Pc's kunnen nu bestanden en meer delen met Droplr

pc-kan-nu-bestanden-en-meer-delen-met-droplr foto 1Ben je jaloers op je Mac-vrienden die de gelikte service voor het delen van bestanden Droplr gebruiken? Benijd niet meer. Tegenwoordig heeft windroplr de kloof overbrugd en kunnen Windows-gebruikers ook de nieuwste, meest glanzende service voor het delen van bestanden gebruiken.

Droplr is een geweldige, gratis service die het gemakkelijk maakt om foto's, schermafbeeldingen, links en tekst via internet te delen. Sleep uw bestanden eenvoudig naar het pictogram en enkele seconden later heeft u een kort d.pr-adres om uw bestand met anderen te delen. Droplr was tot voor kort alleen beschikbaar op OS X en iOS, maar de nieuwe gratis app windroplr brengt al deze functies naar Windows-pc's. Download het of bekijk onze recensie op Techinch voor meer info.

Download windroplr [via Techinch.com]Meer verhalen

Project ROME verlegt de grenzen van webapps

Als je je ooit hebt afgevraagd hoe geavanceerde webapps kunnen worden, is hier een nieuwe app die de limiet verlegt. Adobe heeft onlangs een nieuwe bèta-webapp onthuld, Project ROME, waarmee je geavanceerde documenten, presentaties, webs...

Een pompoensnijsjabloon maken in Photoshop

Ziek van dezelfde saaie Jack O'Lantern-gezichten? Voor iets anders dit jaar, start Photoshop en maak je eigen aangepaste stencils van Foto's of bijna elk soort afbeelding.

Desktopplezier: Transformers-aanpassingsset

Of je nu een fan bent van de klassieke Transformers tekenfilms of de nieuwere films, je kunt precies vinden wat je nodig hebt om je desktop om te toveren in iets nieuws met onze Transformers Customization Set.

Ontvang bestanden die via e-mail of een webpagina naar je Dropbox worden verzonden

Heb je ooit gewild dat iemand je een bestand zou sturen dat te groot was om te e-mailen? Hier leest u hoe u uw Dropbox kunt veranderen in een manier waarop anderen u probleemloos bestanden kunnen sturen.

Maak strakkere contouren in Word door alleen tabbladen te gebruiken

Effectieve contouren zijn overzichtelijk met voldoende ruimte om in detail te treden. Helaas voegt het standaardoverzichtsformaat van Word te veel extra ruimte in en de automatische opmaak voorkomt dat u het eindproduct kunt besturen. Om strakkere contouren in Word te maken, hebt u alleen de tab-knop nodig.

Hoe u uw browser en heerlijke bladwijzers kunt synchroniseren met uw iOS-apparaat?

Het hebben van een iOS-apparaat is in wezen alsof je altijd een minicomputer bij je hebt. Als u ermee op internet surft, is het synchroniseren van uw browserbladwijzers tussen uw computer en apparaat een must en we laten u zien hoe.

Gedecoreerde harde schijven Icon Packs voor uw computer

Houd je van finesse en het kiezen van de pictogrammen die elke afzonderlijke schijf op je computer vertegenwoordigen? Zo ja, dan hebben we twee icon packs die een vleugje stijl aan uw systeem zullen toevoegen.

Hotot is een slanke Twitter-client voor Ubuntu

Bent u op zoek naar een geweldige Twitter-client voor uw Ubuntu-systeem? Dan is Hotot misschien iets voor jou met zijn overgangsinterface in telefoonapp-stijl.

De How-To Geek-gids voor het leren van Photoshop, deel 1: The Toolbox

Photoshop is een van de meest intimiderende programma's voor elke beginner, maar heeft krachtige beeldbewerkingsmogelijkheden voor elk vaardigheidsniveau. Bekijk een nieuwe installatie van CS5 en leer de basishulpmiddelen en -informatie om u op weg te helpen.

Bestanden overal en vanaf elk apparaat afdrukken met Dropbox

Heb je ooit iets willen printen vanaf je iPhone, of moest je thuis iets op je kantoorprinter printen vanaf je netbook? Hier leest u hoe u van Dropbox een quasi virtuele afdrukserver kunt maken.