Open verschillende Outlook-functies in afzonderlijke Windows om de productiviteit te verbeteren

Als u een groot deel van de werkdag in Outlook werkt, vindt u het misschien vervelend om van de e-mailweergave naar de agenda te moeten navigeren en vervolgens naar Contacten... enz. Vandaag laten we je een coole snelle tip zien waarmee je elke functie in een nieuw venster kunt openen.

Outlook 2007

Open Outlook en klik in het navigatiedeelvenster met de rechtermuisknop op Agenda en selecteer Openen in nieuw venster.open-verschillende-outlook-functies-in-aparte-vensters-om-productiviteit te verbeteren foto 1

Nu kunt u dit doen voor elke functie die u in een nieuw venster wilt openen. Hier hebben we bijvoorbeeld Agenda, Contacten en Mail die elk in hun eigen aparte venster zijn geopend.

open-verschillende-outlook-functies-in-aparte-vensters-om-productiviteit te verbeteren foto 2

Als u nu Windows 7 gebruikt, kunt u eenvoudig tussen vensters schakelen met de nieuwe taakbalk.

Of u kunt de Alt+Tab-toetscombinatie gebruiken als u dat liever heeft, vooral in eerdere versies.

Het proces is hetzelfde voor Outlook 2010...

En ook voor Outlook 2003.

open-verschillende-outlook-functies-in-aparte-vensters-om-productiviteit te verbeteren foto 6

Dit is een simpele tip, maar kan zeer effectief zijn om u te helpen uw werk gemakkelijker en sneller gedaan te krijgen.

Meer verhalen

Maak Lees Later-lijsten in Google Chrome

Heb je gewacht op die Read It Later-extensie goedheid in Google Chrome? Nu kunt u Lees Later-lijsten maken met de Local Read Later-extensie.

Krijg betere functionaliteitstacks zonder extra software

Ik hou echt van het idee van stapels op de taakbalk in vensters met programma's zoals StandaloneStack om snel toegang te hebben tot bestanden en te voorkomen dat verkenner-vensters steeds opnieuw moeten worden geopend. Maar wat ik niet leuk vind aan stapels, is dat je zo'n beperkte interactie hebt met de bestanden in de stapels; echt alles jij

Dual Boot uw vooraf geïnstalleerde Windows 7-computer met Ubuntu

Als u een probleem ondervindt met de grafische weergave terwijl Ubuntu niet correct wordt weergegeven, gaat u terug naar het startscherm, drukt u op F4 en selecteert u Veilige grafische modus.

Deep Web

Het Deep Web is webgebaseerde inhoud die niet wordt gevonden in de resultaten van zoekmachines. In tegenstelling tot Darknets, waarbij de inhoud expliciet wordt versleuteld en voor het publiek wordt bewaard, is de meeste Deep Web-inhoud onzichtbaar voor zoekmachines en hun gebruikers, simpelweg omdat er geen links zijn die naar de inhoud verwijzen.

Schakel het vervelende uit Dit apparaat kan een sneller ballonbericht uitvoeren in Windows 7

Ben je het beu om te zien dat dit apparaat sneller een ballonbericht kan weergeven telkens wanneer je een ouder flashstation of ander apparaat gebruikt? Hier laten we u zien wat u moet doen om er voor eens en voor altijd vanaf te komen.

Bestanden en printers delen tussen Windows 7 en Vista

Met drie verschillende versies van Windows die nu worden gebruikt, zult u waarschijnlijk merken dat u bestanden of printers tussen hen probeert te delen. Vandaag bekijken we hoe u bestanden en printers kunt delen tussen Vista- en Windows 7-machines.

Maak notities binnen (en buiten) van Firefox

Bent u op zoek geweest naar een extensie voor het maken van aantekeningen die kan aansluiten bij Firefox en ook buiten kan werken? Kijk dan eens goed naar de QuickFox Notes-extensie voor Firefox.

Stuur notities naar uw e-mailaccount met Scribbly

Bent u op zoek naar een app voor het maken van aantekeningen die gemakkelijk notities naar uw e-mailaccount kan sturen en uit de buurt blijft? Ga dan met ons mee als we Scribbly bekijken.

Schermafbeeldingen maken met Word 2010

Een van de nieuwe functies in Word 2010 is de mogelijkheid om schermafbeeldingen te maken en deze rechtstreeks in uw documenten te plakken. Het zou een snellere documentcreatie mogelijk moeten maken, en vandaag zullen we u laten zien hoe gemakkelijk het is om te gebruiken.

Slaap vinden als het je ontgaat?

Als je dit ook van tijd tot tijd ervaart, raad ik je aan om het volgende te proberen: