Open uw Gmail-account in een pop-upvenster

Wilt u snel toegang tot uw Gmail-account wanneer u maar wilt zonder een nieuw tabblad of venster te openen? Zie hoe gemakkelijk het is om met één klik toegang te krijgen met de Gmail Popup-extensie voor Firefox

Voordat

Als u iets in uw Gmail-account moet doen, moet u meestal de hele dag een nieuw tabblad/venster openen of een geopend tabblad/venster behouden. Bedenk hoe leuk het zou zijn om die toegang in plaats daarvan in een pop-upvenster te hebben ... daar wanneer je het nodig hebt en uit de buurt als je dat niet doet.Na

Nadat u de extensie hebt geïnstalleerd, moet u ervoor zorgen dat uw statusbalk zichtbaar is, zodat u toegang hebt tot het pop-upvenster. Dit is hoe het statusbalkpictogram eruit ziet ... klik erop om Gmail te openen en klik er nogmaals op om het te sluiten. Lekker simpel…

Opmerking: voor degenen die de voorkeur geven aan sneltoetsen, kunt u het pop-upvenster ook openen met Ctrl + / (Ctrl + Forward Slash).

open-je-gmail-account-in-een-pop-up-venster foto 2

Voor ons voorbeeld hebben we besloten om een ​​e-mail te sturen over een artikel en een van de daarin genoemde software-items...

Zodra we op het statusbalkpictogram klikten, ging Gmail meteen open. Als u het pop-upvenster gebruikt, betekent dit dat u uw account in de basis HTML-indeling moet bekijken, maar als u een belangrijke e-mail moet verzenden, maakt het ontbreken van een aangepast thema niet echt uit. U kunt zich zoals gewoonlijk door uw account verplaatsen en de gearceerde rand helpt u gefocust te blijven op uw e-mail in plaats van items (zoals knipperende advertenties) op de achtergrond.

Opmerking: u kunt het formaat van het pop-upvenster wijzigen door de rechterbenedenhoek te pakken en uit te breiden tot de gewenste grootte.

Hier is de e-mail die we hebben geschreven om te verzenden ... het ziet er misschien een beetje eenvoudig uit (tekstopmaak), maar het zal zeker de klus klaren.

Opties

Er is maar één optie voor de extensie ... de mogelijkheid om de pop-up-URL te wijzigen.

open-je-gmail-account-in-een-pop-up-venster foto 6

Conclusie

Als je de hele dag door regelmatig toegang tot je Gmail-account nodig hebt, maar er een hekel aan hebt om elke keer een nieuw tabblad of venster te openen, moet je deze extensie zeker eens bekijken.

Links

Download de Gmail Popup-extensie (Mozilla-add-ons)

Meer verhalen

Tekst automatisch vertalen in Google Chrome

Heeft u een snelle en eenvoudige manier nodig om een ​​onbekende taal te begrijpen tijdens het surfen op internet? Doe dan met ons mee terwijl we de Auto-Translate-extensie voor Google Chrome bekijken.

Repareer het valse UPS-trackingnummer-virus door uw machine opnieuw op te starten

Als jij of iemand die je kent onlangs is geïnfecteerd omdat ze werden misleid om een ​​nep verzendlabel in een e-mail te openen, dan is er een snelle en gemakkelijke manier om er vanaf te komen. Dit zijn tenminste de stappen die op onze testmachine hebben gewerkt.

Blogberichten maken en publiceren in Word 2010 en 2007

Bent u op zoek naar een manier om eenvoudig blogberichten te maken en te publiceren met de bewerkingskracht van Microsoft Word? Vandaag bekijken we hoe u kwaliteitsblogposts kunt maken in Word 2010 en 2007.

Laat Microsoft Security Essentials sneller scannen door bepaalde bestandstypen uit te sluiten

Microsoft Security Essentials (MSE) is het gratis anti-malwarehulpprogramma bij uitstek hier bij How-To Geek, omdat het weinig systeembronnen nodig heeft en effectief is. Hier hebben we een snelle tip waarmee uw MSE-scans sneller kunnen worden uitgevoerd door bepaalde bestandstypen uit te sluiten.

Installeer Ubuntu Linux eenvoudig met Windows met behulp van het Wubi-installatieprogramma

Je bent misschien op zoek naar een manier om Ubuntu Linux uit te proberen, maar houdt niet van het idee om een ​​partitie te maken, een langzame live-cd te gebruiken, of je hebt niet genoeg middelen om een ​​virtuele machine te draaien. Vandaag bekijken we het gebruik van het Wubi-installatieprogramma om Ubuntu met heel weinig moeite op uw computer te laten werken.

Google-vertaalkracht toevoegen aan Firefox

Bent u op zoek naar een snelle, probleemloze manier om webpagina's te vertalen? Dan wil je zeker eens goed kijken naar de Translate-extensie voor Firefox.

Windows 7-welkomstscherm voor altijd? Hier is de oplossing (misschien)

Volgens dit Microsoft Knowledge Base-artikel, als u uw bureaublad hebt ingesteld om een ​​effen achtergrond in plaats van een achtergrond te gebruiken, blijft uw systeem 30 seconden hangen tijdens het aanmeldingsproces.

Bureaubladplezier: verzameling winterbehang

Als je op zoek was naar een mooi winterlandschap om je bureaublad op te fleuren, dan wil je zeker een kijkje nemen in de Winter Wallpaper-collectie die we vandaag voor je hebben.

Krijg toegang tot 100+ URL-verkortingsservices in Firefox

Gebruikt u elke dag URL-verkortingsservices en hebt u een snelle manier nodig om ze te openen? Nu hebt u toegang tot meer dan 100 verschillende services met de Shorten URL-extensie voor Firefox.

Windows 7 leren: energie-instellingen beheren

In XP weet u waarschijnlijk al hoe u de energie-instellingen voor uw systeem op een laptop of desktop moet beheren. Vandaag laten we u zien hoe u energie-instellingen beheert en aangepaste plannen maakt in Windows 7.