De online stopwatch gebruiken als bureaubladtoepassing

Terwijl ik onderzoek deed voor een project waarbij benchmarking betrokken was, realiseerde ik me dat ik een goede stopwatch nodig had om de resultaten te timen... en toen vond ik een website die precies dat doet, en dat doet het best goed. Om het nog gemakkelijker te maken, kunnen we het starten als een desktop-applicatie.

Om aan de slag te gaan, moet de Chrome-browser van Google al zijn geïnstalleerd, omdat we de functie Snelkoppelingen voor toepassingen maken gebruiken om de website helemaal alleen in een venster te starten, waarbij een desktoptoepassing wordt nagebootst.

De applicatiesnelkoppeling makenOpen Chrome en blader naar http://www.online-stopwatch.com/large-stopwatch/ en klik vervolgens op het pictogram rechts van de adresbalk en kies Snelkoppelingen naar toepassingen maken... in het menu.

de-online-stopwatch-gebruiken-als-een-desktop-applicatie foto 1

U krijgt de keuze waar u de snelkoppelingen wilt plaatsen en klikt vervolgens op de knop OK om door te gaan.

de-online-stopwatch-als-een-desktop-applicatie gebruiken foto 2

Op dit punt heb je een pictogram voor de online stopwatch. De pictogramkwaliteit is niet zo geweldig bij grotere formaten, maar het ziet er in ieder geval goed uit in de snelstartbalk.

de-online-stopwatch-gebruiken-als-een-desktop-applicatie foto 3

Als je het nu opent, krijg je wat lijkt op een desktop-applicatie, hoewel het niets meer is dan een aangepaste browser met een speciale snelkoppeling.

de-online-stopwatch-gebruiken-als-een-desktop-applicatie foto 4

U kunt deze functie van Google Chrome gebruiken om van elke website een desktoptoepassing te maken... tal van mogelijkheden.

Meer verhalen

Wijzig uw vergeten Windows-wachtwoord met de Linux System Rescue-cd

Tot dusverre hebben we in onze serie besproken hoe u uw Windows-wachtwoord opnieuw kunt instellen met de Ultimate Boot-cd, maar als u wat technischer bent, wilt u misschien gewoon de uitstekende System Rescue-cd gebruiken, die op Linux is gebaseerd.

Stomme geektrucs: verklein de XP-volumeregeling

Als je net iets hebt gedaan in het bijzijn van een niet-nerd dat hen genoeg verrast om te vragen hoe heb je dat gedaan?, dan heb je waarschijnlijk een stomme nerdtruc uitgevoerd. Meestal zijn deze trucs niet ingewikkeld, maar weinig bekende leuke trucs die we graag delen.

Plaknotities gebruiken in Windows Vista of XP

Een van de hoofdbestanddelen van elke kantoorbaan is het traditionele gele plakbriefje, dat te vaak wordt gebruikt om wachtwoorden naast de monitor te plakken. Omdat ik een nerd was, dacht ik dat ik in plaats daarvan een digitale oplossing zou gebruiken ... er zijn veel alternatieven, maar Windows Vista heeft er een ingebouwd.

Reset uw vergeten wachtwoord op de gemakkelijke manier met behulp van de ultieme opstart-cd voor Windows

We hebben eerder geschreven over hoe u uw eigen Ultimate Boot-cd voor Windows kunt maken, die is gebaseerd op XP, maar die nog steeds kan worden gebruikt voor het repareren van Vista-computers. Vandaag laten we u zien hoe u uw wachtwoord eenvoudig opnieuw kunt instellen met die cd.

Familieplezier: foto's delen met Photo Gallery en Windows Live Spaces

Dus je hebt een geweldige zomervakantie gehad met je familie en nu wil je die foto's delen met vrienden en familie. Als u Windows Vista gebruikt, kunt u die herinneringen beheren en delen met anderen met behulp van Vista's Photo Gallery en Windows Live Spaces.

Secure Computing: Detecteer en verwijder malware met Windows Defender

Hoewel we alle gratis antispywaretoepassingen behandelen, is het niet meer dan eerlijk om te praten over de volledig gratis Windows Defender-tool die is ingebouwd in Windows Vista en beschikbaar is als gratis download van Microsoft voor XP-gebruikers.

Reset uw Ubuntu-wachtwoord eenvoudig vanaf de Live-cd

Ons laatste artikel over hoe je je Ubuntu-wachtwoord eenvoudig kunt resetten via het grub-menu was behoorlijk populair, dus ik heb besloten een serie te maken over alle verschillende manieren om je wachtwoord opnieuw in te stellen op Linux of Windows ... de les van vandaag is hoe je de Live-cd om het wachtwoord opnieuw in te stellen.

Verbeter de look & feel van Windows XP op een gemakkelijke manier

Dit is een gastartikel van Ghaus Iftikhar Nakodari van AddictiveTips.

Veilig computergebruik: blokkeer en voorkom schadelijke software met SpywareBlaster

Een van de gemakkelijkste instellingen voor antispywareprogramma's is JavaCool's SpywareBlaster. In plaats van te wachten met het scannen en verwijderen van spyware nadat de pc al is geïnfecteerd, wordt voorkomen dat spyware ooit uw computer infecteert.

Veilig computergebruik: maak geplande scans met Spybot Search & Destroy

Zoals ik in een eerdere post heb aangegeven, is Spybot Search & Destroy zeker niet achterhaald, zoals sommigen in de branche je willen doen geloven. Ik schreef dat artikel meer dan een jaar geleden en sindsdien is Spybot alleen maar beter geworden.