Pas op voor valse TweetDeck-updateberichten op Twitter

pas op-nep-tweetdeck-update-messages-at-twitter foto 1Er verschijnen updates op Twitter die mensen aansporen om een ​​update naar TweetDeck te downloaden. Het probleem is dat de update nep is.

Als je een van de volgende tweets hebt zien verschijnen, pas dan op. De accounts zijn gehackt met als enig doel het valse updatebestand en de kwaadaardige Trojan die het bevat te verspreiden.

TweetDeck werkt tot morgen, update nu!
Download TweetDeck-update zo snel mogelijk!
Update TweetDeck!
Schiet op voor de tweetdeck-update!
Sorry voor offtopic, maar het is een kritieke TweetDeck-update. Morgen lukt het niet!Als je een update wilt downloaden, bezoek dan zeker de officiële TweetDeck Desktop-downloadpagina!

Bekijk hier de TweetDeck-blogpost:

NIET DOWNLOADEN: Valse TweetDeck-update verschijnt op Twitter [TweetDeck via Download Squad]

Meer verhalen

eType is een geweldige tool voor het aanvullen van woorden om te schrijven (en we hebben 1.000 uitnodigingen)

Bent u op zoek naar een hulpprogramma waarmee u snel professionele, goed geformuleerde documenten kunt maken? Vandaag bekijken we het woord voltooiing eType Beta, en we hebben 1000 uitnodigingen voor onze lezers.

Win een 22-inch LCD-scherm of een USB-drive van 32 GB in de Super User Super Contest

Bij SuperUser.com, de beste vraag- en antwoordsite voor nerds met computervragen, vieren ze hun eenjarig jubileum met een wedstrijd die een aantal serieuze prijzen omvat.

Hoe Winamp eruit te laten zien als iTunes

Winamp is een geweldige, aanpasbare mediaspeler die met elke nieuwe release steeds beter wordt. Als je genoeg hebt van de standaard skins die erbij horen, doe dan met ons mee terwijl we je laten zien hoe je Winamp op iTunes kunt laten lijken.

Vergelijkingen oplossen en tekenen in Word en OneNote

Wil je een gratis CAS en grafische rekenmachine op je computer? Hier is een gratis invoegtoepassing van Microsoft die Word en OneNote tot eersteklas wiskundeprogramma's maakt.

Maak een snelkoppeling of sneltoets voor het dialoogvenster Hardware veilig verwijderen

Als u vaak verwisselbare USB-apparaten zoals een flashstation gebruikt, bent u waarschijnlijk al bekend met het pictogram Hardware veilig verwijderen in het systeemvak. Het probleem voor veel mensen is dat het pictogram klein is en dat het lastig is om er precies op te klikken om het menu te openen. Kunnen we niet gewoon een

Week in Geek: The Mud-Slinging Warez Dealers Edition

Deze week hebben we geleerd hoe we een oude pc of laptop nieuw leven inblazen, Evernote toegankelijker maken met aangepaste Windows 7-integratie, moeilijk te onthouden kaartnummers beschikbaar en veilig houden met LastPass, VLC Media Player er geweldig laten uitzien met aangepaste skins, een achtergrond diavoorstelling in

Hoe geef je Facebook een roze thema in plaats van blauw?

Hoewel we niet begrijpen waarom iemand een roze versie van Facebook zou willen, zijn we er vrij zeker van dat iemand het ergens zo leuk zou vinden. Misschien iemand met een minder geeky overtuiging.

Futurama bewijst nieuwe wiskundige stelling om een ​​plotcrisis op te lossen

In de Futurama-aflevering van gisteravond, The Prisoner of Benda, kwamen ze terecht in een gebruikelijke crisis waarvoor de wetenschap nodig was om het probleem op te lossen - en in dit geval was het echt ... min of meer.

Evernote-bestanden importeren in MS OneNote 2010

Wilt u uw notities van Evernote naar MS OneNote verplaatsen? Er is geen directe manier om Evernote-bestanden in OneNote te importeren, maar hier zijn enkele trucs die best goed werken om uw notities naar uw favoriete applicatie te verplaatsen.

Waarom je je iOS-apparaat zou moeten jailbreaken

Onlangs werd aangekondigd dat het legaal is om je telefoon/apparaten te hacken. Vandaag bekijken we waarom je je iOS-apparaat zou willen jailbreaken. Dit is een algemeen overzicht van enkele van de mogelijkheden en opties die beschikbaar zijn na een jailbreak.