De Pebble Smartwatch lanceert een aantrekkelijke stalen versie

de-pebble-smartwatch-lanceert-een-aantrekkelijke-stalen-versie foto 1

CES, de jaarlijkse Consumer Electronics Show, vindt nu plaats in Vegas, en How-To Geek heeft laarzen op de grond. De Pebble Smartwatch heeft een nieuwe versie gelanceerd, gemaakt van roestvrij staal in plaats van plastic. Het is stijlvol, stevig en doet alles wat de oude versie deed.

Het nieuwe stalen model verhoogt de prijs met nog eens honderd dollar, dus je laat $ 250 op je Pebble Steel vallen als je ervoor kiest om er een te kopen - hoewel dat nog steeds goedkoop is in vergelijking met de meeste premium horloges. Deze is gemaakt van eersteklas gefreesd roestvrij staal en Gorilla Glass, wordt geleverd in mat zwart of roestvrij staal en wordt geleverd met zowel metalen als leren banden. Het is ook waterdicht.Al het andere werkt precies hetzelfde als toen we het reguliere Pebble-model beoordeelden - wat een uitstekende smartwatch is waar de meeste mensen in ons team naar zijn overgestapt. Je kunt het op je Android of iPhone aansluiten, alle waarschuwingen werken hoe dan ook heel goed.

Volgens hun productpagina is er op dit moment slechts een beperkte voorraad Pebble Steel-horloges, dus als je er een wilt, kun je beter met de eerste golf beginnen, anders wacht je misschien een tijdje totdat ze meer op voorraad hebben . Aan de andere kant zal CES waarschijnlijk veel nieuwe smartwatch-aankondigingen hebben, dus het kan de moeite waard zijn om een ​​paar dagen te wachten voordat je een beslissing neemt. Als je besluit er een te kopen, worden ze in februari verzonden.

de-pebble-smartwatch-lanceert-een-aantrekkelijke-stalen-versie foto 2

Origineel Pebble links, Pebble Steel rechts

Het is absoluut veel aantrekkelijker dan het vorige model, dat een beetje goedkoop en plastic aanvoelde in vergelijking met een gewoon metalen horloge. We zijn blij om te zien dat Pebble de smartwatch-markt naar voren duwt en de lat een beetje hoger legt. Zelfs als u er nu geen wilt kopen, betekenen innovatie en concurrentie goede dingen voor ons, de consumenten.

Meer verhalen

Hoe de gebruikersinformatie in Word 2013 in te stellen

Wanneer u een document in Word maakt, bevat het meer dan alleen de inhoud die u erin typt. Aan het document is informatie over de auteur toegevoegd op basis van de gebruikersnaam en initialen die u hebt ingevoerd toen u Office installeerde.

Een PowerPoint-presentatie opslaan of converteren naar een video

De meeste mensen weten dat je PowerPoint-presentaties kunt maken met afbeeldingen, muziek, afbeeldingen, webinhoud en tekst, maar een weinig bekende truc is de mogelijkheid om PowerPoint-presentaties als video's op te slaan.

Veroorzaken S-Video-kabels kanker?

Afhankelijk van waar u woont, kunt u een gezondheidswaarschuwing krijgen wanneer u bepaalde hardwarecomponenten voor uw computer online koopt. Is dit iets om je zorgen over te maken of juist niet? De SuperUser Q&A-post van vandaag bespreekt een dergelijk incident om de vraag van een nieuwsgierige lezer te helpen beantwoorden.

Geek Trivia: Vanillebonen zijn helemaal geen bonen, maar de zaaddozen van?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Hoe u eenvoudig de geformatteerde datum en tijd in Microsoft Word kunt invoegen

Er zijn verschillende redenen om de huidige datum en tijd in uw document in te voegen. Misschien wilt u het in een letter of in een kop- of voettekst invoegen. Wat de reden ook is, Word maakt het gemakkelijk om de datum en tijd in een document in te voegen.

Extensies in- of uitschakelen om uw Mac aan te passen

We kennen het concept van extensies inmiddels allemaal: door functies aan je besturingssysteem, telefoon of browser toe te voegen, wordt de functionaliteit uitgebreid. OS X heeft ook extensies, dit is wat u moet weten om ze beter voor u te laten werken.

PDF-bestanden splitsen, samenvoegen, opnieuw ordenen, markeren en ondertekenen in Windows

Windows heeft geen geïntegreerde tool zoals Preview voor Mac OS X - het wordt zelfs niet geleverd met een PDF-printer. Hier leest u hoe u PDF-bestanden kunt splitsen, samenvoegen, opnieuw ordenen, ondertekenen en markeren met de minst onaangename software die mogelijk is.

Android-apps sideloaden op uw Amazon Fire TV en Fire TV Stick

Hoewel het geen bijzonder goed geadverteerde functie is, maken de Amazon Fire TV en de Amazon Fire TV Stick het sideloaden van Android-applicaties mogelijk. Met een beetje moeite laad je eenvoudig apps op je Fire TV die niet beschikbaar zijn in de Amazon Appstore.

Geek Trivia: De Britse Royal Navy beschouwde rantsoenen van welk levensmiddel als een militair geheim?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Alle vrienden uitnodigen voor uitnodigingen voor Facebook-evenementen of ze blokkeren

Als je ooit een Facebook-evenement hebt gemaakt, weet je dat het moeilijk kan zijn om meer dan een paar vrienden tegelijk uit te nodigen. Gelukkig is er een nieuwe manier om bijna al je vrienden eenvoudig met twee klikken uit te nodigen. Wil je geen uitnodigingen voor evenementen ontvangen? Je kunt ze ook blokkeren.