Automatisch verzenden en ontvangen plannen in Microsoft Outlook

Als u Outlook als uw e-mailclient gebruikt, wilt u misschien plannen hoe vaak er wordt gecontroleerd op nieuwe berichten. Vandaag laten we u zien hoe u kunt plannen hoe vaak automatisch verzenden/ontvangen plaatsvindt.

Als je het overdag druk hebt en je e-mails moet bijhouden, wil je misschien dat Outlook om de paar minuten op nieuwe berichten controleert. Hier laten we zien hoe u het kunt plannen in Office 2010, 2007 en 2003 voor een drukke inbox waar u uw belangrijke e-mails op de hoogte wilt houden.

Outlook 2010Om automatisch verzenden/ontvangen in Outlook 2010 te plannen, klikt u op het tabblad Bestand en vervolgens op Opties.

schema-auto-send--en-amp;-ontvangen-in-microsoft-outlook foto 1

Het venster Outlook-opties wordt geopend ... klik op Geavanceerd en scrol omlaag naar Verzenden en ontvangen en klik op de knop Verzenden/ontvangen.

schema-auto-send--en-amp;-ontvangen-in-microsoft-outlook foto 2

Vink in het venster Groepen verzenden/ontvangen onder Instelling voor groep Alle accounts het vakje aan Plan een automatische verzending/ontvangst elke…minuten. Het is standaard ingesteld op 30 minuten en u kunt de minuten wijzigen in wat u maar wilt. Als je het druk hebt en je berichten wilt bijhouden, kun je zo laag als elke minuut gaan.

schema-auto-send--en-amp;-ontvangen-in-microsoft-outlook foto 3

U kunt ook naar de groepen voor verzenden/ontvangen gaan door het tabblad Verzenden/ontvangen op het lint te selecteren en vervolgens Groepen voor verzenden/ontvangen definiëren.

schema-auto-send--en-amp;-ontvangen-in-microsoft-outlook foto 4

Outlook 2007

Om de verzend-/ontvangstintervallen in Outlook 2007 te selecteren, opent u Outlook en klikt u op Extra Opties.

schema-auto-send--en-amp;-ontvangen-in-microsoft-outlook foto 5

Klik op het tabblad E-mailinstellingen, vink het vakje aan naast Direct verzenden bij verbinding en vervolgens op de knop Verzenden/ontvangen.

schema-auto-send--en-amp;-ontvangen-in-microsoft-outlook foto 6

Wijzig nu het schema om automatisch te verzenden/ontvangen.

schema-auto-send--en-amp;-ontvangen-in-microsoft-outlook foto 7

U kunt ook toegang krijgen tot het gedeelte Groepen verzenden/ontvangen door naar Verzenden/ontvangen > Instellingen voor verzenden/ontvangen en Groepen voor verzenden/ontvangen definiëren te gaan.

schema-auto-send--en-amp;-ontvangen-in-microsoft-outlook foto 8

Outlook 2003

Klik in Outlook 2003 op Tool Options…

schema-auto-send--en-amp;-ontvangen-in-microsoft-outlook foto 9

Klik op het tabblad E-mailinstellingen en vink vervolgens Direct verzenden bij verbinding aan en vervolgens de knop Verzenden/ontvangen.

schema-auto-send--en-amp;-ontvangen-in-microsoft-outlook foto 10

Stel vervolgens de hoeveelheid tijd in tussen verzend-/ontvangstpogingen.

schema-auto-send--en-amp;-ontvangen-in-microsoft-outlook foto 11

Als u buiten Microsoft Outlook leeft en berichten wilt bijhouden, houdt het instellen van de automatische verzend-/ontvangstminuten u op de hoogte.

Meer verhalen

Zen en de kunst van het ordenen van bestanden en mappen

Is je bureaublad een toonbeeld van netheid, of staat het vol met zoveel pictogrammen dat je bang bent om ernaar te kijken? Als je het organiseren hebt uitgesteld omdat de taak te groot of te ontmoedigend is, of als je niet weet waar je moet beginnen, hebben we 40 tips om je op weg te helpen naar zen-beheersing van je

Hoe u uw IP-adres kunt vinden in Ubuntu Linux

In Windows gebruiken we het opdrachtregelprogramma ipconfig om ons IP-adres te achterhalen. Hoe vind je die in Ubuntu?

De titelbalk van Internet Explorer 8 aanpassen

Als u op zoek bent naar een manier om IE 8 te personaliseren, is een methode om de titelbalk aan te passen. Hier kijken we naar een eenvoudige register-hack die de klus zal klaren.

Pas het Windows Media Center-startmenu aan met Media Center Studio

Zou je ooit willen dat je het WMC-startmenu kon veranderen? Misschien een deel van de tegels en stroken verplaatsen naar verschillende locaties, nieuwe toevoegen of sommige helemaal verwijderen? Vandaag bekijken we hoe u dit kunt doen met Media Center Studio.

Het aangepaste Windows Live Writer-woordenboek bewerken

Windows Live Writer is een geweldige tool voor het schrijven en publiceren van berichten op je blog, maar de spellingcontrole bevat helaas niet veel veelvoorkomende technische woorden. Hier leest u hoe u eenvoudig uw aangepaste woordenboek kunt bewerken en uw favoriete woorden kunt toevoegen.

Een USB-drive formatteren in Ubuntu met GParted

Als een USB-harde schijf of flashdrive niet correct is geformatteerd, wordt deze niet weergegeven in het Ubuntu Places-menu, waardoor het moeilijk is om ermee te werken. We laten u zien hoe u een USB-station formatteert met behulp van de tool GParted.

Sluit eenvoudig alle tabbladen in Google Chrome

Merk je dat je veel tabbladen open hebt, maar bang bent om op één na allemaal handmatig te sluiten? Nu kunt u al uw tabbladen met een enkele klik sluiten en heeft u er maar één klaar voor gebruik met de extensie Sluit alle tabbladen.

Toegang tot het register uitschakelen in Windows 7

Als u niet weet wat u in het register doet, kunt u uw computer behoorlijk verknoeien. Vandaag laten we u zien hoe u kunt voorkomen dat gebruikers toegang krijgen tot het register en er wijzigingen in kunnen aanbrengen.

Hulpmiddelen om inhoud op uw WordPress-blog te plaatsen

Nu je een mooie blog hebt, wil je er meer mee doen en content gaan plaatsen. Hier bekijken we enkele tools waarmee u rechtstreeks op uw WordPress-blog kunt posten.

Maak een snelkoppeling naar de Groepsbeleid-editor in Windows 7

Als u een systeembeheerder bent en merkt dat u wijzigingen aanbrengt in de Groepsbeleid-editor, wilt u er misschien een snelkoppeling naar maken. Hier kijken we naar het maken van een snelkoppeling, deze vastzetten op de taakbalk en toevoegen aan het Configuratiescherm.