Pas de gebruikersinterface van Firefox 4.0 aan om een ​​unieke, gepersonaliseerde browser voor uw systeem te creëren

De nieuwe gebruikersinterface in Firefox 4.0 ziet er strak uit en is gebruiksvriendelijk, maar wat als u deze naar een geheel nieuw niveau wilt aanpassen? Met behulp van de Stratiform-extensie kunt u het uiterlijk van de gebruikersinterface wijzigen en ervoor zorgen dat deze goed past bij uw favoriete thema's of gewenste lay-outstijl.

Om toegang te krijgen tot de instellingen van Stratiform, zoekt u naar het extensiepictogram in de rechterbenedenhoek van de add-onsbalk en klikt u erop. De instellingen worden geopend in een nieuw tabblad met vier verschillende UI-gebieden om uit te kiezen. De eerste is gericht op het werkbalkgebied en stelt u in staat de stijlen voor alle knoppen aan te passen.

firefox-40-en-8217 aanpassen;s-ui-om-een-unieke-gepersonaliseerde-browser-voor-uw-systeem foto te maken 2Het tweede gebied richt zich op de tabbladenbalk en is vooral van invloed op hoe de tabbladen zelf worden weergegeven, zoals het actieve tabblad versus niet-actieve tabbladen. U kunt zo specifiek zijn als u wilt bij het aanpassen van kleuren, en als u niet tevreden bent met de resultaten, is het heel eenvoudig om de standaard opnieuw in te stellen.

pas-firefox-40-en-8217;s-ui-om-een-unieke-gepersonaliseerde-browser-voor-uw-systeem foto te maken 3

De instellingen voor de add-onbalk zijn eenvoudig, dus we hebben ons hier gericht op het laatste gedeelte van de UI-instellingen. Als je zo geneigd bent, kun je zelfs de tekst op de menuknop wijzigen, zoals te zien is in onze eerste screenshot hierboven. Je fantasie zal de enige beperking zijn met deze extensie!

firefox-40-en-8217 aanpassen;s-ui-om-een-unieke-gepersonaliseerde-browser-voor-uw-systeem foto te maken 4

Of u nu slechts één instelling wijzigt of allemaal, de Stratiform-extensie zal u zeker helpen om een ​​unieke en leuk uitziende Firefox te hebben om mee op internet te surfen. Plezier hebben!

Let op: alleen Windows (helaas), werkt met Firefox 4.0b12 – 4.0.*

Download de Stratiform-extensie [Mozilla-add-ons]

Meer verhalen

Microsoft Word: samenwerken met een team

Microsoft Word is de tool die elk bedrijf gebruikt of nodig heeft als bestandsformaat. Maar hoe gebruiken mensen het echt in een teamomgeving om het meeste uit hun ervaring te halen? Deze Geek School-serie leert je precies dat.

Lezerspeiling: stapt u over naar Internet Explorer 9?

De recente release van Internet Explorer 9 heeft de IE-lijn opgepoetst met een nieuwe interface, hardwareversnelling en meer. Is genoeg om je te overtuigen om over te stappen?

Filmbarcodes tonen hele films als op frames gebaseerde streepjescodes

Als je ooit een kans wilde hebben om in één oogopslag naar een hele film te kijken, dan is dit je kans. Moviebarcodes deelt nep-barcodes die worden gegenereerd door elk frame van een film in een dunne streep te veranderen, wat een glinsterende...

Sidestep beveiligt automatisch de verbinding van uw Mac op onbeveiligde netwerken

Als je op je hoede bent om te browsen op wijd open openbare wifi-netwerken (en dat zou je ook moeten zijn), is Sidestep een gratis Mac-applicatie die je verbinding op een onbeveiligd netwerk leidt via een beveiligde proxy.

Hoe maak je een Easy Pixel Art-avatar in Photoshop of GIMP

Boingboing.net heeft een coole set zorgvuldig getekende pixelart-portretten voor hun belangrijkste schrijvers. Als je een liefhebber bent van pixelart, waarom probeer je dan niet een vergelijkbare avatar voor jezelf te maken met een paar eenvoudige filters in Photoshop of GIMP?

Hier zijn twee Android-tools die u kunnen helpen uw telefoonrekening te verlagen

Heeft u moeite om op de hoogte te blijven van uw mobiele facturen? Met deze Android-applicaties kun je gratis sms'en en je mobiele verbruik monitoren, zodat je nooit over je maandelijkse mobiele abonnement heen hoeft.

Wat is het verschil tussen de Windows 7 HomeGroups en XP-stijl netwerken?

Windows 7 rockt een nieuwe methode voor het delen van bestanden en afdrukken die afwijkt van het frustrerende delen van bestanden en afdrukken in eerdere versies van Windows. Wat is het en hoe kunt u er uw voordeel mee doen? Lees verder terwijl we het uitleggen.

DIY digitale flipperkast zet honderden games in één console

Als je een flipperkastfan bent, kan een gebrek aan ruimte en geld een behoorlijke domper zijn op je dromen om een ​​grote collectie te verzamelen. Deze doe-het-zelf digitale flipperkast slaat honderden spellen op in de voetafdruk van een enkele flipperkast.

Verander uw browservenster in een spelletje Katamari Damacy

Als je een fan bent van Katamari Damacy, een eigenzinnig en leuk Japans puzzelspel dat populair is geworden op de PlayStation, dan zul je dol zijn op deze Javas-scripthack die je browservenster en de inhoud ervan verandert in een gigantische HTML-verzamel...

Verander uw browservenster in een spelletje Katamari Damacy

Als je een fan bent van Katamari Damacy, een eigenzinnig en leuk Japans puzzelspel dat populair is geworden op de PlayStation, dan zul je dol zijn op deze Javas-scripthack die je browservenster en de inhoud ervan verandert in een gigantische HTML-verzamel...