Opmerkingen gebruiken in Word 2007-documenten

De commentaartool in Word 2007 is een geweldige manier om een ​​rapport of scriptie na te lezen en aantekeningen voor jezelf te maken in plaats van ze op een vel papier te schrijven.

Open uw Word-document. Klik op het lint op het tabblad Controleren en klik op het pictogram Nieuwe opmerking.

gebruik-opmerkingen-in-word-2007-documenten foto 1Markeer het gebied waar u een notitie wilt maken en Word voegt een ballon toe die naar die tekst linkt waar u uw notities kunt toevoegen.

gebruik-opmerkingen-in-word-2007-documenten foto 2

Nadat ik mijn gedachten over dit ruwe ontwerp heb geordend, kies ik de optie Alle revisies inline weergeven.

gebruik-opmerkingen-in-word-2007-documenten foto 3

Dit maakt het gemakkelijker om de schone interface op het document te behouden. Beweeg uw muis over de genoteerde tekst om de opmerking te zien.

gebruik-opmerkingen-in-word-2007-documenten foto 4

Meer verhalen

Gebruik je Mac Mini als een mediaserver, deel 2

In het eerste deel heb ik de basis doorgenomen over het aansluiten en configureren van je Mac Mini als het hart van je entertainmentcentrum. In dit volgende artikel in de serie was ik van plan om in detail in te gaan op het opslaan van je mediabestanden op een externe NFS-share. Echter, een van de opmerkingen over

Het formaat van de Prullenbak wijzigen in XP

Als uw harde schijf weinig ruimte heeft, kunt u overwegen de grootte van uw Prullenbak te verkleinen. Standaard reserveert Windows XP 10% van uw harde schijf voor de prullenbak. U kunt tot 3 GB aan ruimte besparen als u het formaat van een bak wijzigt naar 1% op een harde schijf van 40 GB. U kunt het formaat van een afzonderlijke schijf of van alle stations wijzigen

Vind uw ontbrekende USB-drive in Windows XP

Heb je ooit een USB-drive of een ander extern apparaat met een harde schijf aangesloten en je afgevraagd waarom je deze niet in Deze computer kunt zien?

Maak een e-mailsjabloon in Outlook 2003

Als u een e-mail hebt die u elke dag verstuurt met dezelfde informatie, of een formulier waarin gebruikers antwoorden op dezelfde vragen moeten dicteren, kunt u een sjabloon maken in Outlook om u tijd te besparen.

Laat Windows u waarschuwen wanneer u per ongeluk op de Caps Lock-toets drukt

Haat je het niet als je een e-mail typt, een rapport typt of aan het chatten bent op IM en halverwege ... je (of de persoon tegen wie je schreeuwt) zich realiseert dat je caps lock hebt ingeschakeld?

Snelle tip: verwijder de knop Sluiten van Firefox-tabbladen

De knoppen voor het sluiten van tabbladen op elk tabblad in Firefox 2 zijn echt vervelend. Wanneer u veel tabbladen open heeft staan, wordt het erg moeilijk om op het tabblad te klikken zonder per ongeluk op de sluitknop te klikken.

Verwijder PartyPoker (of andere items) uit het menu Extra van Internet Explorer

Mijn vriend maakte de grote fout om PartyPoker vanaf zijn werk naar een laptop te downloaden - zelfs nadat hij het had verwijderd, verscheen het menu-item nog steeds. Hij was bang dat hij gepakt zou worden door de IT-mensen, dus vroeg hij me hoe ik er vanaf kon komen.

Gebruik je Mac Mini als een mediaserver, deel 1

Het volgende belangrijke is om uw Mini daadwerkelijk op de televisie aan te sluiten. Hiervoor heb je twee kabels en (minimaal één adapter) nodig. De adapter kan hier bij Apple worden gekocht ($ 20 USD). Wat het in feite doet, is DVI (Digital Video Interface) converteren naar S-Video of RCA-video-uitgang (I

Pagina's afdrukken in Internet Explorer 7 zonder kop- of voetteksten

De kop- en voetteksten die altijd samen met de pagina worden afgedrukt bij het afdrukken van een pagina, kunnen irritant zijn. Ik weet heel goed welke pagina ik heb afgedrukt, dus het heeft voor mij geen zin om de URL onderaan de pagina te tonen.

Maak een snelkoppeling voor het vergrendelen van uw computerscherm in Windows 7 of Vista

De snelste manier om uw computerscherm te vergrendelen, is door de sneltoets Win+L te gebruiken. Sommige mensen geven er echter de voorkeur aan om de muis te gebruiken om het werkstation te vergrendelen, of willen gewoon beide opties hebben.