Pas uw welkomstfoto's aan in Windows Vista

Iedereen weet hoe ze hun Vista-aanmeldings-/startmenu-afbeelding moeten wijzigen, maar als u een nieuwe afbeelding selecteert, verwijdert Windows Vista de laatste afbeelding volledig uit de lijst, waardoor alleen de nieuwe afbeelding en de standaardafbeeldingen overblijven. Gebruikt iemand echt de robot of de visfoto?

Wat u in plaats daarvan kunt doen, is uw afbeeldingen toevoegen aan de lijst met standaardafbeeldingen en afbeeldingen verwijderen die u nooit zult gebruiken.

Als u het niet meer weet, opent u Configuratiescherm Gebruikersaccounts Wijzig uw afbeelding om naar de lijst met afbeeldingen te gaan.Alle afbeeldingen worden opgeslagen in een verborgen map die diep in uw programmagegevensmap is begraven.

C:ProgramDataMicrosoftGebruikersaccountafbeeldingenStandaardafbeeldingen

Het enige dat u hoeft te doen, is de afbeeldingen die u niet wilt verwijderen en de afbeeldingen toevoegen die u wel wilt. U hoeft er alleen voor te zorgen dat uw foto's een resolutie van 128 × 128 in bitmap-indeling hebben. Als u wilt dat de foto's op een bepaalde manier worden geordend, kunt u ze in volgorde benoemen.

Als u uw huidige foto wilt kopiëren, wordt deze opgeslagen in het volgende bestand:

C:Users\AppDataLocalTemp.tmp.bmp

De standaard gebruikersfoto (de bloem) wordt opgeslagen in het volgende bestand:

C:ProgramDataMicrosoftUser Account Picturesuser.bmp

pas je welkomstfoto-keuzes-in-windows-vista foto aan 3

Nu we de lijst met foto's hebben aangepast, kun je zien dat de baby tux-foto die ik heb toegevoegd nog steeds in de lijst staat, ook al gebruiken we een van de standaardfoto's.

Meer verhalen

Systeemherstel gebruiken in XP

Windows staat erom bekend dat het stuurprogramma- en .dll-conflicten heeft, evenals allerlei soorten software die problemen met uw computer veroorzaken. Gelukkig is er een systeemherstelfunctie die je computer terug kan zetten naar een bekende werkende configuratie, zolang je een herstelpunt hebt gemaakt.

Green Computing: compacte fluorescentielampen

Ik ben de IT-beheerder bij een elektriciteitscoöperatie. Omdat wij nerds constant met elektronische componenten werken, zou het zonde zijn als ik de compacte fluorescentielamp (CFL's) niet zou afdekken. CFL's zijn die gekke spiraalvormige lampen die je elke dag meer en meer ziet. Deze lampen zijn zeer

iTunes Verwijderen Probleem

Het volledig verwijderen van iTunes van uw computer is een enorm gedoe. Als je toevallig de versie met de iPhone-update hebt gedownload, is dat nog meer het geval. Het programma klauwt zich graag diep in je systeem. Het volgende is een reeks schermafbeeldingen die het gedoe demonstreren. Dit is het verwijderen van

iTunes verlaten en een nieuwe muziekspeler kiezen

Zoals ik in mijn vorige post schreef; Apple heeft me behoorlijk van streek gemaakt met zijn iPhone-update. Ook laten de vreselijke prestaties van iTunes op Vista niets te wensen over. De iPhone-update was voor mij de laatste druppel. Ik heb besloten om iTunes te dumpen voor een nieuwe muziekspeler. Om te lezen over de nachtmerrie van

Schakel het openen van bestanden met één klik uit in KDE

Nadat ik onlangs van Ubuntu naar Kubuntu was overgestapt, was het eerste dat me om alle redenen irriteerde dat één keer klikken op een bestand of map het bestand onmiddellijk opent in plaats van het te selecteren. Aangezien ik dagelijks Windows en Ubuntu gebruik, is het frustrerend dat het anders werkt in

Firefox meerdere rijen met tabbladen laten gebruiken

Als je een krachtige Firefox-gebruiker bent zoals ik, dan heb je waarschijnlijk de hele tijd tientallen tabbladen open. Na een aantal verschillende opties te hebben geprobeerd, heb ik er uiteindelijk voor gekozen om meerdere rijen tabbladen als de beste optie te gebruiken.

Zorg ervoor dat Outlook 2007 items markeert als gelezen wanneer ze worden bekeken in het leesvenster

Een van mijn vrienden nam een ​​tijdje geleden contact met me op met de vraag waarom de standaardinstelling in Outlook 2007 is om items niet als gelezen te markeren totdat je overschakelt naar een andere e-mail, waardoor de nieuwe e-mailmelding in het systeemvak blijft staan, ook al heb je duidelijk gelezen de e-mail.

Keyboard Ninja: voeg meerdere tekstbestanden samen in Windows

Je hebt een map vol met logbestanden die je in Excel of een database wilt importeren, zodat je ze kunt verwerken... maar er zijn honderden bestanden... hoe maak je er één bestand van?

Fix Amarok Error: 'Vingerafdrukken van .mp3-bestanden wordt niet ondersteund'

Als u een foutmelding krijgt dat Tunepimp (MusicBrainz tagging-bibliotheek) de volgende foutmelding heeft geretourneerd: Vingerafdrukken van .mp3-bestanden wordt niet ondersteund wanneer u probeert de tags op uw mp3-bestanden in te vullen met behulp van Amarok's MusicBrainz-plug-in, dan bent u bij de juiste plaats.

Takenbalk maken in Outlook 2007 Toon alleen de taken van vandaag

Een van de beste nieuwe functies in Outlook 2007 is de takenbalk, waar u snel toegang hebt tot uw agenda en uw takenlijst. Helaas kan de standaardinstelling om al uw taken te tonen, ongeacht de datum, overweldigend zijn voor iedereen die veel taken heeft, en dat is niet alles