Pas het systeemvak in Windows 7 aan met behulp van lokaal groepsbeleid

Als je een ervaren pc-gebruiker bent, zou je geïrriteerd kunnen raken door de ballonmeldingen die verschijnen en je vertellen wat je al weet. Misschien wilt u helemaal niets in het systeemvak zien. Vandaag bekijken we hoe u de meldingen kunt uitschakelen met de Editor voor lokaal groepsbeleid.

U kunt naar het Action Center gaan en individuele meldingen beheren, maar dat kan even duren, afhankelijk van wat u draait. Hier zullen we kijken naar het uitschakelen van de ballonnen en / of het hele gebied ... inclusief de klok. Net als bij Vista hebt u alleen toegang tot de Editor voor lokaal groepsbeleid in de Professional-, Ultimate- en Enterprise-versies van Windows 7.

Editor voor lokaal groepsbeleidOm toegang te krijgen tot de Editor voor lokaal groepsbeleid, klikt u op Start en voert u gpedit.msc in het zoekvak in en drukt u op Enter.

pas-het-meldingsgebied-in-windows-7-met-lokaal-groepsbeleid-foto 1

Ballonmeldingen uitschakelen

De ballonmeldingen kunnen erg vervelend worden. Soms kan het lijken alsof ze nooit zullen stoppen, afhankelijk van welke apps worden uitgevoerd.

pas-het-meldingsgebied-in-windows-7-met-local-group-policy foto 2

Navigeer aan de linkerkant naar Gebruikersconfiguratie Beheersjablonen Startmenu en taakbalk.

pas-het-meldingsgebied-in-windows-7-met-local-group-policy foto 3

Scrol aan de linkerkant onder Instellingen omlaag naar Alle ballonmeldingen uitschakelen en dubbelklik.

pas-het-meldingsgebied-in-windows-7-met-local-group-policy foto 4

Klik op Toepassen en op OK.

pas-het-meldingsgebied-in-windows-7-gebruiken-local-group-policy photo 5

Meldingsgebied uitschakelen

Als u niets hoeft te zien in het systeemvak op de taakbalk, kunnen we alles volledig uitschakelen. Navigeer aan de linkerkant naar Gebruikersconfiguratie Beheersjablonen Startmenu en taakbalk.

pas-het-meldingsgebied-in-windows-7-met-local-group-policy foto 6

Scroll nu aan de rechterkant onder Instellingen naar beneden en dubbelklik op Verberg het systeemvak.

pas-het-meldingsgebied-in-windows-7-gebruiken-local-group-policy foto 7

Klik onder Meldingsgebied verbergen op Inschakelen, vervolgens op Toepassen en OK.

pas-het-meldingsgebied-in-windows-7-gebruiken-local-group-policy photo 8

Misschien wil je de klok een put verwijderen, ga naar Klok verwijderen uit het systeemvak en schakel die instelling in.

pas-het-meldingsgebied-in-windows-7-met-local-group-policy foto 9

U moet zich af- en weer aanmelden om het beleid van kracht te laten worden. En nu heb je absoluut niets om je af te leiden in het meldingengebied. Als je een registerhack wilt gebruiken om ballonmeldingen in alle versies van Vista en Windows 7 uit te schakelen... The Geek heeft daar ook een handleiding voor.

Hier zijn een paar andere artikelen met betrekking tot het aanpassen van het systeemvak.

Hoe Action Center te beheren in Windows 7

Ballonmeldingen uitschakelen in XP

Meer verhalen

Geweldige bureaubladachtergronden: de Windows 7-editie

Vandaag hebben we een aantal geweldige, hoogwaardige en over het algemeen geweldige bureaubladachtergronden voor het tweaken van uw systeem. In tegenstelling tot sommige van de vorige razzia's, hebben we ervoor gezorgd dat we alleen achtergronden hebben gekozen met versies met een grote resolutie.

Hoe bestanden naar de taakbalk te slepen om ze te openen in Windows 7

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik heb bestanden altijd direct op de snelstartknoppen gezet om ze snel en gemakkelijk te openen in de toepassing waarnaar de snelkoppeling verwijst, maar nu laat Windows 7 je dat niet meer doen - standaard, tenminste.

Bereid uw Word-document voor op massadistributie

Dit gastartikel is geschreven door Askar, de nerd achter de technische site van DemoGeek.

Een systeemherstelpunt maken in Windows 7

Toen Systeemherstel in Windows ME werd geïntroduceerd, hielp het een aantal grote computerproblemen voor veel gebruikers te redden. De functie is nog steeds opgenomen in Windows 7, 8 en 10 en is een handig hulpmiddel voor het oplossen van talloze problemen.

Nodig een andere gebruiker uit om problemen met uw Windows 7-machine op te lossen met hulp op afstand

Tijdens uw opwinding om Windows 7 uit te proberen, kunt u vastlopen en de hulp van een vriend of collega nodig hebben. Hier zullen we kijken naar het gebruik van Windows Hulp op afstand om iemand die u vertrouwt verbinding te laten maken met uw computer en te helpen bij het oplossen van het probleem.

Verdrink die vervelende collega (zonder je oren te beschadigen)

Dus je zit aan je bureau en werkt aan je TPS-rapporten, maar hoe moet je het voorblad onthouden met je vervelende collega die maar niet wil zwijgen? Crediteuren Nina aan het woord, een momentje! Hou je mond!

Migreer XP naar Windows 7 met Easy Transfer en een USB-stick

Als je XP gebruikt en de Vista-update hebt overgeslagen en een goede manier nodig hebt om bestanden en instellingen over te zetten, bekijken we vandaag het gebruik van Windows Easy Transfer en een externe USB-drive om de taak gemakkelijk te voltooien.

Eufony Free Audio Player – Resource Gentle Audio Player

Op zoek naar een eenvoudige lichtgewicht audiospeler voor uw computer die een groot aantal bestandsformaten kan afspelen? Geniet van goed geluid met Eufony Free Audio Player.

Migreer XP naar Windows 7 met Easy Transfer via het netwerk

Als u een nieuwe computer met Windows 7 aanschaft en uw huidige computer draait op XP, kan de gedachte aan het overzetten van uw bestanden en instellingen behoorlijk ontmoedigend zijn. Microsoft heeft een programma gemaakt met de naam Windows Easy Transfer dat al is opgenomen in Vista en kan worden gedownload voor XP en 2000. Hier hebben we:

Avant Window Navigator voor Ubuntu Linux

Avant Window Navigator (AWN) is een applicatiestarter en -dock die je Linux-ervaring opnieuw zou definiëren. Het goede deel is dat het in hoge mate aanpasbaar is en daarom perfect past bij je Ubuntu-thema. Laten we eens kijken hoe u AWN op uw Ubuntu-machine kunt installeren en aanpassen.