Herinneringen voor gebeurtenissen ontvangen terwijl u video's bekijkt in Windows 7 Media Center

Als u Windows 7 Media Center gebruikt, kunt u de tijd uit het oog verliezen bij het kijken naar uw favoriete films of tv-programma's. Vandaag kijken we naar de Remin Me plug-in die een herinneringsbericht zal weergeven.

Herinner me voor WMC

Er kunnen momenten zijn dat je verstrikt raakt in een film of je muziekcollectie en je vergeet een belangrijke afspraak of taak. Remin Me lost het probleem op door een bericht in WMC te laten verschijnen, zodat u eraan denkt om dat belangrijke telefoontje te plegen of de prullenbak buiten te zetten.Zorg ervoor dat u geen toegang heeft tot WMC, voer vervolgens het MSI-installatiebestand uit en accepteer de standaardinstellingen.

krijg-gebeurtenis-herinneringen-terwijl-video's-in-windows-kijkt-7-media-center foto 1

Start Windows Media Center opnieuw en ga naar de Extras Library en klik op het pictogram Herinner mij.

Een voorbehoud bij deze plug-in is dat u 20 seconden moet wachten om deze te gebruiken. Als je het leuk vindt, geef de ontwikkelaar dan een donatie door op de Paypal-knop te klikken. Je kunt het dan gebruiken zonder het zeurscherm.

Zodra het begint, kunnen we een nieuwe taakherinnering maken ...

De interface is gemakkelijk te gebruiken. Typ gewoon de details van uw herinnering, selecteer de tijd en hoe vaak u wilt dat deze plaatsvindt. U kunt kiezen uit Eenmalig, Wekelijks, Dagelijks, Maandelijks of Jaarlijks.

Zodra u het hebt ingesteld, klikt u op de knop Opslaan.

Je ontvangt een bevestiging dat de herinnering is ingepland.

krijg-event-herinneringen-terwijl-video's-in-windows-kijken-7-media-center foto 7

Nu je helemaal opgaat in een Star Trek-marathon, verschijnt de herinnering op het scherm. Klik op OK om het herinneringsvenster te sluiten.

Herinneringen importeren uit Outlook

Een andere functie van deze plug-in die hem erg handig maakt, is de mogelijkheid om uw herinneringen uit Outlook te importeren. Volgens de site werkt het met Office 2003 & 2007, en we konden het ook probleemloos gebruiken met Outlook 2010.

Om Outlook-herinneringen te importeren, opent u Herinner mij en klik op de Microsoft Outlook-knop.

krijg-event-herinneringen-terwijl-video's-in-windows-kijkt-7-media-center foto 9

Voer uw profielnaam in en klik op Importeren.

U krijgt een bevestigingsbericht dat alles met succes is geïmporteerd ... klik op OK.

krijg-gebeurtenis-herinneringen-terwijl-video's-in-windows-kijkt-7-media-center foto 11

Om de geïmporteerde herinneringen te controleren, klikt u op Gepland.

krijg-event-herinneringen-terwijl-video's-in-windows-kijken-7-media-center foto 12

Uw lijst met Outlook-herinneringen of andere die u handmatig hebt ingevoerd, wordt weergegeven in de lijst.

Als u een van de herinneringen om de een of andere reden niet nodig hebt, klikt u erop en klikt u vervolgens op de knop Verwijderen.

krijg-event-herinneringen-terwijl-video's-kijken-in-windows-7-media-center foto 14

Conclusie

Deze plug-in is beschikbaar in de MCE Zone en als je daar bent, bekijk dan zeker enkele van hun andere interessante plug-ins, zoals TwitterMCE, waarmee je Twitter kunt gebruiken terwijl je tv of films kijkt. Remin Me werkt ook in Vista Media Center. Als je de slechte gewoonte hebt om helemaal op te gaan in films of tv in WMC en andere verantwoordelijkheden vergeet, is dit een mooie plug-in die je zal helpen op het goede spoor te blijven.

Download de Remind Me WMC-plug-in van MCE Zone - je vindt het door een kwart van de pagina naar beneden te scrollen

Meer verhalen

Gebruik een omgekeerde Grep om Tail -f Output te filteren

Heb je ooit een staart -f in een logbestand gebruikt, alleen om te ontdekken dat het veel te snel scrolt om ermee om te gaan? Als je precies weet waarnaar je op zoek bent, kun je altijd de inhoud pakken, maar vaak weet je niet zeker wat je moet zien. In dit geval is het handig om grep om te keren.

Voorbeeldafbeeldingen bekijken met een lightbox-effect in Windows

Ben je de standaard foto-previewer in Windows 7 beu en jaloers op de coole Quick Look Preview-tool van je Mac? Hier leest u hoe u met Picasa Photo Viewer op een snelle en hippe manier een voorbeeld van uw foto's kunt bekijken in Windows.

Een gebruiker toevoegen aan een groep (of tweede groep) op Linux

Het wijzigen van de groep waaraan een gebruiker is gekoppeld, is een vrij gemakkelijke taak, maar niet iedereen kent de opdrachten, vooral niet om een ​​gebruiker aan een secundaire groep toe te voegen. We lopen alle scenario's voor je door.

Beginnersgids voor het instellen van Windows 7 Media Center

Als u overstapt van XP naar Windows 7, is Media Center een van de nieuwe functies waarin u mogelijk geïnteresseerd bent. In deze zelfstudie zullen we het proces van het voor de eerste keer configureren doornemen en enkele van de standaardfuncties bekijken.

Hoe een op zichzelf staande e-mailomgeving te bouwen

Een veel voorkomende functie van veel programma's is de mogelijkheid om e-mail te verzenden. Bij het werken aan ontwikkelingsprojecten of het doen van productdemo's die gebruikmaken van e-mail, kan het hebben van een omgeving waarvan u weet dat deze zal werken van cruciaal belang zijn. Voor deze situaties, met een volledig op zichzelf staand e-mailsysteem, zijn dat alle verzonden e-mails

Vier manieren om directe toegang tot een terminal in Linux te krijgen

Als je ooit een terminal nodig hebt die altijd beschikbaar is in Linux, zijn hier vier verschillende manieren waarop je een terminal kunt openen met maximaal drie knoppen.

E-mail importeren van Outlook naar Apple Mail.app met Thunderbird

Een probleem om te overwegen bij het overschakelen van Windows naar OS X is e-mail, aangezien Windows-gebruikers vaak geworteld zijn in Outlook. Vandaag laten we zien hoe u van Outlook naar Apple's Mail.app kunt gaan met Mozilla's Thunderbird als een brug om de kloof te overbruggen.

Gemakkelijker door lange Word-documenten navigeren met behulp van miniaturen

Als je ooit een lang Word-document moet lezen, kan het vervelend zijn om er helemaal doorheen te scrollen om te vinden wat je nodig hebt. Vandaag kijken we naar het gebruik van de miniatuurfunctie om er sneller doorheen te navigeren.

Lettertypen op uw pc installeren, beheren en verwijderen

Als je onlangs een aantal geweldige lettertypen hebt gevonden die je op je Windows-systeem wilt gebruiken, dan is het installeren ervan misschien niet iets waar je bekend mee bent. Vandaag laten we u zien hoe u deze lettertypen gemakkelijk kunt beheren.

Week in Geek: Scareware krijgt Live Support Edition

Deze week hebben we geleerd hoe u IM-gesprekken privé kunt houden, aan de slag kunt gaan met OneNote 2010, ontbrekende USB-drives in Windows 7 en Vista kunt vinden, aangepaste Ubuntu Live-cd's kunt maken, Google Android kunt testen op uw pc zonder een telefoon te kopen, en meer. Nu is het tijd om achterover te leunen en te genieten van de samenvatting van deze week