Revisited: Online Muziekfabriek

Revisited zal terugkijken in het Mysticgeek-archief en een artikel opnieuw bekijken. We kunnen het origineel bekijken en meer informatie toevoegen, zoeken naar updates en kijken of er mogelijk nieuwe en/of betere oplossingen zijn. Dus als je aanvullende of nieuwe informatie, vragen of opmerkingen hebt, doe dat dan! We kijken zeker uit naar feedback.

Om te beginnen dacht ik dat ik zou beginnen met Online Music Factory.

Origineel:Online muziekfabriek

Ik struikelde vandaag over deze coole online muziekapplicatie. JamStudio.com is een erg coole site waar je audioloops kunt mixen zonder dat je hoeft te weten hoe je muziek moet lezen of schrijven. Ik heb al een paar uur op deze site verspild. Als je een muziekliefhebber bent, zul je hier een geweldige tijd mee hebben. JamStudio stelt je in staat je muziekprojecten op te slaan en bevat zelfs code om een ​​speler op je MySpace-pagina te plaatsen.

Kies de toonsoort waarin u het nummer wilt spelen. Als u niet weet hoe akkoorden klinken, hoeft u zich geen zorgen te maken, u kunt zoveel experimenteren als u wilt!

revisited-online-music-factory foto 1

Dit is de hoofdbibliotheek met verschillende instrumenten, waaronder gitaar, bas, drums, piano, elektrische piano, orgels, enz.

**Update**

Deze site heeft verschillende updates ondergaan, zowel cosmetisch als functioneel, met de toevoeging van meer premium geluidsbibliotheken en akkoordvariaties. Dit is het gedeelte waar u uw nummer of partituur arrangeert.

revisited-online-music-factory foto 3

Het bovenstaande wordt bereikt door de akkoorden in een specifieke toonsoort te selecteren. In het mixergedeelte kunt u het type instrumenten kiezen dat het deuntje zal spelen en begeleiden. Nogmaals, je hoeft geen genie te zijn op het gebied van muziektheorie om een ​​nummer te arrangeren ... probeer gewoon verschillende akkoordenschema's en tempo's uit en kijk wat er gebeurt!

revisited-online-music-factory foto 4

Ik heb eigenlijk een korte 4-akkoordenprogressie in de openbare map geplaatst die je hier kunt beluisteren. Als je een account aanmaakt, kun je doorgaan en het nummer ook manipuleren met de verschillende loops. Zodra je nieuwe nummers hebt gemaakt, kun je ze naar je vrienden e-mailen. Als je $ 10 per maand betaalt, krijg je premium geluidsbibliotheken en de mogelijkheid om al je nummers naar MP3's te mixen. Vervolgens kun je je gemaakte loops toevoegen aan programma's zoals Acid, Sonar, Cakewalk, Audacity, enz... om je ultieme nummers te maken!

revisited-online-music-factory foto 6

Nogmaals, om een ​​snelle lus te bekijken die ik heb gemaakt, klik op de afbeelding hierboven en veel plezier! Een basislidmaatschap is gratis!

Meer verhalen

Een import-/exportbedrijf starten?

Van het importeren van exotische mode tot het exporteren van verlichtingsarmaturen, de internationale handelsactiviteiten brengen je over de hele wereld en in alle productniches.

6 tips voor een succesvolle marketing van uw crowdfundingcampagne

Voor een succesvolle crowdfundingcampagne is meer nodig dan alleen een paar social shares.

Waar u het geld vandaan haalt om uw mobiele app te bouwen

Je hebt een geweldig idee voor een app, maar hoe vind je het geld dat je nodig hebt om het te ontwikkelen?

Heb je een hekel aan incasso-oproepen? Hoe ze goed te doen?

Aangezien het lastig kan zijn om te laatbetalers te bellen, moet u uw best doen om zo efficiënt en effectief mogelijk te incasseren wat u verschuldigd bent. Hier is hoe.

Hoe u uw prijzen kunt verhogen en verlagen?

business - Hoe u uw prijzen kunt verhogen en verlagen - Entrepreneur.com

De basisprincipes van geldbeheer

De basisprincipes van geldbeheer en andere managementtips van Entrepreneur.com.

4 eenvoudige strategieën om de welgestelden te beïnvloeden

De zeer rijken zijn zeer beschut. Aan hen verkopen is buitengewoon moeilijk totdat je leert hoe je voor hen kunt komen.

Hoe de brutowinst te berekenen?

Leer hoe u de brutowinst berekent met vaste en variabele kosten. Methoden om brutowinstmarges en markeringen te berekenen om uw bedrijf vandaag te helpen.

10 wetten van marketing via sociale media

Top 10 marketingwetten voor sociale media om nieuwe klanten aan te trekken en uw bedrijf te laten groeien. Bewezen sociale-media-etiquette om de merkaanwezigheid te verbeteren en een betere gebruikerservaring te bieden.

Een logo maken

Met een goed ontworpen logo kunnen potentiële klanten direct ontdekken hoe uw bedrijf hen van dienst kan zijn.