Organiseer uw RSS-feeds met FeedDemon

Als u op zoek bent naar een gemakkelijke manier om al uw RSS-feeds bij te houden, gaan we vandaag kijken naar een geweldige gratis tool voor de taak met FeedDemon.

Het installeren van FeedDemon gaat snel en eenvoudig volgens de installatiewizard. Binnen enkele ogenblikken ben je klaar om het te gebruiken om al je favoriete RSS-feeds te beheren en als deze applicatie nieuw voor je is, bieden ze een korte tutorial om aan de slag te gaan.

organiseer-uw-rss-feeds-met-feeddemon foto 1Na installatie is er een optie om u aan te melden bij NewsGator, een gratis service die toegang geeft tot uw feeds vanaf verschillende locaties. Het is niet verplicht om de reader uit te voeren, dus als u zich niet wilt aanmelden, kunt u de stap gewoon overslaan.

organiseer-uw-rss-feeds-met-feeddemon foto 2

Als u zich aanmeldt voor het gratis NewsGator-account, kunt u ervoor kiezen om hun standaard abonnementslijst te ontvangen of abonnementen van andere services te importeren.

organiseer-uw-rss-feeds-met-feeddemon foto 3

De gebruikersinterface is mooi ingedeeld en gemakkelijk te gebruiken met onderwerpmappen aan de linkerkant en de feedinformatie in het weergavevenster. Er zijn ook veel andere aanpassingen die u kunt wijzigen in de weergave van uw feeds.

organiseer-uw-rss-feeds-met-feeddemon foto 4

Abonneren op een nieuwe feed is heel eenvoudig door op de knop Abonneren te drukken die een venster opent om de feed-URL in te voeren. U kunt ook trefwoorden invoeren en naar een onderwerp zoeken.

organiseer-uw-rss-feeds-met-feeddemon foto 5

Na het invoeren van trefwoorden om te zoeken heb je de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende zoekmachines en de resultaten zullen verschillende feeds opleveren die je kunt toevoegen.

organiseer-uw-rss-feeds-met-feeddemon foto 6

U kunt ook een voorbeeld van de feed bekijken om er zeker van te zijn dat deze is wat u zoekt.

organiseer-uw-rss-feeds-met-feeddemon foto 7

Over het algemeen is FeedDemon een erg leuke RSS-lezer met veel aanpassings- en abonnementsopties. Als u op zoek bent naar een manier om uw favoriete RSS-feeds gemakkelijk te organiseren en te bekijken, wilt u FeedDemon misschien eens proberen.

organiseer-uw-rss-feeds-met-feeddemon foto 8

Download FeedDemon voor Windows

Meer verhalen

Laat uw systeem automatisch oude downloads opschonen

Wordt uw downloadmap voortdurend vol met oude bestanden waarvan u zich niet eens herinnert dat u ze hebt gedownload? Natuurlijk kunt u altijd de inhoud van de map verwijderen en opnieuw beginnen, maar een betere manier is om uw computer te leren hoe deze voor u moet worden schoongemaakt.

Geek Fun: gebruik Double Vision om heimelijk televisie te kijken op het werk

Weer een glorieuze maandag, tijd om weer aan dat TPS-rapport te werken waarvan de baas vorige week tegen je schreeuwde dat je klaar moest zijn. Je wilt de baas laten zien dat je hard aan het werk bent om het rapport af te maken, maar het is al een week geleden - dus ze kunnen nog een dag wachten terwijl je de Family Guy van vorige week inhaalt.

Gebruik Sleep.FM om wakker te worden met internet

Dit artikel is geschreven door onze eigen Mysticgeek, een grote fan van Sleep.FM.

Maak een hyperlink in een Word 2007-stroomschema en verberg vervelende schermtips

Eerder vorig jaar hebben we gekeken naar Een stroomdiagram maken in Word 2007. Sindsdien heb ik een paar vragen ontvangen over het maken van koppelingen in stroomdiagrammen van Word 2007, dus laten we teruggaan en een kijkje nemen!

Maak een willekeurige map vast aan het Vista Start-menu op de gemakkelijke manier

Heb je je ooit afgevraagd waarom je applicaties wel aan het startmenu kunt vastzetten, maar geen mappen? Er zijn een aantal artikelen die je vertellen hoe je ze kunt vastzetten met behulp van ingewikkelde registerhacks, maar er is eigenlijk een heel eenvoudige manier om het te doen.

Organiseer uw rommelige bureaublad met Stardock's Fences

Heb je een rommelig bureaublad vol iconen en snelkoppelingen en ben je op zoek naar een manier om ze te ordenen? Vandaag zullen we kijken naar een oplossing van Stardock genaamd Fences, die uw pictogrammen in groepen indeelt voor een efficiëntere desktop.

Vind gratis of goedkope indiemuziek in Amie Street

Dit artikel is geschreven door onze eigen Mysticgeek, een enorme muziekfan.

Svchost Viewer laat precies zien wat elke svchost.exe-instantie doet

Een van de meest populaire artikelen op deze site van het afgelopen jaar was onze must-read-functie waarin svchost.exe wordt uitgelegd en waarom het wordt uitgevoerd, en nu is er een nog eenvoudigere manier om te zien wat er achter al die svchost-processen gebeurt in Taakbeheer .

Friday Fun: The Boombot Flash Game laat je puzzels oplossen door dingen op te blazen

Er is niets om het einde van je week te ontstressen, zoals het spelen van een verslavend, tijdverspillend flash-spel. Combineer dat met puzzels en bommen, en je hebt een winnaar!

Flash-video's opslaan in Linux

Dit gastartikel is geschreven door Nate van het blog The Geeky Life, die ook een van onze meest productieve forumleden is. Bedankt!