Weg met vervelende indringers in 'Mensen op mijn gazon'

Er is niets zo frustrerend als het hebben van een mooi uitziende tuin die wordt vertrapt door indringers, maar wat doe je om van ze af te komen? De game van vandaag biedt je een handige raketwerper die je kunt gebruiken tegen de vervelende mensen die naar je planeet zijn gereisd en overal op je gazon komen!

De eerste twee niveaus helpen je bij het positioneren van de magneten die worden gebruikt om de raketten te geleiden, maar daarna moet je nadenken en de plaatsing van de magneet plannen om die vervelende mensen van je gazon te krijgen. Veel succes en veel plezier!Speel mensen op mijn gazon [FreeWebArcade]

Meer verhalen

Geek Trivia: welke sport bevat niet langer het onderdeel waarnaar het letterlijk is vernoemd?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Netwerkbeveiliging: rampen voorkomen met gebruikersaccountbeheer

In deze tweede les in onze How-To Geek School over het beveiligen van de Windows-apparaten in uw netwerk, zullen we het hebben over Gebruikersaccountbeheer (UAC). Gebruikers komen deze functie elke keer tegen als ze desktop-applicaties in Windows moeten installeren, wanneer sommige applicaties beheerdersrechten nodig hebben in

Screenshot Tour: Ubuntu Touch 14.04 op een Nexus 7

Ubuntu 14.04 LTS zal volgens Canonical de basis vormen van de eerste commercieel verkrijgbare Ubuntu-tablets. We hebben Ubuntu Touch 14.04 op onze eigen hardware geïnstalleerd om te zien hoe die tablets eruit zullen zien.

Geek Trivia: het Bluetooth-communicatieprotocol is vernoemd?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Netwerkbeveiliging: gebruikersaccounts en wachtwoorden beveiligen in Windows

Deze How-To Geek School-les is bedoeld voor mensen die meer willen leren over beveiliging bij het gebruik van Windows-besturingssystemen. Je leert veel principes die je zullen helpen een veiligere computerervaring te hebben en je krijgt de kans om alle belangrijke beveiligingstools en -functies te gebruiken die

Geek Trivia: Onderzoekers die trends op het gebied van sociale media analyseren, hebben verklaard welke dag van de week het meest deprimerend is?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Geek Trivia: Welke frisdrank drinkt Marty McFly in Back to the Future?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Geek Trivia: Welke edelsteen was oorspronkelijk, maar niet langer, als kostbaar beschouwd?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Hoe Connected Standby werkt (of waarom de batterij van uw Windows 8 pc zo snel leegloopt)

Dit is de poging van Microsoft om Windows 8 en 8.1 de altijd-aan-status te geven die mensen krijgen van iPads, Android-tablets en smartphones. Een pc met Connected Standby kan geen andere energiebeheerstatussen gebruiken, zoals slaap- en sluimerstand.

Wat kan een Service doen op Windows?

Als u Taakbeheer of Process Explorer op uw systeem opent, ziet u veel services actief. Maar hoeveel impact kan een service hebben op uw systeem, vooral als deze is 'beschadigd' door malware? De SuperUser Q&A-post van vandaag bevat de antwoorden op de vragen van een nieuwsgierige lezer.