Gebruik tijdelijke aanduidingen voor afbeeldingen om documenten sneller weer te geven in Word

Soms, wanneer we Microsoft Word-documenten met meerdere of grote afbeeldingen krijgen, kan het een vervelende tijd duren om te openen. Hier zullen we kijken hoe de documenttekst snel kan worden weergegeven en hoe de afbeeldingen later kunnen worden weergegeven.

Hoewel de afbeeldingen in het document een belangrijk aspect van de informatie kunnen zijn, is het soms gewoon fijn om snel bij de tekst te komen.

gebruik-plaatsaanduidingen-afbeeldingen-om-documenten-sneller-in-word-foto weer te geven 1Klik eerst op de Office-knop en ga naar Opties voor Word.

gebruik-afbeelding-plaatsaanduidingen-om-documenten-sneller-in-woord foto weer te geven 2

Klik vervolgens op Geavanceerd en scrol omlaag naar Documentinhoud weergeven. Plaats nu een vinkje naast het vakje Plaatsaanduidingen voor afbeeldingen weergeven en vervolgens OK om Word-opties te sluiten.

gebruik-afbeelding-plaatsaanduidingen-om-documenten-sneller-in-woord foto weer te geven 3

Wanneer Word-documenten nu worden geopend, is er een tijdelijke aanduiding waar de afbeelding zou zijn. Hierdoor kunnen de documenten veel sneller worden geopend en doorgebladerd.

gebruik-afbeelding-plaatsaanduidingen-om-documenten-sneller-in-woord foto weer te geven 4

Om de afbeeldingen te krijgen, kunt u teruggaan naar geavanceerde opties en het vinkje weghalen Plaatsaanduidingen voor afbeeldingen weergeven of een andere optie is gewoon op het tabblad Weergave klikken en vervolgens Lezen op volledig scherm selecteren. Hierdoor worden de afbeeldingen ingeschakeld en kunt u de originele tijdelijke aanduidingen behouden.

gebruik-afbeelding-plaatsaanduidingen-om-documenten-sneller-in-woord foto weer te geven 5

Deze snelle tip komt zeker van pas op oudere machines met minder vermogen.

Meer verhalen

Open Office Easter Egg: Speel Space Invaders in Calc

Het vinden van een paasei in films is meestal cool, maar het vinden in software is nog cooler. Vandaag zullen we kijken naar het verborgen spel in het Open Office Spreadsheet-programma Calc.

Geekplezier voor jou en de kinderen met Crayon Physics Deluxe

Je vindt niet elke dag een spel dat net zo verslavend en leuk is voor zowel jezelf als de kleintjes, maar Crayon Physics Deluxe is er zeker een. Dit is een leuk en uitdagend 2D-puzzelspel waarmee je technische vaardigheden kunt testen met krijttekeningen die tot leven komen als echte fysieke objecten.

Een ISO-image branden in Windows 7

Eindelijk biedt Microsoft de mogelijkheid om ISO-images op schijf te branden in Windows 7. Ik heb deze functie een paar keer gebruikt en het werkt ongelooflijk goed en is gemakkelijk te gebruiken.

Vrijdagpret: online flashgames om het weekend in te luiden

Soms kan het weekend hier niet snel genoeg komen. Om je te helpen het weekend in te gaan, een paar leuke online games om te spelen terwijl je wacht op het fluitsignaal, dus laten we meteen beginnen.

Stripboeken lezen op uw computer

Het lezen en organiseren van een stripboekenverzameling op uw computer is efficiënt en erg leuk. Vandaag zullen we een aantal gratis applicaties bekijken waarmee je je favoriete stripboeken op je computer kunt lezen.

Help kinderen online veilig te houden met KidZui

Een geweldig hulpmiddel om uw kinderen online veilig te houden, is KidZui, een browser met een kinderthema met meer dan 1 miljoen kindvriendelijke websites, foto's en video's. Vandaag nemen we een rondleiding door hoe het werkt.

Friday Fun: Track Mania Nations Forever

We hebben eindelijk weer een vrijdag gehaald ... TGIF en tijd voor wat plezier! Vandaag hebben we een leuk spel dat helemaal gratis is en van hoge kwaliteit. Track Mania Nations Forever is een racespel in arcade-stijl voor Windows dat je online kunt spelen.

Vrijdagplezier: raceplezier met SuperTuxKart Racer

We hebben eindelijk weer een vrijdag gehaald, dus het is tijd om achterover te leunen met een coole gratis racegame! Tux Racer is een gratis spel gebaseerd op het Mario Kart-concept, maar bevat in plaats daarvan de Linux-mascotte Tux.

Laat uw systeem automatisch oude downloads opschonen

Wordt uw downloadmap voortdurend vol met oude bestanden waarvan u zich niet eens herinnert dat u ze hebt gedownload? Natuurlijk kunt u altijd de inhoud van de map verwijderen en opnieuw beginnen, maar een betere manier is om uw computer te leren hoe deze voor u moet worden schoongemaakt.

Geek Fun: gebruik Double Vision om heimelijk televisie te kijken op het werk

Weer een glorieuze maandag, tijd om weer aan dat TPS-rapport te werken waarvan de baas vorige week tegen je schreeuwde dat je klaar moest zijn. Je wilt de baas laten zien dat je hard aan het werk bent om het rapport af te maken, maar het is al een week geleden - dus ze kunnen nog een dag wachten terwijl je de Family Guy van vorige week inhaalt.