Over welke onderwerpen moet de How-To Geek schrijven?

welke-onderwerpen-moet-de-hoe-geek-schrijven-over foto 1Ik heb gemerkt dat nogal wat mensen zeggen dat ik Vista te veel behandel (is dat mogelijk?) en hebben gevraagd om meer onderwerpen te behandelen... over welke onderwerpen ik zou moeten vertakken.

Merk op dat ik niet zeg dat ik stop met het behandelen van Vista, integendeel. Ik ben van plan om over elke functie in Vista te schrijven - elke tip, truc en hack die je mogelijk kunt gebruiken om je Vista beter te maken.

Dus, waar zou je meer over willen lezen?  • Linux
  • Mac OS X
  • Firefox
  • Microsoft Office
  • Andere toepassingen (wees specifiek)
  • Geek productiviteit
  • Iets anders?

Laat je ideeën achter in de comments.

Meer verhalen

Installeer Windows XP op uw vooraf geïnstalleerde Windows Vista-computer

De vraag die mij het vaakst wordt gesteld is: Hoe installeer ik een dual-boot met Windows XP op mijn nieuwe Windows Vista-computer? Het antwoord is dat het niet zo moeilijk is, het kost gewoon veel tijd en je moet een exemplaar van Windows XP hebben.

Windows System Center Essentials 2007

Deze week had ik de kans om Microsoft's System Center Essentials (SEC) 2007 te bekijken. Ik dacht dat ik dit zou delen met al onze IT-nerds die er zijn.

Update-interval van live bladwijzers in Firefox wijzigen

Als je een fan bent van de Live Bookmarks-functie, vraag je je misschien af ​​hoe je ze sneller kunt laten updaten, aangezien de standaard updatetijd eenmaal per uur is en er geen plaats in de interface is om dit te configureren.

Nog een blog waarop u zich moet abonneren

De meesten van jullie zijn bekend met Mysticgeek, onze vaste IT-beheerder, vanwege al zijn artikelen over Microsoft Office. Wat je waarschijnlijk niet weet, is dat hij zijn eigen persoonlijke blog heeft die hier wordt gehost op de How-To Geek Blogs, en hij schrijft ook voor The Source, een nieuwe blog die we hosten

Instellingen Windows Home Server beheren

Hier leest u hoe u de basisinstellingen van Windows Home Server kunt beheren. Screenshots spreken voor zich, dus hier gaan we!

Snelle tip: gebruik tabtekens in tekstvakvakken in Firefox

Als je ooit tab-tekens in tekstvakken met meerdere regels in Firefox wilde kunnen gebruiken, dan heb je geluk omdat iemand een Firefox-extensie heeft gemaakt waarmee je precies dat kunt doen.

Een gebruiker toevoegen in Windows Home Server

Windows Home Server bevindt zich nog in de bètafase, maar wanneer het officieel wordt uitgebracht, hebben we alle informatie die u nodig hebt om uw thuisserver effectief te beheren. Hier is een korte handleiding over hoe u een nieuwe gebruiker aan uw thuisserver kunt toevoegen.

Verfraai uw Word 2007-documenten met alinearanden en arcering

Hier is een snelle tip om wat extra flair toe te voegen aan alinea's in uw Word 2007-documenten om ze te laten opvallen.

Oude stuurprogramma's verwijderen na het upgraden naar nieuwe hardware

Als je rare problemen ervaart na het upgraden van je hardware, of als je net een upgrade hebt uitgevoerd naar het nieuwste hardwareapparaat en niet de gewenste prestaties ziet, wil je misschien de oude stuurprogramma's verwijderen die nog steeds voor de oude hardware zijn geïnstalleerd , ook al kun je ze normaal gesproken niet zien in

Herstel ontbrekende/verborgen items in het Configuratiescherm van Windows 7 of Vista

Heb je je ooit afgevraagd waar het pictogram Beeldscherminstellingen of de map Netwerkverbindingen in de klassieke weergave van het Configuratiescherm is gebleven? Trouwens, waarom kun je ze niet zoeken met behulp van de zoekfunctie in het startmenu? Omdat het verboden is om in het register te laden - daarom.