! Samen met co-host Mike Benzo en speciale gasten presenteert Ice-T zijn (soms profane) kijk op de actualiteit en de toestand van de wereld. Zelfs als je niets van zijn muziek af weet, is Final Level een leuke, pittige en vaak inzichtelijke luisteraar.-E.D.


Jalen & Jacoby (Web, iTunes)
Jalen & Jacoby, een voormalige vlaggenschippodcast van Grantland, combineert een ex-NBA-ster (Jalen Rose) met een sportfanaat (David Jacoby) om een ​​krachtige mix van sport, hiphop en algemene popcultuurpraat te vormen.-J.W.


Linoleummes (web, iTunes)

Dit is mijn wekelijkse go-to voor het leren over nieuwe films. De kritiek is terecht en het geklets tussen gastheren Alonso Duralde en Dave White is altijd vermakelijk.-A.C.


Wie heeft het in kaart gebracht? (Web, iTunes)
Elke week verwelkomen co-hosts Howard Kremer en Kulap Vilaysack een beroemde gast om de beste popmuziek en films van die week af te tellen (of 'space make-em-ups', zoals Howard ze noemt). De meeste van de best presterende muziek en films worden - terecht - belachelijk gemaakt als zielloos cultureel afval, maar de show maakt plaats voor af en toe een schuldig plezier.-E.D.


Drink Champs (web, iTunes)
N.O.E.E. drankjes die constant stromen, en eindeloze onvertelde hiphopverhalen. Wat wil je nog meer? -J.R.


Informatief

99% onzichtbaar (web, iTunes)
Zelfs als je nooit twee gedachten hebt gehad over design of hoe de materiële wereld om ons heen in elkaar zit, zal deze wekelijkse serie je helpen het fascinerende in het alledaagse te vinden.-E.D.


De Dollop-podcast (web, iTunes)
The Dollop is een duistere grappige (en vaak profane) geschiedenispodcast waarin de ervaren podcaster en komiek Dave Anthony een verdraaid verhaal uit het verleden van Amerika voorleest aan zijn vriend, Gareth Reynolds, die geen idee heeft waar het verhaal over gaat. Eerdere onderwerpen waren onder meer Amerika's 'lelijke wetten' die de handicap beschamen en het 40 meter hoge 'spite-hek' van San Francisco.


Dingen die u moet weten (web, iTunes)
Van de mensen op HowStuffWorks.com, elke aflevering van deze podcast pakt en haalt een onderwerp uit, zoals tornado's of bitcoin of de zon, zodat je met een goede praktische kennis kunt komen. De gastheren, met hun zuidelijke accenten en gemakkelijke chummy chemie, leggen alles uit in lekentaal, met onderweg meer dan een paar leuke popculturele raakvlakken.-W.R.


Radiolab-podcast (web, iTunes)
David Krulwich en Jab Abumrad hebben een geweldige podcast samengesteld die zowel buitengewoon wetenschappelijk informatief is als symfonisch heerlijk om naar te luisteren. Bovendien is hun downloadbare app een van de schattigste dingen die ik ooit heb gezien.'-C.P.


Dingen die je hebt gemist in de geschiedenisles (web, iTunes)
Een leuke en diepgaande blik op opmerkelijke gebeurtenissen uit het verleden waar je waarschijnlijk niets van af weet. - Annika Celum


Star Talk-radio (web, iTunes)
Gastheer Neil deGrasse Tyson verkent de wereld van de wetenschap (met de nadruk op zijn expertisegebied: kosmologie). Neil kan soms overkomen als een natuurkundeleraar op de middelbare school die wanhopig zijn best doet om zijn klas enthousiast te maken voor wetenschap - en dat is op een vreemde manier geruststellend. Hij deelt ook de taken van elke aflevering met een gastcomedian - van wie de meesten nogal vervelend zijn, maar je bent meestal in goede handen als Eugene Mirman in de buurt is. (En bekijk PCMag's interview met NDT op onze podcast, The Convo) —E.D.


Freakonomics (web, iTunes)
Gebaseerd op de bestverkochte boekenreeks, gaat de fascinerende Freakonomics-podcast dieper in op verschillende onderwerpen met behulp van puur empirisch, cijfergestuurd bewijs om te ontdekken hoe de wereld echt werkt.-E.D.


Fandom

Hoe is dit gemaakt? (Web, iTunes)
Comedians Paul Scheer, June Diane Raphael en Jason Mantzoukas kijken naar verschrikkelijke films zoals Spider-Man 3, Barb Wire en The Wicker Man en pikken ze vervolgens uit elkaar. Ze lazen ook de onbedoeld hilarische 5-sterrenrecensies van Amazon.com-gebruikers over deze slechte films. - Pete Haas


De Star Wars-minuut (web, iTunes)
Elke minuut van de originele Star Wars-films ontleed. Letterlijk - elke aflevering deconstrueert een stuk van 60 seconden (ja, inclusief de openingstitelreeksen). - Chris Radtke


Popcultuur Happy Hour (web, iTunes)
NPR's wekelijkse overzicht van wat er gebeurt in de popcultuur. Afleveringen kunnen gaan over boeken, strips, films, muziek, televisie of zo ongeveer alles wat het waard is om over te praten.—A.C.


De nerdist (web, iTunes)
Niet zomaar een podcast, maar een nieuw media-imperium. De enorm populaire podcast van Chris Hardwick trekt een aantal grote namen aan (Tom Cruise, Keanu Reeves, Jeff Bridges - om er maar een paar te noemen). Het luchtige gesprek gaat over in de glorieuze details van de popcultuur van alles.-E.D.


Rechte opname (web, iTunes)
De slimste worstelpodcast.-C.R.


De geheime kliek (web, iTunes)
Een tweewekelijkse show over allerlei soorten games. Bordspellen, kaartspellen, miniatuurspellen, rollenspellen en nog veel meer. De show omvat discussies over geek-onderwerpen, bordspel-walkthrough en recensies, nieuws over de gaming-community en de industrie en onderwerpen over de theorie van rollenspellen.—Matthew Downs


Ball Don't Lie (Web, iTunes)
Als het gaat om diepgaande, ongecensureerde, komische sportpraat, doet deze podcast het goed. Als je ESPN achter in een Bronx-bodega zou opzetten, is een 'Ball Don't Lie' de schoonheid die wordt geboren.-J.R.


Diversen

Niet zoiets als een vis (web, iTunes)
Nergens anders vindt u feiten op deze manier gepresenteerd: vier QI-onderzoekers (ook bekend als 'The QI Elves') presenteren hun favoriete ontdekkingen van de week. De Large Hadron Collider heeft ooit een korte tijd stil gestaan ​​omdat er bijvoorbeeld een stuk stokbrood in de machine was gevonden. De hilarische uitzendingen variëren van 30 tot 50 minuten, terwijl het team elkaar uitlacht, verschillende feiten uitbreidt en zichzelf verliest in fascinerende raaklijnen. - Stephanie Mlot


Serieel (web, iTunes)
Een episodisch onderzoek naar een echte misdaad. Het eerste seizoen was een boeiend onderzoek naar een 15-jarige moord in de buurt van Baltimore. Het tweede seizoen is een kijkje in de beschuldigde deserteur Bowe Bergdahl (het is niet zo goed, maar seizoen drie keert misschien terug naar de roots van de show.) - E.D.


Vermist en vermoord: wie heeft Alberta Williams vermoord? (Web, iTunes)
In de nasleep van het succes van Serial zijn er een aantal podcasts over echte misdaad opgedoken, waarbij journalisten tientallen jaren oude cold cases onderzoeken. Een opmerkelijke vermelding in dit genre is CBC's onderzoek naar Alberta Williams, een jonge inheemse vrouw die in 1989 in British Columbia is vermoord. In deze achtdelige podcast praat CBC's Connie Walker met wetshandhavers, de familie en vrienden van Alberta en verdachten in de zaak tegen proberen grip te krijgen op wat er die nacht bijna 30 jaar geleden werkelijk is gebeurd. — C.A.


In het donker (web, iTunes)
In the Dark is vergelijkbaar met Missing and Murdered omdat het volgt op een cold case-moord uit 1989. Maar dit specifieke geval, dat van de 11-jarige Minnesota-jongen Jacob Wetterling, werd opgelost toen deze podcast samenkwam. Als je denkt dat dit een anticlimax zal zijn om naar te luisteren, heb je het mis. In the Dark gaat zowel over de manier waarop lokale autoriteiten het onderzoek naar deze spraakmakende zaak hebben verknoeid als over de misdaad zelf.


Opstarten (web, iTunes)
Nog een This American Life-alumnus begint een nieuwe podcast, na zijn poging om een ​​tech-startup te creëren waarmee iedereen ter wereld gemakkelijk een podcast kan maken. Het is een beetje meta, maar erg interessant, want Alex Blumberg komt over als een normale sukkel met een idee, dus het voelt als iets dat iedereen kan doormaken. Als ze jarenlang bij NPR hebben gewerkt, natuurlijk. - Eric Griffith


Risico (web, iTunes)
Een soort kruising tussen This American Life en The Moth, maar meestal een stuk gewaagder. Het zijn mensen die waargebeurde verhalen vertellen, maar het 'risico'-element is dat dit het soort verhalen is dat mensen normaal gesproken niet in het openbaar zouden durven delen.


Welkom bij Night Vale (web, iTunes)
Een fictieve podcast over het woestijnstadje Night Vale ergens in het zuidwesten. Onder het mom van een nieuwsuitzending op de radio doorspekt de verteller banale aankondigingen van lokale stadsbewoners met surrealistische, paranormale gebeurtenissen die laten zien dat hier iets niet helemaal klopt.


Speculatieve grammatica (web, iTunes)
'Het belangrijkste wetenschappelijke tijdschrift met onderzoek op het verwaarloosde gebied van de satirische taalkunde.' Nu in de vorm van een 'willekeurig onregelmatige audiopodcast'. - Sam Winstanley


De hardcoregeschiedenis van Dan Carlin (web, iTunes)
Officiële bio: In Hardcore History gebruikt de zeer onconventionele Dan Carlin zijn 'Martiaanse', out-of-the-box manier van denken en past deze toe op het verleden. Was Alexander de Grote net zo slecht als Adolf Hitler? Hoe zouden Apaches met moderne wapens eruitzien? Zal onze moderne beschaving ooit vallen zoals beschavingen uit vroegere tijdperken? -S.C.


Nepotisme

Snel vooruitspoelen met Dan Costa (web, iTunes)
Dan Costa, hoofdredacteur van PCMag, gaat een-op-een met 's werelds meest invloedrijke ondernemers, CEO's, experts en analisten om te bespreken hoe technologie de samenleving, cultuur en het bedrijfsleven zal beïnvloeden naarmate we de toekomst versnellen. Dit gaat niet over de dagelijkse nieuwscyclus, het gaat over een vooruitblik op de toekomst die ons allemaal te wachten staat! - E.D.


Het gesprek met Evan Dashevsky (web, iTunes)
In PCMag praat redacteur Evan Dashevsky met wetenschappers, auteurs en ondernemers over hoe sciencefiction langzaam verandert in wetenschappelijke realiteit. Gasten zijn onder meer Neil deGrasse Tyson, videogamepionier Richard Garriott, voormalig astronaut Mike Massimino, auteur van de Tweede Wereldoorlog Max Brooks en nog veel meer.-E.D.

Aanbevolen verhalen

Eén website Meerdere versies: 5 dingen die u moet weten over mobiele respons

Met de toename van het gebruik van mobiele apparaten (waaronder Ipads, Iphones, Smartphones en Android-tablets). Via deze d...

Dat was snel: nazi-ponsen nu een spel

Sla ze in hun gezicht, jongens.

Netflix voegt ondersteuning voor het downloaden van SD-kaarten toe aan Android-app

Nu kunnen Android-gebruikers kiezen waar ze Netflix-shows willen downloaden op hun apparaten.

24 uitzonderlijke door vrouwen gehoste podcasts voor ondernemers in 2017

Veel van de meest informatieve podcasts voor ondernemers hebben een vrouwelijk perspectief.