Ontsnap aan uw woon-werkverkeer met de prachtige Monument Valley 2

Vermoeide forensen en verveelde studenten spelen wat games om de tijd te doden (ahem, Candy Crush Saga), maar er zijn andere games, zoals Monument Valley, waardoor mensen zouden wensen dat ze meer tijd hadden om te spelen.

De prachtige graphics en fantasievolle verhaallijn van Monument Valley krijgen een reprise in het vervolg van de titel, dat maandag in de App Store verscheen na de onthulling op Apple's WWDC. Monument Valley 2 belooft alles te worden wat het origineel was: je helpt Ro, het hoofdpersonage, virtuele werelden te verkennen met haar kind, puzzels op te lossen en je te verbazen over M.C. Onderweg Escher-achtige geometrische structuren.Om een ​​idee te krijgen van het culturele cachet van Monument Valley, moet je bedenken dat het een klein plotpunt was in het derde seizoen van de populaire Netflix-serie House of Cards, waarin de hoofdpersoon Frank Underwood zo onder de indruk was van de beschrijving van een recensent dat hij vroeg die recensent om zijn biograaf te worden.

Verwant

  • De 30 beste iPhone-gamesDe 30 beste iPhone-games

Op een typisch niveau in Monument Valley 2 navigeer je je een weg door landschappen als een botanische tuin, waarin 'vreemde deuropeningen nieuwe mogelijkheden bieden'. Maar als je vooral bedreven bent in het opruimen van levels, kan het zijn dat je bijna geen plekken meer hebt om te verkennen: een van de weinige klachten van vroege downloaders is dat de game, net als zijn voorganger, niet genoeg levels bevat.

'Ik hoop dat deze game wordt bijgewerkt met complexere puzzels', schreef een speler in een recensie in de App Store. 'Net als bij de eerste, nog steeds een extreem korte game. Klaar in ongeveer 2 uur of zo.'

Monument Valley 2 wordt verkocht voor $ 4,99 en vereist meer dan 800 MB ruimte op je iOS-apparaat (het is compatibel met zowel iPhones als iPads). Hoewel het verre van de grootste of duurste iOS-app is, is het niet bepaald een impulsdownload. De originele Monument Valley is ondertussen $ 1 goedkoper en ook beschikbaar op Android, dus het zou kunnen dienen als een betere introductie in het universum van prachtig ontworpen mobiele games.

Aanbevolen verhalen

AI kan voorspellen of je binnenkort sterft door je organen te onderzoeken

Door naar CT-scans te kijken, voorspelde een algoritme 69 procent van de tijd de patiëntsterfte.

Je kunt niet ontsnappen aan de Google Assistent, zelfs niet op tv

De Google Assistent en Android O verschijnen mogelijk op een tv bij jou in de buurt.

De Galaxy S8 en S8 Plus verpakken grote veranderingen in prachtige lichamen

Na een ruig 2016 lijkt Samsung weer op de goede weg.

Google Maps voor Android krijgt realtime informatie over woon-werkverkeer

Veeg gewoon omhoog in de app en je ziet drie tabbladen met handige, realtime informatie.

Geek Trivia: het eerste Amerikaanse nationale monument was?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!