Ontvang pop-upmeldingen voor uw RSS-feeds met Feed Notifier

Bent u op zoek naar een manier om updates van uw favoriete websites rechtstreeks op uw bureaublad te krijgen? Als dat zo is, wil je Feed Notifier eens bekijken. Deze gratis Windows-toepassing wordt uitgevoerd in het systeemvak en levert pop-upmeldingen op uw bureaublad wanneer uw geabonneerde RSS-feeds worden bijgewerkt.

Download en installeer Feed Notifier. (Downloadlink hieronder) Wanneer u klaar bent met installeren, wordt het venster Feed Notifier-voorkeuren geopend. Klik op de knop Toevoegen... om een ​​RSS-feed toe te voegen.

krijg-pop-up-meldingen-voor-uw-rss-feeds-met-feed-notifier foto 1Kopieer en plak de feed-URL in het tekstvak en klik op Volgende.

krijg-pop-up-meldingen-voor-uw-rss-feeds-met-feed-notifier foto 2

Kies uw polling-interval. Dit is hoe vaak uw feed wordt gecontroleerd op nieuwe items. U kunt uw polling-interval instellen op dagen, uren, minuten of zelfs seconden. Klik op Voltooien.

krijg-pop-up-meldingen-voor-uw-rss-feeds-met-feed-notifier foto 3

Op uw geconfigureerde interval controleert Feed Notifier uw feeds op nieuwe items. Als er nieuwe items aanwezig zijn, verschijnen deze boven uw systeemvak. U krijgt een inleidend gedeelte van het artikel. Klik gewoon op de kop in de feed-pop-up...

krijg-pop-up-meldingen-voor-uw-rss-feeds-met-feed-notifier foto 4

...om het volledige artikel in uw standaardbrowser te openen.

krijg-pop-up-meldingen-voor-uw-rss-feeds-met-feed-notifier foto 5

Voorkeuren instellen

Open de voorkeuren van Feed Notifier door naar Start > Alle programma's > Feed Notifier te gaan of door met de rechtermuisknop op het systeemvakpictogram te klikken en Voorkeuren te selecteren.

krijg-pop-up-meldingen-voor-uw-rss-feeds-met-feed-notifier foto 6

Op het tabblad Pop-ups kunt u de duur in seconden configureren dat elk artikel op uw scherm wordt weergegeven. De standaardwaarde is vijf seconden. U kunt ook de grootte van het scherm, het thema en de hoeveelheid weergegeven inhoud wijzigen.

krijg-pop-up-meldingen-voor-uw-rss-feeds-met-feed-notifier foto 7

Het tabblad Opties biedt aanvullende configuraties zoals artikelcaching en het gebruik van een proxyserver.

krijg-pop-up-meldingen-voor-uw-rss-feeds-met-feed-notifier foto 8

Met het tabblad Filter kunt u bepaalde inhoud in- of uitfilteren. Om een ​​filter toe te voegen, klik op Toevoegen...

krijg-pop-up-meldingen-voor-uw-rss-feeds-met-feed-notifier foto 9

... typ vervolgens de filterregel in. U kunt er zelfs voor kiezen om het alleen op bepaalde feeds toe te passen. Klik OK.

krijg-pop-up-meldingen-voor-uw-rss-feeds-met-feed-notifier foto 10

Feed Notifier geeft op het tabblad Filters het aantal keren weer dat het filter is toegepast. Klik op OK als u klaar bent.

krijg-pop-up-meldingen-voor-uw-rss-feeds-met-feed-notifier foto 11

U kunt door de artikelen scrollen met behulp van de vooruit- en terug-knoppen linksonder, of gebruik de afspeel-/pauzeknoppen om door de artikelen te bladeren op een manier die lijkt op een diavoorstelling.

krijg-pop-up-meldingen-voor-uw-rss-feeds-met-feed-notifier foto 12

Feed Notifier is een leuke manier om uw bijgewerkte feeds tijdig rechtstreeks op uw bureaublad te krijgen. Het ondersteunt alle RSS- en Atom-feeds en heeft een strakke look en feel met veel aanpasbare opties.

Feedmelding downloaden

Meer verhalen

Converteer dvd naar MP4 / H.264 met HD Decrypter en Handrem

Bent u op zoek naar een manier om uw dvd-collectie te converteren naar MP4-bestanden van hoge kwaliteit? Vandaag gaan we kijken naar het gebruik van DVDFab HD Decrypter samen met Handbrak om dvd's naar MP4 te converteren met behulp van de H.264-codec.

Een Cache Clearing-knop toevoegen aan Firefox

Hoewel het legen van de cache van uw browser misschien niet iets is waar u zich vaak of helemaal geen zorgen over hoeft te maken, zijn er momenten waarop het wissen ervan nuttig kan zijn. Met de extensie Empty Cache Button kunt u de cache op aanvraag onmiddellijk wissen in Firefox.

Test alle functies van Windows Phone 7 op uw pc

Ben je een ontwikkelaar of gewoon enthousiast over de aankomende Windows Phone 7 en wil je het nu uitproberen? Dankzij gratis ontwikkelaarstools van Microsoft en een nieuwe ontgrendelde emulator-rom, kun je vandaag de dag de meeste opwindende functies vanaf je pc uitproberen.

De nieuwe tabbladpagina van Chrome nuttiger en artistieker maken

Ben je de standaard nieuwe tabbladpagina in Google Chrome beu en wil je iets nuttigers en artistiekers? Ga dan met ons mee als we kijken naar de Incredible StartPage-extensie.

Maak een zoekfilterlijst in Google Chrome

Ben je de ongewenste en/of niet-relevante resultaten beu die de zoekresultaten van Bing, Yahoo en Google vervuilen? Met de Search Filter-extensie voor Chrome kunt u eenvoudig het ongewenste kaf uit uw zoekresultaten verwijderen.

Verplaats vensterknoppen terug naar rechts in Ubuntu 10.04 / 10.10

Een van de meer controversiële wijzigingen in de Ubuntu 10.04-bèta is de door Mac OS geïnspireerde wijziging om vensterknoppen aan de linkerkant te hebben. We laten u zien hoe u de knoppen weer naar rechts kunt verplaatsen.

Geavanceerde lettertypeligaturen gebruiken in Office 2010

Lettertypen kunnen ervoor zorgen dat uw documenten opvallen en gemakkelijker te lezen zijn, en Office 2010 helpt u uw lettertypen nog verder te ontwikkelen met ondersteuning voor OpenType-ligaturen, stilistische sets en meer. Hier volgt een korte blik op deze nieuwe lettertypefuncties in Office 2010.

Rip en converteer dvd's naar een ISO-image

Als je veel dvd's hebt, wil je ze misschien converteren naar een ISO-image voor back-up en ze gemakkelijk op je mediacenter afspelen. Vandaag bekijken we hoe u uw schijven kunt rippen met DVDFab en vervolgens ImgBurn kunt gebruiken om een ​​ISO-image van de geripte dvd-bestanden te maken.

Een netwerkcomputer verwijderen van Windows Home Server

Een van de coole functies van Windows Home Server is de mogelijkheid om een ​​back-up te maken van de computers in uw netwerk en deze te bewaken. Als u een machine niet langer nodig heeft om te worden bewaakt of geback-upt, laten we u hier zien hoe u deze kunt verwijderen.

Sla volgende links over met de PageZipper Bookmarklet

Welke browser u ook gebruikt, u zult vroeg of laat een website tegenkomen met een eindeloos aantal volgende links die uitsluitend worden gebruikt om paginaweergaven te genereren. Nu kunt u eenvoudig door die artikelen bladeren zonder de volgende links met behulp van de PageZipper Bookmarklet.