Californië is van plan om zelfrijdende autotests zonder mensen toe te staan

rolluiken

De Departmen of Motor Vehicles in Californië zullen het voor autofabrikanten en technische titanen gemakkelijker maken om hun autonome auto's in de staat te testen. Hoewel het momenteel de plek is voor bedrijven die hun nieuwe zelfrijdende technologieën willen uitproberen, heeft het ook regels die hen kunnen tegenhouden. De nieuwe reeks voorgestelde voorschriften die de DMV heeft vrijgegeven, elimineert echter de noodzaak voor menselijke chauffeurs om aan boord te zijn tijdens testritten. Verder hoeven de bedrijven hun voertuigen niet meer uit te rusten met stuurwielen en pedalen als dat niet echt nodig is.

Zoals u zich herinnert, moest Google zijn prototype-auto's uitrusten met tijdelijke stuurwielen en bedieningselementen, zodat het zijn proef in de Golden State kon starten. De voorgestelde regels geven Mountain View een manier om erachter te komen hoe zijn voertuigen zullen presteren wanneer ze worden gebruikt zoals ze bedoeld zijn.Eric Noble, president van auto-adviesbureau The CarLab, vertelde Bloomberg dat de veranderingen 'noodzakelijk en tijdig' zijn als Californië 'dat niveau van ontwikkelingsactiviteit wil behouden'. Ze zouden kunnen voorkomen dat Michigan, dat in december proeven met autonome voertuigen zonder menselijke chauffeurs en fysieke controles legaal maakte, de nieuwe staat wordt. '[Californië] moest het eigenlijk doen omdat fabrikanten op een gegeven moment autonome voertuigen niet vooruit kunnen helpen zonder de besturing uit auto's te halen', voegde Noble eraan toe.

Het betekent echter niet dat Californië alle voertuigen zonder bestuurder zal verwelkomen. Als een bedrijf zijn auto's wil ontketenen zonder conventionele controles en menselijke chauffeurs, moet het toestemming krijgen van de National Highway Traffic Safety Administration. De voorgestelde regelgeving is open voor commentaar tot 24 april, gevolgd door een openbare hoorzitting. Het kan even duren voordat de regels zijn goedgekeurd en van kracht worden, maar de autoriteiten van de RDW denken dat ze tegen het einde van het jaar gepolijst en klaar zullen zijn.

Aanbevolen verhalen

Waymo vraagt ​​rechtbank om zelfrijdende auto's van Uber te stoppen

Uber zou technologie hebben gestolen van Google's zelfrijdende auto-project, nu Waymo genoemd.

Microsoft is van plan om in 2018 mixed reality naar de Xbox te brengen

Het toonde ook de Acer Windows Mixed Reality-headset, die vanaf maart naar ontwikkelaars wordt verzonden.

Hasta la Vista, schat! Wat gebeurt er als Californië de Unie verlaat?

Onder de vele resultaten van 'Calexit' zouden de prijzen van groenten en fruit stijgen en zouden we afscheid moeten nemen van Mickey. . . soort van.

Feds: als luchtvaartmaatschappijen spraakoproepen toestaan, moeten ze u dat vooraf vertellen

Spraakoproepen zijn momenteel niet toegestaan ​​in vliegtuigen, maar bellen via wifi en andere innovaties kunnen dit mogelijk maken.