OnePlus pronkt met de OnePlus 5 te midden van beeldlekken

oneplus-shows-off-the-oneplus-5-mid-image-leaks foto 1 OnePlus

Het is nog maar twee dagen geleden dat OnePlus de lanceringsdatum van 20 juni aankondigde voor zijn aankomende OnePlus 5 vlaggenschiptelefoon, maar het duurde niet lang voordat er een paar beeldlekken opdoken, met dank aan Android Police en Slashleaks. Met die dubbele camera, LED-flitser, antennebanden en grijstint, waren commentatoren er snel bij om te wijzen op de ongelukkige gelijkenis tussen dit apparaat en de iPhone 7 Plus, wat vermoedelijk de reden is waarom OnePlus besloot om de bovenstaande afbeelding te plaatsen om een ​​punt te maken. Inderdaad, vanuit deze hoek lijkt de OnePlus 5 een meer unieke omtrek te hebben die van de zijkant naar de bovenkant loopt, maar de rest is nog steeds praktisch identiek aan de iPhone 7 Plus.

Ondanks de schijnbare identiteitscrisis, zal de OnePlus 5 een behoorlijk prestatiebeest worden - een rol die zijn voorgangers in elk van hun eigen generatie hebben gespeeld; om nog maar te zwijgen van het feit dat het waarschijnlijk concurrerend geprijsd zal zijn zoals voorheen. Het bedrijf heeft al onthuld dat deze telefoon de Snapdragon 835-chipset van Qualcomm zal gebruiken, en gisteren voegde @evleaks eraan toe dat hij wordt geleverd met maar liefst 8 GB RAM, volgens een broncode die hij op de website van Amazon India heeft opgegraven. De dubbele camera zal ook worden verbeterd door de input van DxO, maar dat zullen we natuurlijk beoordelen wanneer we een testapparaat in handen krijgen. We hopen dat er op zijn minst een nieuw kleurontwerp zal zijn om meer differentiatie te stimuleren, en hey, misschien heeft OnePlus nog een paar trucjes in petto voor 20 juni.

Aanbevolen verhalen

4K-beelden tonen een SpaceX Falcon 9 die landt

De landing, die dit weekend op Cape Canaveral plaatsvond, is de eerste SpaceX-missie om een ​​Dragon-vrachtschip opnieuw te gebruiken.

Trent Reznor blaast stof van de 'Quake'-score voor heruitgave van vinyl

Na 21 jaar zal de soundtrack van de game 'Quake' beschikbaar zijn op vinyl.

OnePlus 5 wordt gelanceerd op 20 juni

OnePlus onthult op 20 juni zijn vijfde vlaggenschip.

Verrassing! U kunt de nieuwste OnePlus-telefoon (opnieuw) niet krijgen

OnePlus was dit al dagen aan het hypen op Twitter, om enkele fans in de steek te laten met een relatief kleine aankondiging.