De ochtend erna: maandag 26 juni 2017

de-morgen-na-maandag-26 juni-2017 foto 1 Rocket League

Het is maandagochtend en we hebben het over hoe tweets nu officiële presidentiële verklaringen zijn, het probleem met de consoleoorlogen en Snapchat-specificaties gemaakt voor onderwater.


Het belang van platformonafhankelijk spelen.'Rocket League' sterft zonder multiplayer voor meerdere consolesde-morgen-na-maandag-26 juni-2017 foto 2

Alle online games sterven uiteindelijk. Maar het verschil tussen de originele versie van World of Warcraft en bijvoorbeeld Call of Duty: Ghosts is dat WoW meer een service was op een open systeem (pc). Spelers kunnen geleidelijk migreren naar de jaarlijkse uitbreidingen en toch deel uitmaken van de totale bevolking. Als het op Rocket League aankomt, heeft Jeremy Dunham van ontwikkelaar Psyonix een manier om deze gebroken spelersbases op te lossen: het openen van platformonafhankelijke multiplayer. 'We proberen niet zes Rocket Leagues te bouwen', zei hij. 'We kijken er niet naar uit wanneer Rocket League 2 en 3 en 4 uitkomen. Rocket League is de game die we blijven updaten. Het is belangrijk voor ons om dat gaande te houden, generatieoverschrijdend, over meerdere platforms, zonder iets op te offeren.'


Het Witte Huis beweert dat de tweets van Trump een officieel antwoord zijn op het onderzoek van een federale commissie.
In 2017 zijn tweets officiële presidentiële uitspraken

de-morgen-na-maandag-26 juni-2017 foto 3

Weet je nog steeds niet zeker of een tweet telt als een officieel antwoord op een federaal onderzoek? Welnu, het Witte Huis heeft opnieuw bevestigd dat dit zo is. Zoals gemeld door Reuters, stuurde het Witte Huis een brief naar de inlichtingencommissie van het Huis van Afgevaardigden waarin werd beweerd dat een paar tweets van Trump op donderdag het officiële woord van de president over de kwestie waren.


Een universiteit in Nederland bouwt een bijzondere fietsbrug.
Een 3D-geprinte brug van gewapend beton

de-morgen-na-maandag-26 juni-2017 foto 4

Daar zijn onderzoekers begonnen met het maken van onderdelen voor een 3D-geprinte fietsbrug van gewapend beton. Als het klaar is, zal het blijkbaar de eerste brug zijn die 3D-geprint gewapend beton gebruikt (maar niet de eerste 3D-geprinte brug die andere materialen gebruikt -- of zelfs beton zelf). de CO2-uitstoot van de productie van betoncement te verminderen. De 3D-printer biedt ook meer ontwerpvrijheid door vormen te fabriceren die veel moeilijker te produceren zijn met een mal.


Nee, die 'genezende stickers' zijn niet gemaakt van NASA-technologie.Ex-NASA-wetenschapper noemt de 'genezende stickers' van Goop een hoop BS

de-morgen-na-maandag-26 juni-2017 foto 5

De lifestyle-website van Gwyneth Paltrow, Goop, promoot allerlei soorten onzin. Een van de nieuwste aanbevelingen, draagbare stickers van een bedrijf genaamd Body Vibes, is echter moeilijk om door de vingers te zien, omdat de makers beweerden dat het NASA-technologie gebruikt. Goop schreef dat de lichaamsstickers in staat zijn om 'de energiefrequentie in ons lichaam' opnieuw in evenwicht te brengen, omdat ze zijn gemaakt van 'hetzelfde geleidende koolstofmateriaal dat NASA gebruikt om ruimtepakken te lijnen' om 'de vitale functies van een astronaut tijdens het dragen te bewaken'. Behalve, zoals een vertegenwoordiger van NASA tegen Gizmodo zei, dat is helemaal niet waar.


Snapchat werkt samen met cruiseschip voor onderwaterbeelden.
Aangepaste Snapchat-specificaties kunnen foto's maken onder de zee

de-morgen-na-maandag-26 juni-2017 foto 6

Spectacles heeft het delen van marginaal opwindende video's op het land via Snapchat eenvoudiger gemaakt. Het helpt ook dat u niet langer op een automaat hoeft te jagen om een ​​paar in de VS te vinden. Maar een samenwerking tussen het sociale netwerk en de cruisemaatschappijen van Royal Caribbean maakt het gemakkelijk om onder water beelden vast te leggen. De SeaSeeker kan tot 30 minuten onder water video opnemen, op diepten tot 50 voet, waardoor het perfect is voor duiken en vrijduiken.

Maar wacht, er is meer...

  • Facebook, geen presidentiële ambitie, is waarom Zuckerberg op tournee is
  • WhatsApp wordt in sommige landen een topnieuwsbron
  • Aanbevolen literatuur: de oorspronkelijke televisie-aspiraties van Apple

Aanbevolen verhalen

The Morning After: vrijdag 23 juni 2017

De ochtend erna. Voorzichtig op dat woon-werkverkeer.

De ochtend erna: maandag 19 juni 2017

Het gevecht begint opnieuw: de Morning After.