Optimaliseer het Microsoft Word Editor-gebied voor beter schrijven

optimaliseer-microsoft-word-editor-gebied-voor-beter-schrijven van foto 1

Onze monitor geeft ons slechts een beperkte ruimte om Word-documenten te bewerken. Van de ene pagina naar de andere springen kost te veel tijd, dus vandaag laten we u enkele eenvoudige tips zien om het bewerkingsgebied van Microsoft Word te maximaliseren voor een betere schrijfervaring.

Splits de editor

Open het weergavetabblad om toegang te krijgen tot het pictogram 'Gesplitst venster' en plaats de gesplitste balk net onder het deel dat we statisch willen houden.optimaliseer-microsoft-word-editor-gebied-voor-beter-schrijven van foto 2

Met het document opgesplitst in twee deelvensters, kunnen we aan het ene deelvenster werken terwijl het andere deelvenster statisch blijft ter referentie.

optimaliseer-microsoft-word-editor-gebied-voor-beter-schrijven van foto 3

Elke ruit werkt als een apart venster en we kunnen elk de look en feel voor elke ruit aanpassen. We kunnen bijvoorbeeld verschillende zoomniveaus instellen voor elk paneel.

optimaliseer-microsoft-word-editor-gebied-voor-beter-schrijven van foto 4

We kunnen zelfs verschillende lay-outs in elk paneel instellen voor een betere bewerking. We kunnen bijvoorbeeld het bovenste paneel in de lay-out 'Afdrukken' houden terwijl we aan de lay-out 'Overzicht' in het onderste paneel werken.

optimaliseer-microsoft-word-editor-gebied-voor-beter-schrijven van foto 5

Klik op de knop 'Verwijder Split' om de venstersplitsing te verwijderen.

optimaliseer-microsoft-word-editor-gebied-voor-beter-schrijven van foto 6

Vensters met meerdere woorden ordenen

Klik op de knop Alles schikken om twee Word-documentvensters verticaal te stapelen.

optimaliseer-microsoft-word-editor-gebied-voor-beter-schrijven van foto 7

Het rangschikken van meerdere Word-vensters in een tegel is erg handig wanneer we aan twee documenten werken en we tegelijkertijd naar beide documenten moeten verwijzen.

optimaliseer-microsoft-word-editor-gebied-voor-beter-schrijven van foto 8

Klik op de knop 'naast elkaar' zodat Word de twee vensters verticaal uitlijnt, zodat we de twee documenten kunnen vergelijken en er effectiever aan kunnen werken.

optimaliseer-microsoft-word-editor-gebied-voor-beter-schrijven van foto 9

We kunnen Word zo instellen dat het door beide vensters tegelijk scrollt voor eenvoudigere navigatie door op de knop 'Synchroon scrollen' te klikken.

optimaliseer-microsoft-word-editor-gebied-voor-beter-schrijven van foto 10

Microsoft heeft het weergavetabblad ontworpen om ons eenvoudige oplossingen te bieden om het bewerkingsgebied van Word te maximaliseren voor een betere schrijfervaring. We hopen dat onze eenvoudige tips de productiviteit van onze lezers met Word verhogen. Stuur ons wat opmerkingen als je nog andere productiviteitstips hebt met Word.

Meer verhalen

Desktopplezier: Transformers-aanpassingsset

Of je nu een fan bent van de klassieke Transformers tekenfilms of de nieuwere films, je kunt precies vinden wat je nodig hebt om je desktop om te toveren in iets nieuws met onze Transformers Customization Set.

Ontvang bestanden die via e-mail of een webpagina naar je Dropbox worden verzonden

Heb je ooit gewild dat iemand je een bestand zou sturen dat te groot was om te e-mailen? Hier leest u hoe u uw Dropbox kunt veranderen in een manier waarop anderen u probleemloos bestanden kunnen sturen.

Maak strakkere contouren in Word door alleen tabbladen te gebruiken

Effectieve contouren zijn overzichtelijk met voldoende ruimte om in detail te treden. Helaas voegt het standaardoverzichtsformaat van Word te veel extra ruimte in en voorkomt de automatische opmaak dat u het eindproduct kunt controleren. Om strakkere contouren in Word te maken, hebt u alleen de tab-knop nodig.

Hoe u uw browser en heerlijke bladwijzers kunt synchroniseren met uw iOS-apparaat?

Het hebben van een iOS-apparaat is in wezen alsof je altijd een minicomputer bij je hebt. Als u ermee op internet surft, is het synchroniseren van uw browserbladwijzers tussen uw computer en apparaat een must en we laten u zien hoe.

Gedecoreerde harde schijven Icon Packs voor uw computer

Houd je van finesse en het kiezen van de pictogrammen die elke afzonderlijke schijf op je computer vertegenwoordigen? Zo ja, dan hebben we twee icon packs die een vleugje stijl aan uw systeem zullen toevoegen.

Hotot is een slanke Twitter-client voor Ubuntu

Bent u op zoek naar een geweldige Twitter-client voor uw Ubuntu-systeem? Dan is Hotot misschien iets voor jou met zijn overgangsinterface in telefoonapp-stijl.

De How-To Geek-gids voor het leren van Photoshop, deel 1: The Toolbox

Photoshop is een van de meest intimiderende programma's voor elke beginner, maar heeft krachtige beeldbewerkingsmogelijkheden voor elk vaardigheidsniveau. Bekijk een nieuwe installatie van CS5 en leer de basishulpmiddelen en -informatie om u op weg te helpen.

Bestanden overal en vanaf elk apparaat afdrukken met Dropbox

Heb je ooit iets willen printen vanaf je iPhone, of moest je thuis iets op je kantoorprinter printen vanaf je netbook? Hier leest u hoe u van Dropbox een quasi virtuele afdrukserver kunt maken.

Gebruik uw iPhone of iPod Touch als afstandsbediening voor VLC

Als je een fan bent van VLC voor je multimediabehoeften en een iPhone of iPod Touch hebt, wil je deze misschien als afstandsbediening gebruiken. Hier bekijken we een aantal gratis apps waarmee u dit gemakkelijk kunt doen.

PDF-bestanden lezen op uw Amazon Kindle (versie 3)

Als je een van de nieuwere Kindle-apparaten hebt, kun je de ingebouwde PDF-bestanden lezen, erg handig, maar hoe werkt het? Laten we eens kijken hoe je ze op de Kindle kunt krijgen.