Pc-aan/uit-tijdgrafieken Windows-uptime; Geen logboekregistratie nodig

pc-aan-uit-tijd-grafieken-windows-uptime;-geen-logging-noodzakelijke foto 1Windows: PC aan/uit-tijd is een grafisch hulpmiddel dat de uptime, downtime, fouten en meer van uw pc weergeeft in een duidelijk en draagbaar pakket.

Een van de problemen van het gebruik van logboektools is dat u gewoonlijk de logboekregistratie moet inschakelen en vervolgens moet wachten tot de resultaten zich opstapelen voordat u iets nuttigs ziet (zoals wanneer u de logboekregistratie op uw router inschakelt). Pc-aan/uit-tijd maakt rechtstreeks gebruik van de gebeurtenislogboeken die uw Windows-pc al bijhoudt, zodat u onmiddellijk toegang krijgt tot uw uptime-geschiedenis.

Als je naar de bovenstaande schermafbeelding kijkt, kun je een nauwkeurig beeld zien van de uptime van de laatste paar weken op mijn computer. 23-24 oktober Ik startte mijn pc niet op, de rest van de tijd zette ik hem 's nachts in de slaapstand toen ik hem niet gebruikte, 1 november installeerde ik een SSD (je kunt de uitbarsting van reboots en korte uptimes zien) en toen Op 9 november was er een korte stroomstoring die een onverwachte stop veroorzaakte (de rode pijlen op de tijdlijn voor de 9e).De gratis versie biedt een blik van drie weken in uw uptime-geschiedenis (upgrade naar de Pro-versie voor $ 12,75 of gratis met proefbetaling om uw volledige uptime-geschiedenis te ontgrendelen). PC aan/uit-tijd is alleen Windows.

PC aan / uit-tijd [via verslavende tips]

Meer verhalen

Expert Geek: navigeer door de opdrachtregelstijl van het register alsof het een schijf is met PowerShell

Het concept van een schijf in PowerShell gaat niet over fysieke schijven, maar over het representeren van elk gegevensarchief als een consistente interface. Met de juiste provider hebt u zelfs toegang tot het register alsof het een bestandsstructuur is.

Week in Geek: Linux Tsunami Trojan geport naar Mac OS X

Deze week hebben we geleerd hoe u uw persoonlijke bestanden in een foto kunt versleutelen en verbergen, de afbeeldingsgrootte in Google Afbeeldingen kunt weergeven, tabbladen kunt behouden tijdens het gebruik van CCleaner, en wat u een back-up kunt maken op uw Windows-box, gebeurtenis-ID's kunt opzoeken in de Event Viewer met behulp van een gratis tool, verander je vrienden in zombies voor Halloween

Meer van de beste Windows 7 Explorer-tips en -trucs

Eerder publiceerden we een lijst met handige tips en trucs om het meeste uit Windows 7 Verkenner te halen. Hier zijn enkele aanvullende tips om uw productiviteit te verbeteren bij het gebruik van Explorer.

Bureaubladplezier: Windows 8 Wallpaper Collection Series 1

De recente release van Windows 8 Developer Preview heeft voor veel opwinding gezorgd en de aanstaande bèta zal daar nog meer aan toevoegen naarmate het systeem een ​​stap dichter bij de voltooiing komt. Toon uw enthousiasme voor de volgende stap in de evolutie van Windows op uw desktop met de eerste in onze reeks van

Wat je zei: favoriete alternatieven voor Windows Explorer

Eerder deze week hebben we je gevraagd om je favoriete alternatieven voor de native bestandsverkenner van Windows te delen. Nu zijn we terug om uw suggesties, tips en trucs onder de aandacht te brengen.

Een draagbare USB-versie van Microsoft Office Starter 2010 maken

Microsoft Office 2010 Starter-editie is een gratis, door advertenties ondersteunde versie van Office 2010 bedoeld voor gebruik op nieuwe pc's. Het bevat alleen Word en Excel met een aantal functies, maar je kunt er wel een draagbare versie van maken. Hier is hoe het te doen.

28 oktober 1989: Geboorte van de Battle Bots [Geek History]

Eind jaren tachtig gebeurde er iets bijzonders in Denver. Een groep Sci-Fi-nerds en robotica-enthousiastelingen zei tegen zichzelf: Weet je wat geweldig zou zijn? Vechtende robots. en de eerste Battle Bot-arena was geboren.

Vrijdagpret: Halloween Shooter

Halloween en je weekend zijn beide bijna aangebroken, dus waarom zou je niet genieten van wat plezier met een vakantiethema en tegelijkertijd het beste van beide? In de game van deze week worden je schietvaardigheid op de proef gesteld als je monsters op specifieke doelen lanceert om de levels te voltooien.

Een statische stationsletter toewijzen aan een USB-station in Windows 7

Heb je een externe USB harde schijf of flash drive die je vaak gebruikt voor back-ups of voor gebruik met applicaties? Elke keer dat u het aansluit, krijgt u mogelijk een andere stationsletter voor dat station.

Uit de doos met tips: spraakbediening voor Android, doe-het-zelf-flitsdiffusers en eenvoudig sms'en voor meerdere personen

Een keer per week duiken we in de tipsbox en delen we enkele van onze favoriete lezerstips. Deze week kijken we naar stembesturing voor Android (vergelijkbaar met Apple's Siri), doe-het-zelf-flitsdiffusers voor digitale fotografie en het verzenden van sms-berichten naar groepen.