Oeps! Sorry voor de invoerfouten

Als je RSS-lezer plotseling werd gebombardeerd met berichten uit 2006 over Ubuntu, had je misschien aangenomen dat we een machine hadden uitgevonden die je terug in de tijd kon teleporteren ... maar dat was niet het geval. Blijkt dat de nieuwste community-build van MySQL (de databaseserver die we gebruiken) niet compatibel is met oudere versies van WordPress (de software die voor de site wordt gebruikt).

Dit begon allemaal op zaterdag, toen de hostingprovider die we een paar maanden gebruiken, een enorme explosie had die de stroom naar het datacenter uitschakelde, waardoor de site een aantal uren plat lag. Nadat ik me realiseerde dat ze het probleem niet snel zouden oplossen, migreerde ik de site zaterdagavond laat naar een back-upserver.

Omdat die server de belasting niet gemakkelijk aankon, heb ik me aangemeld bij weer een andere hostingprovider en uiteindelijk gisteravond laat gemigreerd naar de nieuwe server ... Helaas is de versie van MySQL toevallig niet compatibel met deze versie van WordPress, en dat heb ik niet gedaan pas de fout op als mensen begonnen te klagen.Gelukkig duurde het slechts ongeveer 5 minuten om het op te lossen ... voor meer informatie over het eigenlijke probleem, zie dit forumbericht.

[Update] De oplossing was om terug te schakelen naar versie 5.0.45, voor degenen die het zich afvroegen.

Meer verhalen

Heb je een hekel aan incasso-oproepen? Hoe ze goed te doen?

Aangezien het lastig kan zijn om te laatbetalers te bellen, moet u uw best doen om zo efficiënt en effectief mogelijk te incasseren wat u verschuldigd bent. Hier is hoe.

Hoe u uw prijzen kunt verhogen en verlagen?

business - Hoe u uw prijzen kunt verhogen en verlagen - Entrepreneur.com

De basisprincipes van geldbeheer

De basisprincipes van geldbeheer en andere managementtips van Entrepreneur.com.

4 eenvoudige strategieën om de welgestelden te beïnvloeden

De zeer rijken zijn zeer beschut. Aan hen verkopen is buitengewoon moeilijk totdat je leert hoe je voor hen kunt komen.

Hoe de brutowinst te berekenen?

Leer hoe u de brutowinst berekent met vaste en variabele kosten. Methoden om brutowinstmarges en markeringen te berekenen om uw bedrijf vandaag te helpen.

10 wetten van marketing via sociale media

Top 10 marketingwetten voor sociale media om nieuwe klanten aan te trekken en uw bedrijf te laten groeien. Bewezen sociale-media-etiquette om de merkaanwezigheid te verbeteren en een betere gebruikerservaring te bieden.

Een logo maken

Met een goed ontworpen logo kunnen potentiële klanten direct ontdekken hoe uw bedrijf hen van dienst kan zijn.

Een product verkopen: 5 manieren om zichzelf te verkopen

Leer hoe u op 5 eenvoudige manieren een product kunt verkopen op een drukke markt en u kunt onderscheiden van de rest.

7 Leiderschapslessen die u kunt leren van het basketbalspel

Winnen op het veld, net als winnen in zaken, vereist dat de som van uw team krachtiger blijkt te zijn dan welke individuele speler dan ook.

7 krachtige tips voor spreken in het openbaar van een van de meest bekeken TED Talks-sprekers

Simon Sinek hield de derde meest bekeken presentatie ooit van TED Talks. Dit zijn zijn topgeheimen voor het vastleggen, boeien en verbinden met je publiek.