Ontspan en slaap is een rustgevende slaaptimer

ontspannen-en-slapen-is-een-rustgevende-slaaptimer foto 1

Relax and Sleep is een gratis slaaphulpmiddel voor Android-telefoons waarmee je een aangepaste slaapsoundtrack kunt mixen.

De app wordt geleverd met tientallen audiotracks: regen, krekels, gezoem van airconditioning, stadsgezichten, fluitende vogels en meer. Selecteer zoveel nummers als je wilt, pas het volume van elk afzonderlijk aan en stel vervolgens een afteltimer in om het zo lang af te spelen als je nodig hebt om weg te dromen. Je kunt maximaal vier van je creaties opslaan in vooraf ingestelde slots, zodat je nooit meer hoeft te rommelen om je Slapen bij tante May's huis in de stad te laten luisteren naar krekels op een regenachtige dag, mix weer perfect.Ontspan en slaap [Appbrain via MakeUseOf]

Meer verhalen

Voer Android 3.0 uit op een gehackt hoekje

Als je niet preuts bent om met je Nook te rotzooien en je garantie ongeldig te maken, zweeft er een hack rond waarmee je Android 3.0 erop kunt installeren en de e-boeklezer kunt opladen tot een volwaardige tablet.

Hoe u die foto, afbeelding of bestand kunt herstellen die u per ongeluk hebt verwijderd

Heb je ooit per ongeluk een foto op je camera, computer, USB-stick of ergens anders verwijderd? Wat u misschien niet weet, is dat u die foto's meestal kunt herstellen, zelfs vanaf de geheugenstick van uw camera.

Google Art Project neemt je mee naar wereldberoemde musea

Als je ooit door de gangen van verre musea hebt willen dwalen terwijl je nog in je hokje zat, dan is Google Art Project een ambitieus project dat je meeneemt naar tientallen kunstmusea over de hele wereld en je intens d...

Bureaubladplezier: Valentijnsdag-pictogrampakketten

Kijk je uit naar Valentijnsdag? Dan hebben we de perfecte manier om je desktop aan te passen voor de feestdagen met onze Valentijnsdag Icon Packs-collectie.

Hoe u bestanden draadloos kunt overbrengen tussen uw pc en Android-telefoon

Het koppelen van uw Android-telefoon om bestanden over te zetten is snel en efficiënt, maar er gaat niets boven het gemak van een draadloze bestandsoverdracht. Vandaag laten we u zien hoe u bestanden kunt overbrengen tussen Android en uw computer zonder een USB-kabel.

Month in Geek: editie januari 2011

Met het einde van de eerste maand van 2011 voor de deur is het tijd om terug te kijken op onze beste en slimste maand. Doe met ons mee, want we presenteren de tien populairste artikelen van januari voor jouw leesplezier.

Vraag How-To Geek: betegeling van Windows, iOS Remote Desktop en grip krijgen op Windows 7-bibliotheken

Deze week bekijken we hoe u toepassingsvensters in Windows 7 kunt betegelen, uw bureaublad op afstand kunt bedienen vanaf iOS-apparaten en precies begrijpt wat Windows 7-bibliotheken zijn.

Battlestar Galactica - Caprica-kaart van de 12 koloniën (behang ook beschikbaar)

Ben je een fan van Battlestar Galactica en Caprica? Als je deze twee prachtige televisieprogramma's mist, kun je een deel van de magie weer in huis halen met deze gedetailleerde kaart op posterformaat van de 12 koloniën.

Bekijk vergrote versies van miniatuurafbeeldingen met miniatuurzoom voor Firefox

Ben je de miniatuurafbeeldingen beu die gewoon te klein zijn om duidelijk te onderscheiden op je favoriete websites? Zeg vaarwel tegen frustratie en hallo tegen eenvoudig kijken met de Thumbnail Zoom-extensie voor Firefox.

IntoNow identificeert elk tv-programma op geluid

IntoNow is een slimme sociale netwerktoepassing voor iOS die het supereenvoudig maakt om met je vrienden te delen naar welk tv-programma je kijkt, omdat het elke tv identificeert (tot aan het afleveringsnummer) door gewoon 4-12 seconden van de show te horen.