Organiseer uw rommelige bureaublad met Stardock's Fences

Heb je een rommelig bureaublad vol iconen en snelkoppelingen en ben je op zoek naar een manier om ze te ordenen? Vandaag zullen we kijken naar een oplossing van Stardock genaamd Fences, die uw pictogrammen in groepen indeelt voor een efficiëntere desktop.

Na een snelle installatie krijgt u de mogelijkheden voor het opzetten van uw schuttingen voorgeschoteld. Kies een bestaande lay-out om aan de slag te gaan of maak er meteen een. Als je voor een aangepaste lay-out gaat en het niet leuk vindt, maak je dan geen zorgen, want het is heel gemakkelijk aan te passen.

organiseer-je-rommelige-desktop-met-stardock-en-8217;s-hekken foto 1Als u de lay-outroute volgt, krijgt u een aantal lay-outs te zien waaruit u kunt kiezen. Als je een rommelig bureaublad hebt, wil je misschien de indeling van de sorteerpictogrammen gebruiken. Het zal alles in een gelabeld hek plaatsen en je kunt ze aanpassen zoals je wilt als je ze begint te gebruiken.

organiseer-je-rommelige-desktop-met-stardock-en-8217;s-hekken foto 2

Na het kiezen van uw lay-out is Fences klaar voor gebruik. U kunt op elk moment naar de instellingen voor hekken gaan om verschillende functies, lay-out en uiterlijk van hekken te wijzigen.

organiseer-je-rommelige-desktop-met-stardock-en-8217;s-hekken foto 3

U kunt zoveel pictogrammen in elk hek plaatsen door de snelkoppeling of het pictogram naar het hek te slepen. Afzonderlijke hekken kunnen eenvoudig worden vergroot of verkleind door de buitenranden te slepen.

organiseer-je-rommelige-desktop-met-stardock-en-8217;s-hekken foto 4

Nu worden de bureaubladpictogrammen in verschillende categorieën gerangschikt. U kunt de hekken naar verschillende gebieden op het bureaublad slepen die voor u het meest logisch zijn. Je kunt ook nieuwe hekken hernoemen, aanpassen en maken.

organiseer-je-rommelige-desktop-met-stardock-en-8217;s-hekken foto 5

U kunt het uiterlijk van de hekken aanpassen door Transparantie, kleur en Helderheid aan te passen.

organiseer-je-rommelige-desktop-met-stardock-en-8217;s-hekken foto 6

Om de naam van een hek te wijzigen, klikt u er met de rechtermuisknop op en selecteert u Naam wijzigen en typt u een nieuwe titel.

organiseer-je-rommelige-desktop-met-stardock-en-8217;s-hekken foto 7

Fences is een gratis, aanpasbare en zeer gebruiksvriendelijke applicatie voor het organiseren van uw bureaublad. Het werkt met XP, Vista en Windows 7 (32- of 64-bits edities). Als je die rommelige desktop efficiënter wilt maken, zijn Stardock's Fences misschien precies wat je nodig hebt.

organiseer-je-rommelige-desktop-met-stardock-en-8217;s-hekken foto 8

Download omheiningen van Stardock

Meer verhalen

Voorkomen dat Windows de Thumbs.db-miniatuurcachebestanden maakt

Windows heeft de vervelende gewoonte om miniaturen weer te geven voor mappen waarvoor u misschien geen miniaturen wilt, zoals de map Mijn afbeeldingen. Voor mij is het beter om de map Mijn afbeeldingen in de weergave Lijst of Details te bekijken en alle mappen onder Mijn afbeeldingen als miniaturen weer te geven.

Maak een rapport van geïnstalleerde hardware en software met WinAudit

Terwijl ik onderzoek deed voor een vorig artikel, vond ik een heel cool en handig hulpprogramma genaamd WinAudit. Dit is een gelikte en gemakkelijk te gebruiken freeware-applicatie die je bijna alles zal vertellen wat je wilt weten over je pc. Er is geen installatie vereist en u kunt het zelfs uitvoeren vanaf een USB-flashstation

Gemakkelijkere toegang tot apps, bestanden en websites met Microsoft Speed ​​Launch

Als technologienerd probeer ik graag nieuwe technische diensten, programma's en hardware uit. Als je geluk hebt of toevallig de juiste mensen kent, kun je deelnemen aan een aantal zeer coole bètaprogramma's. De grote bedrijven bieden ook openbare programma's aan voor verschillende projecten waaraan ze werken. Google Labs is zeker

Configuratiescherm toevoegen aan het rechtermuisknopmenu op het bureaublad in Vista

Een paar dagen geleden zag ik een thread op ons forum waarin werd gevraagd hoe ik het Configuratiescherm kon toevoegen aan het bureaubladcontextmenu, dus besloot ik de oplossing voor iedereen op te schrijven, omdat het een erg nuttige hack lijkt.

Snelle tip van Outlook: een hangende Outbox opruimen

Vandaag zullen we kijken naar een snelle manier om gemakkelijk een verstopte outbox op te ruimen. Misschien ben je dit scenario tegengekomen wanneer je na het verzenden van een e-mail een bericht of twee in de outbox ziet hangen. Dit gebeurt meestal als er bijlagen zijn die te groot zijn (ongeveer 5 MB of groter) om gemakkelijk te kunnen worden

Start en beheer uw Windows Verzenden naar-menu met Verzenden naar speelgoed

Een van onze lezers schreef een tijdje terug met de vraag waarom we het hulpprogramma Verzenden naar speelgoed niet hadden gebruikt, een geweldige toevoeging aan je menu Verzenden naar waarmee je een map kunt kiezen om een ​​bestand naar te verzenden, de bestandsnaam naar het klembord te sturen, of een aantal andere handige functies. Vandaag laten we je zien hoe het werkt.

Hoe Windows-applicaties op Linux te installeren met behulp van Crossover

Nadat u op OK heeft geklikt, wordt het installatievenster geopend. Voer het gewenste installatiepad in en klik op Begin installeren om de installatie te starten.

Keyboard Ninja: schakel tussen verborgen bestanden met een sneltoets in Windows

We hebben heel lang geleden geschreven over het schakelen tussen verborgen bestanden in Ubuntu met een eenvoudige sneltoets. Maar hoe zit het met toetsenbord-ninja's die in plaats daarvan Windows gebruiken? Na wat onderzoek te hebben gedaan, heb ik een eenvoudige downloadbare oplossing voor je.

Green Computing: stroomverbruik verminderen en bijhouden met Edison

Elke dag zoeken steeds meer particulieren en bedrijven naar manieren om hun dagelijkse praktijk groener te maken, zowel om kosten te besparen als om geld te besparen op hun energierekening. Vandaag zullen we een ander hulpprogramma bekijken om u te helpen geld te besparen.

Installeer en voer toepassingen uit vanaf uw iPod, flashdrive of mp3-speler

Dat was toch makkelijk? Het is een goed hulpprogramma waarmee u uw onmisbare applicaties kunt meenemen zonder een laptop of een ander soortgelijk apparaat mee te nemen.