Plagen en smartphonespellen

Mensen spelen graag games op hun mobiele telefoon, maar af en toe zal er een zijn die meer doet dan alleen als een bron van plezier dienen, het zet je aan het denken. Hoewel delen van de wetenschap in Plague Inc. niet accuraat zijn, zijn er delen die je een idee geven van hoe wetenschappers meer te weten kunnen komen over en omgaan met een opkomende dreiging, en hoe een ziekte zich kan verspreiden in onze steeds meer onderling verbonden wereld.

Voor degenen die nieuwsgierig zijn naar de game die in de video wordt genoemd, je kunt hem hier vinden:

Plague Inc. [Google Play]Plagen en Smartphone Games: Bite Sci-zed [YouTube]

Meer verhalen

Geek Trivia: de oudste nog bestaande afspeelbare geluidsopname vastgelegd Wat?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Developer Preview van Internet Explorer 11 voor Windows 7 is nu beschikbaar

Als jij een van de mensen was die bang was dat Windows 7 achter zou blijven met Internet Explorer 11, dan zul je je zeker beter voelen na het nieuws van vandaag. Microsoft heeft zojuist een ontwikkelaarspreview uitgebracht van Internet Explorer 11 voor Windows 7 32- en 64-bits besturingssystemen.

Native Google Cloud Printing en printerdeling inschakelen in Windows

We hebben u laten zien hoe u Cloud Print op uw mobiele apparaten kunt inschakelen en zelfs tools van derden kunt gebruiken om het aan Windows toe te voegen. Lees verder terwijl we u laten zien hoe u Cloud Print-functionaliteit als een Windows-service en systeemeigen afdrukken vanaf al uw Windows-computers kunt toevoegen.

Geek Trivia: moderne arcadespellen geëvolueerd van welke onwaarschijnlijke voorouder?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Hoe u gemakkelijk e-boeken kunt samenvoegen en splitsen

Of je nu verzamelingen korte verhalen wilt samenvoegen tot een doe-het-zelf-bloemlezing, of je wilt een boek met de grootste werken dat je onlangs hebt verworven opsplitsen in de individuele romans van de auteur, je kunt ons volgen terwijl we je laten zien hoe je e-boeken met gemak kunt samenvoegen en splitsen.

Hoe werkt de Windows Prullenbak precies?

Je verwijdert een bestand in Windows, het wordt in de Prullenbak gedumpt en later vis je het er weer uit. Wat gebeurt er precies tijdens dat hele proces?

Geek Trivia: welk elektronicabedrijf verkocht oorspronkelijk noedels?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Gezichten op huis – Beelden van de aarde vanaf Saturnus en Mercurius

Kijk je graag naar beelden die zijn gemaakt door verschillende onderzoeksvaartuigen die door ons zonnestelsel reizen? Dan zul je zeker genieten van deze fotografische traktatie van NASA die onze thuisplaneet toont vanaf Saturnus en Mercurius!

Evernote-clipping op volledige pagina inschakelen op Android-apparaten

Evernote is een fantastisch hulpmiddel voor het knippen van webpagina's voor latere inzage, maar de standaardconfiguratie op Android knipt gewoon de URL en niet de pagina/het artikel. Lees verder terwijl we u laten zien hoe u dit onoplettendheid kunt verhelpen en geniet van hetzelfde soort knippen op volledige pagina's op uw Android-apparaat dat u leuk vindt op

Geek Trivia: welk ongelooflijk houdbaar voedsel was ooit behoorlijk bederfelijk?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!