U kunt nu Google Docs en Gmail afdrukken via Google Cloud Print

nu-you-can-print-google-docs-and-gmail-through-google-cloud-print foto 1Google Cloudprinter wordt eindelijk redelijk nuttig, dankzij een Chrome-extensie van derden waarmee je elk .txt- of .doc-bestand kunt afdrukken, en nu is het bijgewerkt met ondersteuning voor Gmail en Google Docs.

Nadat u de extensie hebt geïnstalleerd, kunt u e-mail afdrukken in Gmail met de optie aan de rechterkant, Gmail-bijlagen hebben een nieuwe optie en u kunt de menu's gebruiken om toegang te krijgen tot de afdrukfunctie in Google Docs. Weet u niet hoe u Google Cloudprinter moet instellen? We hebben een handleiding voor je hoe het werkt. Let op: de serversoftware moet op een Windows-pc zijn geïnstalleerd.

Afdrukken met Google Cloudprinter [Chrome Web Store]Meer verhalen

Deze week in Geek History: Steve Jobs demonstreert de eerste Mac, Mythbusters komt in de ether en Dr. Strangelove dringt de populaire cultuur binnen

Het was nogal een wilde rit deze week in Geek History: Steve Jobs gaf een demonstratie van de eerste Macintosh-computer, de geliefde nerdshow die MythBusters de lucht in ging, en de iconische film Dr. Strangelove verscheen in de bioscoop en in ons collectieve bewustzijn.

Ylmf OS is een Linux-systeem in Windows XP-stijl

Heb je een familielid of vriend die terughoudend is om Linux te proberen omdat het zo anders is dan Windows? Nu kun je ze helpen die angsten en twijfels te verlichten met Ylmf OS, een Linux-systeem dat is ingesteld op...

iDOS laadt klassieke DOS-spellen op uw iOS-apparaat

Eind vorig jaar haalde Apple iDOS, een DOS-emulator voor iOS-apparaten, uit de App Store. Deze week kwam het terug met enkele aanpassingen die voorkomen dat je iTunes gebruikt om extra DOS-apps in te laden. Bekijk hoe u kunt werken...

MagicScroll is een minimalistische op HTML5 gebaseerde EPUB-lezer

Als u op zoek bent naar een verfijnde webgebaseerde EPUB-lezer, kunt u met MagicScroll boeken van internet lezen, uploaden vanaf uw computer en zelfs de boeken delen met uw vrienden.

De How-To Geek-videogids voor het gebruik van Windows 7-spraakherkenning

Heb je ooit de wens gehad om je computer te besturen, in Star Trek-stijl? Met de spraakherkenning van Windows 7 is het eenvoudiger dan u misschien denkt.

Snel meerdere IP-adressen toevoegen aan Windows-servers

Als je ooit meerdere IP-adressen aan een enkele Windows-server hebt toegevoegd, is het een enorme klus om door de grafische interface te gaan, omdat elk IP-adres handmatig moet worden toegevoegd, elk in een nieuw dialoogvenster. Hier is een eenvoudige oplossing.

FocusWriter is een platformonafhankelijke afleidingsvrije tekstverwerker

Bent u op zoek naar een goede tekstverwerker zonder afleiding met ingebouwde platformonafhankelijke goedheid? Dan is FocusWriter er een die je zeker eens van dichterbij moet bekijken.

Hoe maak je een back-up, verwissel en update je opgeslagen Wii-games

Of je nu een back-up wilt maken van je opgeslagen games omdat je er zo hard aan hebt gewerkt of je opgeslagen games precies wilt importeren zodat je niet zo hard hoeft te werken, we hebben het voor je.

Keep My Opt-Outs verwijdert advertentietracking in Google Chrome

Keep My Opt-Outs is een kleine extensie voor Google Chrome die uw opt-outselectie permanent in al uw instanties van Google Chrome mogelijk maakt.

Vraag de lezers: gebruikt u een desktop- of online-oplossing om uw RSS-feeds te beheren?

RSS-feeds zijn een geweldige en eenvoudige manier om dagelijks op de hoogte te blijven van al uw favoriete websites. Deze week willen we weten of je een desktopclient of een online service gebruikt om je RSS-feeds te beheren.