Herstel lastige apparaatstuurprogramma's in Windows Vista

Als u een nieuw stuurprogramma hebt geïnstalleerd dat problemen veroorzaakt op uw computer, kunt u met een paar eenvoudige stappen eenvoudig teruggaan naar de vorige versie van het stuurprogramma.

Eerst moet je Apparaatbeheer openen. De eenvoudigste manier is om apparaatbeheer in het zoekvak van het startmenu te typen, maar u kunt ook door het configuratiescherm gaan als u dat wilt.

Zodra u het hebt geopend, bladert u naar het probleemapparaat, klikt u met de rechtermuisknop en kiest u Eigenschappen.roll-back-probleem-apparaat-stuurprogramma's-in-windows-vista foto 1

Klik nu op het tabblad Stuurprogramma en klik vervolgens op de knop Stuurprogramma terugzetten.

roll-back-probleem-apparaat-stuurprogramma's-in-windows-vista foto 2

Je krijgt een melding dat je het niet wilt doen, maar ga toch door. U kunt altijd op de knop Stuurprogramma bijwerken klikken om de nieuwste versie weer op te halen.

Zoals je kunt zien aan mijn apparaatkeuze, veroorzaakte het nieuwste touchpad-stuurprogramma problemen voor mij, dus ik heb het teruggedraaid.

Meer verhalen

Bekijk uw Google-agenda in Outlook 2007

Google Agenda is een fenomenale webtoepassing voor het beheren van uw agenda's, maar zovelen van ons zijn nog steeds gedwongen om Outlook op het werk te gebruiken. Het goede ding is dat je het beste van twee werelden kunt hebben door je vanuit Outlook te abonneren op je Google Agenda.

Tekst importeren in Excel 2007

Niets is gelijk aan Excel voor het kraken van getallen, maar wat als uw gegevens nog niet in een Excel-spreadsheet staan? Het is net zo eenvoudig als het gebruik van de wizard Tekst importeren.

Snel tekst vertalen naar een andere taal in Word 2007

Het onderzoeksvenster in Word 2007 kan u helpen om eenvoudig tekst in andere talen te vertalen, met behulp van tweetalige woordenboeken die worden aangedreven door WordLingo.com.

Volg MySQL-query's met mysqlsniffer op Ubuntu

U hebt een productiedatabaseserver en u kunt het loggen van query's niet inschakelen ... dus hoe ziet u de query's die worden uitgevoerd op de database?

.OGM-videobestanden afspelen in Windows Vista

Dus je hebt een heleboel .OGM-videobestanden en ze kunnen niet worden afgespeeld in Windows Vista... relax, je hoeft alleen maar de juiste codecs te installeren om ze af te spelen vanuit Windows Media Player.

Zorg ervoor dat de mini-opmaakwerkbalk stopt met opduiken in Word 2007

Een van de grootste nieuwe veranderingen in Office 2007 is de nieuwe mini-werkbalk die verschijnt wanneer u tekst markeert en ofwel met de rechtermuisknop klikt of uw muis omhoog beweegt.

Voorvertoning van documenten zonder ze te openen in Word 2007

Als u veel Word-documenten hebt en niet zeker weet welke de informatie bevat die u nodig hebt, kunt u met Microsoft Word 2007 een voorbeeld van een document in Word bekijken zonder dat u elk document hoeft te openen.

AutoHerstel-interval wijzigen op Office 2007

AutoHerstel is een Microsoft Office-functie die voorkomt dat u werk verliest in het geval van een systeemcrash of stroomuitval door uw document automatisch op bepaalde tijdsintervallen op te slaan.

Maximaliseer de ruimte door het lint automatisch te verbergen in Office 2007

De lintfunctie in Microsoft Office 2007 zit vol met functies die het navigeren door opties vergemakkelijken, maar het neemt veel ruimte in beslag. Als u denkt dat het lint te groot is, kunt u het in een pseudo-auto-hide-modus zetten en toch alle functionaliteit behouden, maar met een veel kleinere

Handtekening toevoegen in Outlook 2007 met behulp van het lint

Het toevoegen van uw contactgegevens als handtekening aan uw e-mails is erg handig in een zakelijke omgeving, maar ook voor persoonlijke e-mails. U kunt op dezelfde manier een handtekening toevoegen als in 2003, maar u kunt The Ribbon ook gebruiken als een nieuwe manier om uw handtekening toe te voegen.