The Morning After: woensdag 14 juni 2017

de-ochtend-na-woensdag-14 juni 2017 foto 1 Bandai Namco

Welkom in het midden van de week. Het was Nintendo's beurt om de E3 te domineren, 's werelds grootste gameshow. Super Mario Odyssey komt in oktober naar de Switch, Intel maakt VR beter en de Atari 2600 is terug. Soort van.


Het vervolg dat de serie verdient, komt naar de Nintendo Switch.
'Metroid' is echt, echt terugde-ochtend-na-woensdag-14 juni 2017 foto 2

O jongen. We dachten dat Nintendo's E3-showcase volledig in het teken zou staan ​​van Super Mario Odyssey, maar het had nog een bom voor ons. Een decennium na de laatste hoofdtitel komt Metroid echt terug. We krijgen Metroid Prime 4.


We hebben een basis gebouwd op de E3 om je te helpen verder te gaan dan de beursvloer.
Live vanaf Engadget's E3 2017-podium: interviews, panels en meer!

de-ochtend-na-woensdag-14 juni 2017 foto 3

Elk jaar bouwen we op CES een podium, nodigen we boeiende mensen uit om met ons te chatten en bekijken we wat er echt toe doet op de show. Het is geweldig! We hebben zelfs zo'n goede tijd gehad dat we besloten het nog een keer te doen, alleen deze keer op de E3 -- het epicentrum van het game-universum voor de komende dagen. Doe met ons mee terwijl we het nieuws van de dag bespreken en de problemen waarmee de industrie wordt geconfronteerd, vergezeld van een mix van meesterbreinen en ontwikkelaars. Oh, en maak je geen zorgen: we hebben genoeg tijd om ook wat nieuwe games te spelen. Je vindt hier ons volledige podiumschema.


Knip het touw door.Intel's HTC Vive-add-on biedt de beste draadloze VR-verbinding die we hebben gezien

de-ochtend-na-woensdag-14 juni 2017 foto 4

Maak kennis met DisplayLinkXR, de op WiGig gebaseerde installatie die deze gigabit-gegevenssnelheden gebruikt om uw pc en VR-headset draadloos te verbinden. We weten nog steeds niet hoeveel het gaat kosten of wanneer het beschikbaar zal zijn, maar de technologie is indrukwekkend. Hoe belachelijk de actie in Space Pirate Trainer ook werd, Devindra Hardawar meldt dat het niet te onderscheiden was van zijn bekabelde HTC Vive-opstelling thuis.


Iets om naar uit te kijken?
De Xbox One X is ambitieus in de puurste zin van het woord

De Xbox One X is 's werelds krachtigste console (ook al hebben we er geen in werking gezien omdat alle demo's op de witte dev-kits draaiden), maar om er het maximale uit te halen, moet je waarschijnlijk wat upgrades. Naast de doos zelf, wil je een HDR-compatibele 4K-tv en een Dolby Atmos-klaar audiosysteem. Natuurlijk, als je er een koopt, heb je dat spul waarschijnlijk al en wacht je gewoon om het allemaal aan te sluiten.


Tijd om die oude karren af ​​te stoffen, laat E.T. waar het is.Atari 2600-fans krijgen de revivalconsole die ze verdienen

de-ochtend-na-woensdag-14 juni 2017 foto 5

Als je retro Atari 2600-games wilt spelen, zijn er tal van opties, maar een nieuwe console biedt ondersteuning voor de originele cartridges met alle moderne voordelen. De RetroN 77 speelt de meeste, zo niet alle, originele game-cartridges in glorieuze 1080p, met een moderne beeldverhouding, direct uit de doos.


Begin volgend jaar naar hartelust jagen.'Monster Hunter: World' is de eerste wereldwijde uniforme release van de serie

Monster Hunter X verkocht in ongeveer de eerste maand 3,2 miljoen exemplaren, en hoewel de serie hier in de Verenigde Staten lang niet zo populair is geweest, zou dat begin volgend jaar kunnen veranderen wanneer de nieuwste titel, Monster Hunter: World, wereldwijd uitkomt. tegelijkertijd.


Huh, is er een reden waarom je op zoek bent naar een nieuwe tv?
Vizio's kleurrijke 4K-tv's uit de M- en P-serie gaan in de uitverkoop

de-ochtend-na-woensdag-14 juni 2017 foto 6

Precies op tijd kondigde Vizio aan dat zijn nieuwe M- en P-serie Ultra HD-sets in de winkelrekken aankomen. Je kunt naar Best Buy of Walmart of waar dan ook rennen en ze zelf bekijken voordat je ze mee naar huis neemt om je Xbox One X (of PS4 Pro, of Switch ... we raden) nest te veren.


Nieuwe console. Nieuwe werelden. Nieuwe hoed.

'Super Mario Odyssey' komt op 27 oktober naar de Switch

de-ochtend-na-woensdag-14 juni 2017 foto 7

Toen Nintendo Odyssey plaagde als een verfrissende terugkeer naar vorm, gaf dat ons niet veel houvast. We wisten dat Mario een aardachtige metropool zou gaan verkennen, New Donk City genaamd. We wisten dat hij kon dansen. We wisten dat hij een magische hoed had. Nu weten we wanneer we alles kunnen spelen: vandaag op de E3 kondigde Nintendo aan dat Super Mario Odyssey op 27 oktober zou uitkomen. (En we moeten het spelen: hoor binnenkort onze gedachten erover.)

Maar wacht, er is meer...

  • Tesla Model X verdient een perfecte NHTSA-veiligheidsclassificatie
  • E3 is pc-gaming niet vergeten
  • 'Yoshi' op Switch is meer karton, minder garen
  • Deze worm kreeg een tweede kop na een reis naar de ruimte
  • Uber-bestuurslid maakt seksistische grap over seksisme-conferentiegesprek, Uber-bestuurslid treedt af

Aanbevolen verhalen

The Morning After: dinsdag 13 juni 2017

The Morning After: One X-reacties, Sony vuurt terug plus beoordelingen van iPad Pro 10.5 en Surface Laptop.

The Morning After: woensdag 7 juni 2017

Een diepere kijk in het WWDC-nieuws van Apple en de nieuwste game van Nintendo.