Ochtendroutines van deze 10 oprichters van miljoenenbedrijven

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd op 30 juni 2016

De vroege vogel krijgt de worm.

Voor succesvolle bedrijfsleiders lijkt dat zeker het geval te zijn. Leiders hebben succesgewoonten die routine zijn geworden en hebben de neiging om vroeg wakker te worden om tijd te maken voor wat belangrijk voor hen is: beweging, meditatie, beweging, familie, een paar e-mails inhalen, uitgaan met de hond of zelfs tijd doorbrengen in de tuin .Bekijk de ochtendsuccesgewoonten van deze 10 ondernemers om je beste zelf te zijn en misschien ooit je eigen miljoenenbedrijf te runnen.

1. Maak tijd en ruimte vrij om bij te praten.

Afbeelding tegoed: monkeybusinessimages | Getty Images

Dave Rusenko, de oprichter en CEO van Weebly, een hostingservice voor mensen om websites te maken en te beheren, zegt dat hij zijn dag wat later begint dan de meesten met wat stille tijd.

Ik begin meestal wat later omdat ik wat later werk. Ik begin om 9 uur 's ochtends en begin dan rond te werken en heb eigenlijk gewoon wat rustige tijd voor een uur of twee en werk vanuit huis. Dan ga ik naar kantoor en werk tot 20.00 uur', zegt hij. 'Het kantoor is geweldig. Het meeste van mijn beste werk doe ik op kantoor. Ik spreek vaak met mensen die goede ideeën hebben. Maar thuis gaat het erom e-mails in te halen, aan de slag te gaan en de kaders te leggen voor wat ik die dag hoop te bereiken. Op kantoor kan het drukker zijn. Thuiswerken is lekker rustig en een fijne manier om 's ochtends je aandacht op te richten ter voorbereiding op de dag die voor je ligt.

2. Mediteer.

Afbeelding tegoed: Mark Andersen | Getty Images

Jerrod Blandino is de oprichter en CCO van Too Faced, dat schoonheidsproducten maakt. Hoewel hij niet geweldig is met technologie, gebruikt hij één app om de geest te zuiveren.

Ik heb onlangs geleerd om mijn dag te beginnen met mediteren met deze app -- 1 Giant Mind', zegt Blandino. 'Het heeft me geholpen om 's ochtends meer gefocust op pad te gaan... Als het tijd is om voor alles te zorgen, ben ik meer georganiseerd en duidelijk.

3. Begin je dag met een klein plezier -- en maak er een ritueel van.

Afbeelding tegoed: MarijaRadovic | Getty Images

Melissa Ben-Ishay, de oprichter van Baked by Melissa, een cupcakewinkel die het dessert in hapklare smaken aanbiedt, begint haar dag met een smakelijk ritueel.

Ik drink een kopje Turkse koffie. Ik trouwde met een Israëliër en toen ik met hem begon te daten, stelde hij me voor aan Turkse koffie', zegt ze. 'Daarna ga ik naar de sportschool. Ik word wakker als het nog donker is en daar ben ik trots op omdat ik een ochtendmens ben. Ik doe dat om voor mezelf te zorgen en de beste versie van mezelf te zijn die ik kan zijn. De manier waarop je je dag begint, bepaalt hoe de rest van je dag zal zijn. Het is belangrijk voor mij om dingen te doen waardoor ik me positief, gemotiveerd en zelfverzekerd voel als ik begin.

4. Maak verbinding vanaf het moment dat u wakker wordt.

Afbeelding tegoed: monkeybusinessimages | Getty Images

In tegenstelling tot degenen die mediteren, doet Rich Pleeth het tegenovergestelde. Als oprichter en CEO van een applicatie genaamd Sup, die mensen verbindt met vrienden in de buurt, gaat hij aan de slag door zijn telefoon te checken zodra hij wakker wordt en ervoor te zorgen dat hij weet wat er online gebeurt.

Ik check alle nieuwssites, mijn sociale feeds en doe zoveel mogelijk e-mails terwijl ik in bed ben', zegt hij. 'Dan is het aan de douche voordat ik naar mijn eerste vergaderingen ga.

5. Bekijk uw planning en dag in vogelvlucht in vogelvlucht.

Afbeelding tegoed: vgajic | Getty Images

Damien Patton is de oprichter en CEO van Banjo, een applicatie voor het beheren van nieuws en sociale media. Hij begint de dag door naar zijn persoonlijke commandocentrum te gaan, een aparte kamer in zijn huis met meerdere schermen en monitoren zodat hij kan werken voordat hij naar kantoor gaat.

Ik begin de dag door met de verschillende teams te praten en te kijken hoe het gaat, de metrics, etc., zegt hij. Op die manier heb ik, wanneer ik mijn vergaderingen voor de dag begin, een volledig live beeld van waar de dag begint.

6. Speel met je geliefde.

Afbeelding tegoed: Alija | Getty Images

Jeff Chapin is de mede-oprichter en chief product officer van Casper, een bedrijf dat gespecialiseerd is in slaap door producten aan te bieden, waaronder een one-size-fits-all leverbare matras. Hij begint de dag met zijn hond, Alta.

Ik begin met rennen met mijn hond - rond 6.30 of 7 uur 's ochtends', zegt Chapin. 'Ik doe mijn best om mijn telefoon of e-mail niet te checken voordat ik dat in ieder geval heb gedaan en ga ontbijten.

Hij zegt dat de reden waarom hij deze tijd neemt om de stekker uit het stopcontact te halen, is dat zijn standaard is om veel dingen tegelijk te doen en door te gaan naar het volgende.

In het echte leven krijgen we zelden acht uur slaap of een heel uur om 's ochtends met de hond te rennen, zegt hij, maar dat betekent niet dat we die zes uur slaap of 30 minuten niet kunnen gebruiken om te rennen en het hoofd leegmaken, toch?

7. Drink veel koffie.

Afbeelding tegoed: Andy Teo aka Photocillin | Getty Images

Jessica Dilullo Herrin is de oprichter en CEO van Stella en Dot, een online winkel voor fashion merchandise. Herrin begint haar dag door voor haar geest, lichaam en ziel te zorgen.

Maar niet zonder koffie, eerst.

Het allereerste wat ik doe is naar de keuken gaan om koffie te halen. Maar daarna begin ik mijn dag met twee gewoontes: meditatie en lichaamsbeweging, zegt ze. Ik heb kracht in lichaam en geest nodig om al het andere te kunnen doen wat mijn dag nodig heeft, dus concentreer ik me op zelfzorg. Het is alsof ik mijn eigen zuurstofmasker opzet. Ik weet dat als ik voor mezelf zorg, ik beter voor iedereen kan zorgen.

8. Negeer de telefoon.

Afbeelding tegoed: Flavien Haas/EyeEm | Getty Images

Peter Gasca is als ondernemer, adviseur en auteur adviseur voor Startup.SC. Hij is ook de oprichter van Naked Cask, een startup in de ambachtelijke bierindustrie. In plaats van meteen naar zijn apparaat te gaan als hij wakker wordt, geeft Gasca zijn hersenen een kans om de wielen te laten draaien.

Ik maak me schuldig aan het uitzetten van het alarm op mijn telefoon en word meegezogen in de meldingen op mijn vergrendelingsscherm, schrijft hij in Entrepreneur. Het enige dat dit doet, is mijn stressniveau onmiddellijk verhogen. In plaats van 's ochtends je telefoon te pakken om je e-mail, agenda of updates te checken, kun je ervoor kiezen om de eerste vijf minuten met je eigen gedachten wakker te worden.'

Hij schrijft:

'Niets dat de afgelopen uren is gebeurd terwijl je sliep, kan niet nog een paar minuten wachten tot je mentaal wakker bent en voorbereid bent om ermee om te gaan. Nu begrijp ik dat de meesten van ons uw telefoons gebruiken voor onze alarmen. Als je de verleiding niet kunt weerstaan ​​om je telefoon te checken nadat je het alarm hebt uitgezet, doe dan slim en investeer in een goedkope wekker en verplaats je telefoon naar een andere kamer.

9. Word een ochtendmens.

Afbeelding tegoed: AdamRadosavljevic | Getty Images

Tom Harari is de oprichter en CEO van Cleanly, een applicatie die mensen verbindt met on-demand wasservices. Hij veranderde zijn wegen en werd een ochtendmens.

Elke dag volgt hetzelfde patroon: wakker worden om 6 uur 's ochtends, de KPI's van de vorige dag bekijken bij een sterke kop koffie, gym om 7 uur 's ochtends, dan op kantoor', zegt hij. 'Ik was niet altijd een ochtendmens, maar vroeg opstaan ​​dwingt zeker een bepaalde discipline af die doorwerkt in de rest van de dag.

10. Tuin -- of doe iets waardoor je in contact kunt komen met de natuur.

Afbeelding tegoed: monkeybusinessimages | Getty Images

Josh Reeves is mede-oprichter en CEO van Gusto, een bedrijf dat online salarisadministratie, secundaire arbeidsvoorwaarden en HR aanbiedt. Met een passie voor introspectie en dieren in het wild, wordt deze ondernemer vroeg wakker en gaat hij naar de tuin.

Mijn schema is wakker worden voor zonsopgang. Meestal breng ik de eerste 30 minuten in de tuin door', zegt hij. 'Ik vind veel vreugde en eenvoud in het leven uit de natuur. Het groeit voortdurend zonder enige van mijn inbreng of bijdrage. Het herinnert ons eraan dat de wereld een stuk groter is dan iemand zich ooit kan voorstellen', zegt Reeves.

'Het geeft me ook de kans om mijn hoofd leeg te maken. Het is heel gemakkelijk om reactionair te worden in het leven van een startup -- om tactisch te worden en elk obstakel te overwinnen. Maar er zijn altijd een miljoen puzzels om uit te zoeken, dus ik heb de mogelijkheid nodig om me los te maken en na te denken -- om mijn geest te laten dagdromen. Ik begin mijn dag graag met die mindset.

Lindsay Friedman

Lindsay Friedman is een stafschrijver bij Entrepreneur.com.

Lees verder

Aanbevolen verhalen

The Morning After: dinsdag 21 februari 2017

Hoi!

Toyota's 10 miljoenste hybride verkoop duidt op een groenere toekomst

De automaker schat dat zijn auto's bijna 8 miljoen gallons gas hebben bespaard.

Volg deze 7 stappen om gefocust te blijven en uw doelen te bereiken

Verminder de hoeveelheid lawaai in je hoofd.

Betaal uzelf: waarom oprichters elke maand winst opzij moeten zetten

Niemand die je inhuurt werkt gratis en jij ook niet.